Wir haben den wunderschönen Eckwäschekorb „Simon“ aus Leder bestellt. Schon bei der Auswahl hat uns Roberta von Limac Design toll beraten und nachdem der Deckel nicht exakt gepasst hat, wurde für uns... Se mere

Prodotti di desing che si sono rivelati ben oltre le aspettative avendoli solo visti in foto, di grande qualità. Un vero prodotto “Made in Italy” in tutti i sensi non solo perché fatto in Italia... Se mere

Ho acquistato il portariviste in cuoio Vanda nel colore rosso. Prodotto di qualita', elegante, ben rifinito, molto bello e adattissimo per misure, stile e design al mio soggiorno. Gentilissima l'assi... Se mere

Alcuni giorni fa ho ricevuto il Contenitore cuoio intrecciato TRECCIO HABITA colore bianco, è molto bello, ben rifinito, elegante. La persona con la quale mi sono interfacciata prima dell'acquisto è... Se mere

1. Leverandør af møbeltilbehør
  2. Leverandør af bådudstyr
  3. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  4. Kunsthåndværk
  5. Kontorartikelbutik
  6. Brændeovnsbutik

Luxury accessories are 100% made in Italy, and handcrafted in leather, steel, and regenerated leather. Limac Design is an Italian company that creates high-quality furnishing accessories with a distinctive design. Since 2009 we have been making innovative items such as leather wood holders, which were original for those times since they were usually made out of steel or wicker. Starting from the success of these products, we decided not to stop. Creativity has led us to develop other accessories over the years, creating new items dedicated to other home areas, from the bathroom to the living room to the office. Items such as laundry holders, desk sets, small containers, and magazine holders, are all made one by one by small local artisans. We use materials such as leather, regenerated leather, recycled rubber, and steel, enhancing our area's craftsmanship and fine handicrafts.

4,7

Good product

Good product. Timely deliver. Could improve on client communication (never received an email confirmation of my order but I did receive an email to confirm that my order was on its way).

7. maj 2021