Se, hvad kunderne siger
Fijne webshop. Leuke items van goede kwaliteit. Alleen de klantenservice wat minder…, had ze een mail gestuurd waar het andere deel van mijn pakket bleef, maar heb hier nooit antwoord op gekregen.... Se mere
Virksomheden har svaret
Mijn favoriete kledingwebsite!! Nooit meer naar de stad hoeven omdat ik al mijn outfits gewoon hier kan scoren, altijd goede service en probleempjes worden snel en passend opgelost💗
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Shop bij Lilabel, dé online hotspot voor echte key pieces in jouw garderobe! Bij Lilabel mix en match je de perfecte look die gegarandeerd complimenten zal opleveren. Ben jij er klaar voor om te stralen met jouw unieke stijl? Shop nu bij Lilabel!
Kontaktoplysninger
Holland
- lize@lilabel.nl
- lilabel.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Erg leuke kleding en een fijne service
Erg leuke kleding en een fijne service! Er werd snel gereageerd op mijn vragen en er werd goed meegedacht over de mogelijkheden voor het ophalen van de kleding. Vriendelijk contact, goede communicatie en een prettige ervaring. Zeker een aanrader!
Retourneren
Ik wilde een pakketje retouren en had een retour zending aangevraagd, geen reactie. Na een week wachten heb ik ze een mail gestuurd, ook geen reactie en via Instagram benaderd, kreeg ik weer geen reactie. Uiteindelijk via de site is het mij zelf gelukt om te retourneren. Pas daarna heb ik reactie gekregen. In contact komen met lilabel is vrij wel onmogelijk als het gaat om retourneren. (Pakketje werd wel snel geleverd, dat was fijn)

Leuke webshop
Hele leuke webshop. Erg blij met mijn bestelde items. Fijn contact gehad.

Super leuke webshop!!
Super leuke webshop!!! Al meerdere keren iets besteld. Hele leuk kleding en goede kwaliteit. Ook snel verzonden.

Besvarelse fra Lilabel
Hele mooie kleding en ook super goede…
Hele mooie kleding en ook super goede kwaliteit! Ik ben fan!

Een betrouwbare
Een betrouwbare, leuke, gevarieerde webshop. Goede kwaliteit en regelmatig leuke nieuwe items

Mijn favoriete kledingwebsite!

Besvarelse fra Lilabel
Heel blij met mijn nieuwe top
Heel blij met mijn nieuwe top! Super snel verzonden!

Snelle levering en fijne communicatie
Snelle levering en fijne communicatie

Pre order en communicatie
Pre order geleverd volgens afspraak en fijn gecommuniceerd. Helemaal blij mee 😃

Slechte ervaring
Slechte ervaring! Ik heb een pakketje besteld pre order. Nu al bijna een maand geleden. Heb via klanten service ze gemaild. Verder nooit meer wat van gehoord. Ik vind het geen betrouwbare webshop zou er ook niet wat bestellen.

Besvarelse fra Lilabel
Bestelling nooit geleverd en geen communicatie
Ik heb een bestelling geplaatst waarvan de levering minimaal een week heeft geduurd. Vervolgens nam ik zelf contact op met de klantenservice bij gebrek aan een update. Blijkbaar bevatte één van de bestelde items een defect, waarover niet gecommuniceerd was. Vervolgens gaf ik aan dat het andere item geleverd mocht worden en het defecte item niet geleverd hoefde te worden. Daarna nooit meer contact gekregen en is de bestelling ook nooit meer geleverd. Ik vind dit een onbetrouwbare webshop.

Fijne webshop, maar…
Fijne webshop. Leuke items van goede kwaliteit.
Uiteindelijk wel binnen gekregen.
Helaas ook erg dure verzendkosten…

Lovend over Lilabel.
Wat een leuke online winkel, Super leuke kleding! En voor vragen of ruilen/retourneren altijd erg snel antwoord en altijd even lief als behulpzaam. Erg te spreken over Lilabel.
Leuke kleren van goede kwaliteit
Leuke kleren van goede kwaliteit, zeer tevreden met iedere aankoop!
Leuke collectie, snelle verzending!
Laatst een bestelling geplaatst en ben er super blij mee! heb het snel binnen gekregen😁 Hele leuke webshop en super leuke collectie elke week!
Hip en leuke webshop
Leuk setje voor mijn vriendin gekocht, snel verzonden en leuk verpakt. Behulpzame eigenaresse met veel verstand van de laatste mode!
Top Webshop!
Super leuke en originele collecties.
Mega snelle verzending en altijd goede service!
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service! Erg tevreden met de mooie artikelen die ik heb ontvangen.
Super cute clothes
Super cute clothes! Fast delivery and the owner of Lilabel is super sweet and you can really tell she understands fashion! I had sent her a dm with questions and she helped me so much!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.