Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag tyckte jag läste att ni skickar varorna från Danmark, Men när jag tryckt ok till köp kom det upp att det är banggod som ordern gick till

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har handlat flera gånger på linaa.se. Har alltid varit snabb leverans och hög kvalitet. Mailade kundtjänst en gång och frågade vilken typ av Lönn det var - och fick snabbt svar på min fråga. Går... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enda stället, säkert i hela världen, där det går att tag i dessa nålfilar, xtra små. Passade även på att köpa lite bets av bra kvalitet. Mycket bra kundservice och bra kommunikation. Topp!😎👌🏻

Virksomhedsoplysninger

1. Hobbyforretning

Skrevet af virksomheden

Linaa AB är ett dotterbolag till det danska företaget Linå A/S, som funnits på marknaden i mer än 40 år. Vi tillhandahåller material till slöjd, utomhuspedagogik och fritidsaktiviteter för skolor och institutioner, men vi säljer även till privatpersoner och företag. Vi har ett stort utbud av maskiner, utrustning och verktyg. Du hittar även material för slöjd/hantverk och design samt biologi, geografi & natur och teknik. Vi har även produkter för det aktiva friluftslivet, här finner du bland annat tillbehören till eldstäder och tält. Du hittar mer än 6000 produkter på vår webbshop och vi får ständigt in nya produkter i vårt sortiment. Om du letar efter en specifik produkt, är du välkommen att kontakta oss.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Brett och bra sortiment och leveransen…

Brett och bra sortiment och leveransen var väldigt snabb (som utlovat)

9. december 2024

Hej Pernilla

Stort tack för ditt fina omdömme 🎇

Vi är otroligt glada över att du är nöjd med vår sortiment och leverans.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – Det betyder väldigt mycket för oss 👏

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Som alltid snabb och bra service

Som alltid snabb och bra service. Samt mycket tillmötesgående.

3. december 2024

Hej Kjell

Stort tack för den fina recensionen 🙌
Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att skriva den 🌷

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans, toppen kvalitet på produkterna. Bra sortiment för mina behov. Kommer fortsätta att handla från er.

29. november 2024

Hej John

Stort tack för den fina recensionen 🙌
Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att skriva den 🌷

Snabbt och bra grejor

Snabbt och bra grejor, polertrissa och superq pasta… har inte testat än. Men den känns lite torr men vi får se! Steffe

29. november 2024

Hej Stefan

Tack så mycket för ditt fina omdömme 🙌 Det uppskattar vi verkligen 😊

Fast shiping

10. oktober 2024

Hej Mattias🍂

Tack SÅ mycket för ditt fina omdömme🙌

Vi är glada att du gillar vår service och den snabba leveransen👌

Vi ser fram emot att hjälpa dig en annan gång.

Vänliga Hälsningar

Alla rätt

Rätt vara, bra paketerad, och med snabb leverans. Bättre kan det inte bli. Dessutom en liten god överraskning från Haribo. 😊

24. september 2024

Hej Frederik

Tack SÅ mycket för ditt fina omdömme 🙌

Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du hade en bra upplevelse att handla hos oss 😃

Vänliga Hälsningar

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vilken spännande hemsida med massor av…

Vilken spännande hemsida med massor av härliga produkter även för en privatperson! Kundtjänsten ger jag högsta betyg! Vänlig och hjälpsam när jag inte riktigt klarade av min beställning. Och så får man ett fint inpackat paket med massa små godispåsar! Sånt gillar jag! Och så en bild på hon som sitter i kundtjänst så man vet vem man snackar med! Super!

26. september 2024

Hej Margareta

Tack så mycket för ditt fina omdömme.
Det uppskattar vi verkligen 😊

Jätte nöjd

Jätte nöjd. Bra beställnings möjligheter, snabb leverans, mycket prisvärt, bra kvalitet. // Stefan

11. september 2024

Hej Stefan

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva en sådan trevlig recension till oss. Vi är glada att höra att din upplevelse av att handla hos oss har varit positiv, och vi hoppas att vi ses "i butiken" igen en annan gång.

Många hälsningar från

Bra grejer hyggligt pris

Bra grejer hyggligt pris

30. august 2024

Hej Peter

Tack så mycket för ditt fina omdömme.
Vi är glada att höra att du är nöjd med att handla hos oss.

Helnöjd

Helnöjd med beställningsrutin, bemötande, leverans och produkt.

