En super oplevelse
Blev godt modtaget, bord med udsigt over vandet, 6 retters frokost menu som var en “himmelsk oplevelse” spændende anrettet, dejlige smage og nok af det hele. Venlig og dygtig tjener. En super oplevelse.
Fantastisk mad og service!
Det var første gang på Limfjordenshus og maden og servicen har været i topklasse!🙌🏻 Kan helt klart anbefales!
Vi har spist flere gange på Limfjordenshus og maden og servicen har været i topklasse hver eneste gang!🙌🏻 Kan klart anbefales!
Vi havde valgt at markere vores 55 års bryllupsdag med “Vandkantsbuffet” på Limfjordens hus.
Og det levede fuldt ud optil vores forventninger på alle måder.
Super lækkert mad og fin og venlig personale.
Det er ikke sidste gang vi vender forbi Glyngøre en søndag.
Fik serveret en Wienersnitzel som var sej. Bad om en grillkniv til at skære kødet ud med, da en alm. kniv ikke kunne skære det igennem. Den blev af tjeneren taget retur til køkkenet, hvor både kokken & tjeneren smagte på wienersnitzlen med beskeden om, at den var fin. Det blev påtalt af tjeneren, at hvis jeg var vant til svinekød, så lå forklaringen nok i det. Flere i selskabet smagte på den og var enige i, at det var et sejt stykke kød og at det ikke bare var mig som var galt på den.
Nu som slagter, kan jeg sagtens kende forskellen på en skinkesnitzel & en kalvesnitsel - Denne var simpelhen stegt for meget…
Pænt sted og høflig betjening, men vil anbefale, at man som gæst ikke bestiller deres wienersnitzel.!!
De får 2 stjerner for de valgte at lade os bestille selvom det var lige op til køkkenet lukkede.
De tilbød, at jeg kunne få en kop kaffe for min oplevelse.!
Maden er helt fantastisk - fineste servering med god service! Lokalerne er smukke og udsigten lige sådan. Vi har haft en skøn sølvbryllups-dag på Limfjordens Hus med hele familien - alle var imponerede. Tak for en dejlig dag⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi besøgte stedet lørdag d. 21 okt.min kæreste fik 4 retter og jeg 5 og må sige at det var på højt niveau. Især sandarten med løvstikke var vi begge meget begejstrede over. Fiskeretterne var klart de bedste og var tilberedt helt perfekt. Dertil en god service, hyggelig atmosfære og fin præsentation af alle retter. Alt i alt en god oplevelse til rimelige penge, ærgeligt at de ligger 2 timers køretur fra hvor vi bor;)