Virksomheden har svaret
Jag tyckte jag läste att ni skickar varorna från Danmark, Men när jag tryckt ok till köp kom det upp att det är banggod som ordern gick till
Virksomheden har svaret
Har handlat flera gånger på linaa.se. Har alltid varit snabb leverans och hög kvalitet. Mailade kundtjänst en gång och frågade vilken typ av Lönn det var - och fick snabbt svar på min fråga. Går... Se mere
Virksomheden har svaret
Enda stället, säkert i hela världen, där det går att tag i dessa nålfilar, xtra små. Passade även på att köpa lite bets av bra kvalitet. Mycket bra kundservice och bra kommunikation. Topp!😎👌🏻
Virksomheden har svaret
Linaa AB är ett dotterbolag till det danska företaget Linå A/S, som funnits på marknaden i mer än 40 år. Vi tillhandahåller material till slöjd, utomhuspedagogik och fritidsaktiviteter för skolor och institutioner, men vi säljer även till privatpersoner och företag. Vi har ett stort utbud av maskiner, utrustning och verktyg. Du hittar även material för slöjd/hantverk och design samt biologi, geografi & natur och teknik. Vi har även produkter för det aktiva friluftslivet, här finner du bland annat tillbehören till eldstäder och tält. Du hittar mer än 6000 produkter på vår webbshop och vi får ständigt in nya produkter i vårt sortiment. Om du letar efter en specifik produkt, är du välkommen att kontakta oss.
Bygatan 5, 27630, Borrby, Sverige
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Brett och bra sortiment och leveransen var väldigt snabb (som utlovat)

Besvarelse fra linaa.se
Som alltid snabb och bra service. Samt mycket tillmötesgående.

Besvarelse fra linaa.se
Snabb leverans, toppen kvalitet på produkterna. Bra sortiment för mina behov. Kommer fortsätta att handla från er.

Besvarelse fra linaa.se
Snabbt och bra grejor, polertrissa och superq pasta… har inte testat än. Men den känns lite torr men vi får se! Steffe

Besvarelse fra linaa.se
Rätt vara, bra paketerad, och med snabb leverans. Bättre kan det inte bli. Dessutom en liten god överraskning från Haribo. 😊

Besvarelse fra linaa.se
Vilken spännande hemsida med massor av härliga produkter även för en privatperson! Kundtjänsten ger jag högsta betyg! Vänlig och hjälpsam när jag inte riktigt klarade av min beställning. Och så får man ett fint inpackat paket med massa små godispåsar! Sånt gillar jag! Och så en bild på hon som sitter i kundtjänst så man vet vem man snackar med! Super!

Besvarelse fra linaa.se
Jätte nöjd. Bra beställnings möjligheter, snabb leverans, mycket prisvärt, bra kvalitet. // Stefan

Bra grejer hyggligt pris

Besvarelse fra linaa.se
Helnöjd med beställningsrutin, bemötande, leverans och produkt.

Besvarelse fra linaa.se
Beställde kopparplåt från Linaa.seden 5/7, fick följande bekräftelse : Vi förväntar att packa och skicka i väg din order inom 1-2 vardagar, fast i extra upptagna perioder kan det vara upp till 4 vardagar. Nu är det den 30/7 (25 dagar) och fortfarande inget nytt. Jag mejlar dem och frågar, senast igår, men ingen människa svara på mina frågor.
Men idag den 31:a så fick jag svar och allt löste sig, åtminstone jag vet nu vad var det för fel.
Det viktigaste för mig som kund är hur ett företag reagerar när fel uppstår.
Det mejlet jag fick idag verkar lösa alla problem, och jag ör tacksam för det!
Det beror förstås på människan som löser det! Den goda människan som löste det hela kom precis tillbaka från semestern

Besvarelse fra linaa.se
Mycket bra service och hjälp med mitt paket när mitt telefon nummer hade blivit fel

Besvarelse fra linaa.se
Kanonsida att handla på! Bra utbud och toppenservice.

Besvarelse fra linaa.se
Ett stort tack för all hjälp och utmärkt serviceanda. Som kund känns det tryggt att beställa trävaror från er.

Besvarelse fra linaa.se
Fick fel vara. Varan som såldes till mig fanns inte i lager, så dom skickade en med annan färg och andra material. Suck.

Besvarelse fra linaa.se
Vi använde oss av linaa.se för vårat gymnasiearbete. Trevlig och hjälpsam kundservice, kan varmt rekommendera linaa.se, vi köpte en anemometer som fungerar mycket bra.
10/10

Besvarelse fra linaa.se
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.