27. august 2024

Hej Anders

Tack så mycket för ditt fina omdöme.
Vi är så otroligt glada att höra att du hade en bra upplevelse av att handla hos oss.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

En ansvarsfull medarbetare är nyckeln till framgång och god service

Beställde kopparplåt från Linaa.seden 5/7, fick följande bekräftelse : Vi förväntar att packa och skicka i väg din order inom 1-2 vardagar, fast i extra upptagna perioder kan det vara upp till 4 vardagar. Nu är det den 30/7 (25 dagar) och fortfarande inget nytt. Jag mejlar dem och frågar, senast igår, men ingen människa svara på mina frågor.
Men idag den 31:a så fick jag svar och allt löste sig, åtminstone jag vet nu vad var det för fel.
Det viktigaste för mig som kund är hur ett företag reagerar när fel uppstår.
Det mejlet jag fick idag verkar lösa alla problem, och jag ör tacksam för det!
Det beror förstås på människan som löser det! Den goda människan som löste det hela kom precis tillbaka från semestern

30. juli 2024

Hej Leonidas

Ett okänt fel har uppstått som gör att du inte har fått dina varor i tid och det beklagar vi mycket. Tidigare idag skickade jag ett mejl till dig där jag förklarar hur vi kommer att hantera ärendet från och med nu och att vi gärna vill erbjuda dig en ersättning för den otillfredsställande upplevelsen som inte speglar vår normala service niceau. Vi fattar helt och hållet din frustration.

Vi tackar för din recension.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket bra service och hjälp med mitt…

Mycket bra service och hjälp med mitt paket när mitt telefon nummer hade blivit fel

10. juli 2024

Hej Anders,

Tusen tack för din positiva recension och de vänliga orden. Vi är otroligt glada att vi kunde hjälpa dig med att lösa problemet med det felaktiga telefonnumret.

Vi är medvetna om att det var en utmaning att få allt ordnat med fraktbolaget, och vi uppskattar verkligen ditt tålamod genom processen. Det gläder oss mycket att vi till slut lyckades få din beställning levererad till dig.

Din tillfredsställelse betyder allt för oss, och det värmer verkligen att höra att du upplevde vår service som god. Vi strävar alltid efter att ge den bästa kundservicen, särskilt när oväntade problem uppstår.

Än en gång tack för din förståelse och för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse. Det betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta vårt arbete med att ge alla våra kunder bästa möjliga service.

Vi hoppas att du blir nöjd med ditt köp och vi ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden.

+++++ Kanonbutik!

Kanonsida att handla på! Bra utbud och toppenservice.

1. juli 2024

Hej Daniel

Tack så mycket för att du ville lämna oss ett så fint omdöme.

Vi är otroligt glada att höra att du hade en bra upplevelse av att handla hos oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ett stort tack för all hjälp och…

Ett stort tack för all hjälp och utmärkt serviceanda. Som kund känns det tryggt att beställa trävaror från er.

24. juni 2024

Hej Fredrik

Tack så mycket för ditt fina omdöme.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fick fel vara

Fick fel vara. Varan som såldes till mig fanns inte i lager, så dom skickade en med annan färg och andra material. Suck.

22. marts 2024

Hej Max

Vi har fått ditt omdöme på Trustpilot.

Som vi skrev i mejlet till dig så beklagar vi att vi inte kunde skicka det som var beställt...och förväntat.

Tyvärr hade vi ett fel i bilden på vår hemsida, där kniven var svart som den var från början, men varan har sedan dess ändrats till blå av vår leverantör. Detta har nu uppdaterats så att bilden matchar varen. Vi ber om ursäkt för att det inte hade blivit uppdaterad tidigare.

Som vi också nämnde till dig är det tyvärr omöjligt för oss att få tag i den svarta kniven nu. Därför erbjöd vi oss också att ta tillbaka din kniv och återbetala ditt köp.

Vi väntar fortfarande på din feedback om detta...

Under tiden, ha en bra dag.

Bra kundservice och produkter

Vi använde oss av linaa.se för vårat gymnasiearbete. Trevlig och hjälpsam kundservice, kan varmt rekommendera linaa.se, vi köpte en anemometer som fungerar mycket bra.

10/10

5. januar 2024

Hej Nicholas

Tack för ditt omdöme och vi är glada att höra att du var nöjd med att handla hos oss.

God dag :)

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.