Limbra - Stureplan Anmeldelser

Grev Turegatan 13A, 114 46 Stockholm, Stockholm County, SE

Jag är jättenöjd med mitt besök hos Limbra där jag blev behandlad av Caroline Fränneby! Jag blev bemött på ett väldigt tryggt och varmt sätt, och hon kändes både lyhörd och otroligt professionell. J... Se mere

Jag var hos Caroline Fränneby och fick hjälp med min stela rygg. Hon är oerhört duktig och lyhörd. Rekommenderar starkt!

Otroligt proffsig hjälp. David Persson och gänget på Limbra hjälper alltid till med mina skavanker så att kroppen ordnar till sig.

• Grev Turegatan 13A, 114 46, Stockholm, Stockholm County, Sverige

• +46107681030

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

5.606 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jättenöjd med mitt besök hos Caroline Fränneby

Jag blev bemött på ett väldigt tryggt och varmt sätt, och hon kändes både lyhörd och otroligt professionell. Jag kände mig väl omhändertagen genom hela besöket och fick ett väldigt gott förtroende för henne. Kan varmt rekommendera!

3. september 2026

Besvarelse fra Limbra - Stureplan

Vi är så glada att höra att besöket hos oss var så positivt och att du kände dig trygg och väl omhändertagen. Det är underbart att veta att vår personal upplevdes som lyhörd och professionell. Vi tackar dig varmt för de vänliga orden och rekommendationen!

Jag var hos Caroline Fränneby och fick…

3. september 2026

Besvarelse fra Limbra - Stureplan

Tack så mycket för din vänliga recension! Vi är så glada att höra att du fick hjälp med din rygg och att du uppskattade behandlingen. Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord och din rekommendation!

Från bakslag till framsteg

Det här är första gången som jag har drabbats av en idrottsskada. Jag har sprungit regelbundet i många år, främst långa distanslopp, och har aldrig tidigare haft några problem med skador. När jag i början av året drabbades av en överbelastningsskada med en bristning i en sena på ovansidan av höger fot blev det en helt ny situation för mig.

Jag gick med skadan i ungefär fyra månader och hade tidigare fått behandling och rehab hos en annan naprapatkedja. Trots det gjorde jag inga större framsteg, utan fick återkommande bakslag när jag försökte börja springa igen. Till slut insåg jag att jag behövde en ny bedömning och bokade därför en tid hos Limbra på Stureplan i Stockholm.

Precis som många andra redan har skrivit vill jag verkligen lyfta fram vilken skicklig naprapat Joakim är. Han är professionell, och lyhörd, och tog sig tid att verkligen förstå både min skada och mina mål. Redan vid första besöket fick jag stort förtroende för honom och en tydligare bild av vägen tillbaka till löpningen.

Efter stötvågsbehandlingar, nålbehandling och individuellt anpassade rehabövningar har jag gjort framsteg. Det jag uppskattade särskilt var att jag hela tiden fick en tydlig plan och visste vad nästa steg var. Det skapade ett lugn och gav mig framtidstro under hela rehabiliteringen, samtidigt som jag kände mig delaktig och hade något konkret att arbeta mot.

Jag kan vänligen rekommendera Joakim till alla som söker en kunnig, professionell och engagerad naprapat. Är du beredd att själv göra jobbet med rehaben och följa behandlingsplanen kommer du att ha en väldigt bra person vid din sida genom processen.

18. september 2026

Besvarelse fra Limbra - Stureplan

Vi är så glada över att höra att du har haft en så positiv upplevelse hos oss, särskilt efter en utmanande skadeperiod. Det värmer att veta att vår naprapat kunde erbjuda den professionella hjälp och det lugn du behövde för att komma tillbaka till löpningen. Att du uppskattade den tydliga planen och kände dig delaktig i din rehabilitering är precis vad vi strävar efter. Tack för att du delar med dig av din uppskattning och rekommenderar oss vidare!