Lilyoostende Anmeldelser

4,8

Leuke boetiek , je vindt er altijd wel iets , iets voor jezelf of leuke cadeautjes. Vriendelijk en behulpzaam

Grote keuze qua kledij, juweeltjes (oorringen enz.... ) ik vind er altijd mijn gedacht qua stijl hou van sober soms met vrolijke toets zoals wit truitje met kreeft erin verwerkt voel me goed in die s... Se mere

Een aantal keer per jaar moet ik in Oostende zijn. Ik ga dan altijd naar Lily en élke keer vind ik daar superleuke en mega mooie kledingstukken waarmee ik weer opnieuw kan combineren! Ook het ruim... Se mere

Vriendelijke dames die mij hartelijk welkom heetten en mij van de nodige informatie voorzagen. Ik werd er vlot geholpen. Er heerste een gezellige sfeer, er werd gelachen en gepraat. Nette winkel... Se mere

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

16 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super vriendelijke behulpzame…

Super vriendelijke behulpzame verkoopsters, helpen je waar nodig en dringen aankopen niet aan. Zijn gewoon super sympathiek, het aanbod qua stijlen kledij is trendy en voor elk wat wils. Een aanrader.

6. september 2022

Besvarelse fra Lilyoostende

Fantastisch om jouw reactie te lezen Vanessa. Het doet ons heel veel plezier. Altijd welkom!

Prachtige winkel!

Prachtige winkel met leuke spulletjes en vriendelijk personeel!

1. september 2022

Besvarelse fra Lilyoostende

Dankje voor jouw review en complimenten Sharlyn. Daarvoor doen we het :) Altijd welkom.

Snel maar de glazen waren erg vuil

Snelle levering en goed verpakt. De glazen waren wel erg vuil en hadden een alcohol geur. Misschien door de verpakking, dat weet ik niet.

3. august 2022

Besvarelse fra Lilyoostende

Dag Loes, dankje voor jouw review. We gaan zeker aan de slag met deze feedback.

Top (online) shop!!

Prima service. Leuke verpakking. Je wordt er instant happy van 🙂. Netjes geleverd.

31. juli 2022

Besvarelse fra Lilyoostende

Dankje voor jouw reactie Jolijn, dat doet ons veel plezier! We helpen je ook graag een volgende keer verder ;)

Leuke

Leuke, originele winkel. Vriendelijke service. Kledij in alle prijsklassen. Ook niet overvol.

3. juli 2022

Besvarelse fra Lilyoostende

Dankje voor jouw reactie en trouwe bezoeken al jarenlang. Het doet ons heel veel plezier.

Vriendelijk

Mooie presentaties, vriendelijk personeel. Nemen hun tijd voor elke klant.

2. juli 2022

Besvarelse fra Lilyoostende

Dankje Lieselot, voor jouw bezoek en jouw recensie. Doet ons heel veel plezier :)

Votre avis???

Votre avis???? Note??? 5 étoiles???

Graag in het Nederlands aub, Vlaamse klant bij een authentiek Vlaamse winkel.
In welke tijd leven we? Respect aub!!!

3. april 2021

Besvarelse fra Lilyoostende

Dag Francis, dit zal wellicht te maken hebben met instellingen of cookies op het toestel waarop je deze boodschappen hebt gelezen. De communicatie op onze website over de producten, onze winkel en onze communicatie op de sociale media is in het Nederlands. Wij spreken perfect 3 talen in de winkel, maar communiceren zelf nergens in het Frans. Dankje voor jouw bezoek aan onze zaak.

Altijd vriendelijk

Altijd vriendelijk, nooit opdringerig. Een adres waar ik minstens 1/maand naartoe ga. Wat mij het meest aanspreekt, is de natuurlijke uitstraling die de verkoopsters hebben en wat ik ook in de kledij en assecoires terug vind. Doe zo verder!

1. marts 2021

Besvarelse fra Lilyoostende

Dankje Rita, dat doet ons volledige team plezier. Altijd welkom.

Super

Super service, altijd vriendelijk!

3. februar 2021

Besvarelse fra Lilyoostende

Dag Mathilde, heel leuk om jouw reactie te lezen. Dankje!

Vriendelijk personeel.

Vriendelijk personeel.
Goede Corona maatregelen die stipt nagevolgd werden.

2. februar 2021

Besvarelse fra Lilyoostende

Dag Wendy, fijn om jouw review te lezen. Het doet ons veel plezier.

Parfait

Rien à signaler, tout était parfait.

3. januar 2021

Besvarelse fra Lilyoostende

Grand merci Sofie! Toujours la bienvenue à Oostende.

super

Gezellige winkel en top personeel!

9. december 2020

Besvarelse fra Lilyoostende

Hey Louise, dankje voor jouw fijne review. Dat doet ons volledige team plezier.

Aangename sfeer

Aangename sfeer. Vriendelijke verkoopster 😊 vlot en eerlijk raad gegeven. Merci!

6. december 2020

Besvarelse fra Lilyoostende

Dag Leila, dankje voor jouw reactie. Daar doen we het voor!

Topwinkel!

Geen problemen, snelle levering, zorgvuldig verpakt pakketje en supermooie, kwaliteitsvolle artikelen!🤩

4. december 2020

Besvarelse fra Lilyoostende

Dag Karolien, dankje voor jouw review. Doet ons deugd. Altijd welkom.

Snelle service

Snelle service, breekbare spullen supergoed ingepakt.

1. december 2020

Besvarelse fra Lilyoostende

Fijn om jouw reactie te lezen. Dankje.