Var lidt skeptisk pga de mange anmeldelser men jeg synes det var rigtig hyggeligt og god underholdning ja det kunne være bedre men første gang Godt gået Linda og alle jer andre jeg glæder mig til... Se mere
Var til LP show i Holbæk• Det værste vi nogensinde har oplevet - plat - uden sammenhæng - intet morskab kun ord som knep - - og de ord denne anmeldelse ikke må indeholde fra de nedre regioner igen og... Se mere
Aldrig rigtig været fan så var virkelig spændt på Slutty Mary-show premieren 🌟og Wauw! Vældet bagover af grin og fedt indhold, hun giver sig fuldt ud, uden hæmninger, og får hele salen med🌟Fed premi... Se mere
Linda du siger det højt andre tænker, på et dejligt bramfrit og råt sprog EN kæmpe fornøjelse at se/høre dig i Svendborg i går. Du siger det højt ingen andre tør🤣 kan sgu godt forstå du er træt eft... Se mere
Linda din skønne Tæve
Linda din skønne Tæve, Nu har jeg fulgt dig siden du startede på open Mike, hvor jeg kørte min Datter Mia Kispus, og hendes veninde rundt i hele landet for at se dig og alle de andre, og Aldrig blevet skuffet,
Vi så dit show i aftes på Skråen i Aalborg, og selv om du har Født er du stadig Stram, ha ha kunne ikke lade være, du er fantastisk, Elsker dine Joke¨s, ha en super god vinter , håber snart vi ses igen,
Kære Linda
Kære Linda.
Det er under dig at være komiker, og du gør det bedre end ingen anden.
Knus gengangs lebbe Nina frimann
Sjovt og meget frækt
Sjovt og meget frækt, men børneværelset og kaninen trak ned. Linda stående på scenen uden al det fyld, var pengene værd.
Har lige haft fornøjelsen af Linda P’s…
Har lige haft fornøjelsen af Linda P’s sabotagehunger.
Vi har stadig ondt i maven af at grine.
Vittigt og klogt show
Vittigt, varmt klogt og indsigtsfuldt show. Dejlig med en skarp tunge der reflekterer en vunden selvindsigt.
Stand-up når det er bedst.
Super aften i Bellevue teateret.
Verdensklasse
5 kæmpe store stjerner herfra
Mega fedt, sjovt og konge show