Som Rikke Sørensen og flere andre modtog jeg også varer, som overhovedet ikke var i orden. Dårlig kvalitet og grimt syet. Jeg kunne ikke få pengene retur, men blev lovet 30 %, og så kunne jeg beho... Se mere
Lilje Aalborg
Lilje Aalborg' mål er at give folk mulighed for at udtrykke deres unikke stil og selvtillid gennem tidløst og innovativt design
Andre kiggede også på
Ingen stjerne herfra
Jeg kunne ikke få pengene retur, men blev lovet 30 %, og så kunne jeg beholde tøjet.
Trods flere mails har jeg ikke fået penge retur endnu.
Det er usmageligt …. De bør gøre opmærksom på, at man ikke kan returnere varerne.
De bør ikke have en eneste stjerne 🤬
Upålideligt firma
Jeg får tilsendt varen, som i den grad ikke lever op til billedet. Jeg kan ikke få det fulde beløb retur, men de tilbyder mig 30% af prisen retur og så må jeg beholde varen. Jeg accepterer, men har aldrig fået pengene. Nu svarer de ikke på mine mails. Køb aldrig noget derfra.
Svindelfirma
Jeg har anmeldt dem til politiet og de vil holde øje med deres reklamer. Hvis de sender en reklame mere på Facebook bliver de hevet i retten, så opfordre alle til at anmelde dem til politiet, så vi kan få stoppet det svindel og så de kan få en hård straf. Der bliver i øvrigt holdt godt øje med alt det svindelsalg, der foregår pt. på nettet
KØB IKKE HER!!!
KØB IKKE HER!!!
Varerne lever ikke op til billederne, og det er ikke muligt at returnere. De tilbyder 30% rabat på de varer, som jeg ikke ønsker…
NUL stjerner
NUL stjerner, Fupfirma. Varen er IKKE lavet af bomuld (som skrevet i annoncen), men er 100 % syntetisk og stoffet er papirtyndt. De lange ærmer er skåret over på midten og syet på igen. Ubrugelig. 3 ugers leveringstid. Stort ØV.
Ingen stjerner fra mig
Ingen stjerner fra mig - svindel firma - de tager ikke varerne retur og tilbyder Rabat 30% i stedet for, dog har jeg efter 3 uger ikke set nogle penge endnu og de tillader sig den frækhed at skrive, jeg kan bruge tøjet som gaver i stedet for at at sende det retur. Jeg kan ikke få nogen returadresse til dem. Køb ikke noget !
Snyd og bedrag
Snyd og bedrag. Deres varer kommer direkte fra SHEIN. Derudover, de oplyser ikke CVR nummer, heller ikke når de bliver spurgt om det. Deres kundesupport minder om AI eller nogen der ikke forstår dansk. Hold jer væk!
Åbenbart svindelforetagende😩😩😩
Elendig kvalitet og endnu værre kundeservice
Elendig kvalitet, ingen mulighed for retur og meget uprofessionel kundeservice som nægter at hjælpe med retur. Det er noget Kina-skrammel
Snyd og bedrag!
Produkterne lever på ingen må op til billederne, de er dårlig kvalitet og den ene bluse havde forskellige længder ærmer!!
Der er ingen mulighed for, at gøre brug af sin lovmæssige fortrydelseret, de tilbyder bare 30% refussion... men kan da være i tvivl om de overhovedet vil betale det tilbage hvis jeg accepterer.
Kan på ingen måde anbefale denne butik!
Tyveri
Tyveri & falsk SVINDLER😡 Det burde ikke kunne finde sted, at et firma stjæler folks penge🤷♀️ Falsk varebetegnelse & man kan ikke returnere det kineser p.. og man får ingen penge retur😡
SVINDELFIRMA
Har stadigvæk ikke modtaget en adresse jeg kan returnere “kjolen”. Har heller ikke modtaget penge retur. De ser mail men svarer ikke mere. Svindelfirma!!!!!!
SVINDEL FIRMA
SVINDEL FIRMA Lilje Ålborg, har fået mine varer efter 3 uger de trak pengene efter 2 dage? Så modtog jeg de 2 bluser jeg bestilte, den ene er for stor den anden for lille, str er bestilt efter deres måleskema?! Jeg vil sende dem retur, kan ikke få en returadresse??
Nu flere mail frem og tilbage: de tilbyder 70% på næste køb, nu 30% på nuværende køb, jeg får ingen retur adr. har skrevet at jeg aldrig kommer til at handle der mere.
Fuld tilfredshed.
Har lige modtaget den bestilte vare, som lever fuldt ud op til min forventning. Kvalitet, størrelse og farve er som beskrevet. Det tog ca. tre uger, før jeg modtog pakken, så man skal blot have lidt tålmodighed. Vil handle her en anden gang.
Får ikke varen
Har flere gange kontaktet dem og kan ikke få leveringsfirmaets navn og de siger varen stadig er i transit.
Absolut ikke at anbefale.
Alt for stor og dårlig pasform/kvalitet.
Pakken var 12 dage om at komme. Jeg bestilte L, da de skrev, at modellen havde en xl på, og hun var meget lille. Jeg er 180 cm, har brede skuldre osv., men L er alt for stor til mig.
De skriver, at blusen er cashmere. Det er den bestemt ikke. 90% polyester og 5% elastan. Og den er meget tynd.
Ja, så kan jeg lære at læse anmeldelser på Trustpilot først.
Jeg havde bestilt bluser.
Jeg havde bestilt bluser og vidste der ville være lang leveringstid. Jeg kunne følge pakken og den 16. oktober lå den ved min dør. Jeg er meget glad for bluserne. De svarer til min forventning.
Firmaet misbuger Trustpilot på deres hjemmeside
OBS dette firma misbruger Trustpilot og angiver et forkert antal stjerner på deres hjemmeside til deres fordel.
0 STJERNER … FUP & SVINDEL FIRMA
Jeg har modtaget to bluser, som absolut ikke svarer til hverken størrelse, kvalitet og udseende.
Der står på deres hjemmeside, at de har fuld returret i 30 dage, men man kan ikke få en returadresse, og så skriver de tilbage på min mail, at jeg kan få 30% i refusion og så beholde tøjet + de undskylder for, at tøjet kommer fra Asien, og at det er for dyrt at sende fra Europa til Kina.
Hvad der også undrer mig er, at alle Trustpilot anmeldelser fra september har 5 stjerner (hvor jeg bestilte), og alle de sidste anmeldelser er 0 stjerner.
Hvis jeg ikke får alle mine penge retur, vil jeg kontakte FORBRUGERRÅDET TÆNK … det firma skal ikke eksisterer!
0 stjerner! Svindel! Der står på deres hjemmeside, at man har fuld returret og fuld refusion i 30 dage, hvilket ikke passer. Jeg har flere gange bedt om en returadresse, men de vil ikke oplyse den = ingen returret, ingen refusion.
Køb ALDRIG!