2,5

Under middel

Zeer onvriendelijk in het recyclagepark

Zeer onvriendelijk in het recyclagepark te Alken.
ik had voor 99% enkel recycleerbare dingen bij. Dus ik had bij het binnenrijden gekozen voor recyclebaar afval. Alles was vlot verlopen tot ik 1 klein ding bij het grof vuil wou gooien en ze mij hierop aanspraken. Ik moest opnieuw buitenrijden en grof vuil selecteren. Echt jammer dat je voor zo iets kleins opnieuw moet laten wegen. Zeker omdat het zo een drukke dag was, en het verwaarloosbaar groot was. Ook gaan ze je daarna het minimum gewicht aanrekenen voor dit. Wat een tijdverspilling allemaal. Hierop moeten ze toch een oplossing vinden. Ze mogen al blij zijn dat we dit komen recycleren en sorteren..

27. december 2024

Gft container niet geleegt en niemand…

Gft container niet geleegt en niemand dat mij hiermee wil helpen enkel dat ze zeggen dat de vuilniswagen om 9u25 is gepasseerd en ik tijdig men nest buiten moet zetten terwijl ik deze 1dag op voorhand buiten heb gezet krijg ik nog een arogante medewerker aan de lijn zonder interesse

16. oktober 2024

Geldafzetterij!!!

Geldafzetterij!!!!
Toegangskaart laten verlengen ,15€ ,blijkbaar zonder tegoed ,enkel om binnen te rijden,bij buitenrijden gewoon telkens gewicht van groenafval betalen!!!!
Ik had even goed met mijn identiteitskaart binnengereden,15€ uitgespaard .Zij noemen het belasting!!
Spijtig genoeg hebben wij hier geen keuze in.

19. september 2024

Monopolie Limburg.net

Waar moet ik beginnen.. Het monopolie van afvalophaling in Limburg. Wil je een andere firma? Gaat en mag niet. Willen of niet, verbruiken of niet het enige waarvoor je goed bent bij Limburg.net is om je portefeuille leeg te zuigen. Schandelig om mensen jaarlijks zoveel geld aan te rekenen. Ik gooi men afval nog liever de straat op dan het aan jullie mee te geven voor die prijs..

6. oktober 2023

GRRR(oen?)

1) zorgt voor méér sluikstort door overal waar gemeentes met hun samenwerken duurdere tarieven in containerparken in te voeren.
2) wij en onze buren hebben half januari nog geen afval-kalender ontvangen.

19. januar 2021

Er dette din virksomhed?