Like ink AB Anmeldelser

4,7

Amazing product and super fast shipping! They even added extra tattoos to make use of the remaining space on the sheet at no extra cost, which was such a thoughtful touch. We ordered them for our wedd... Se mere

Vi köpte 20 ark tatueringar till en trettioårsfest och är väldigt nöjda med kvalitén och resultatet! Personalen var väldigt hjälpsamma också och det gick fort att få allt, vilket gjorde allt mycket sm... Se mere

Jag bedrev ett UF företag och använde Like Ink som leverantör. Vi var såååå nöjda med dom och blev aldrig besvikna hur våra designs blev! Dom lyckades så bra med trycket på dom och ställde även upp... Se mere

Beställde 10ark tatueringar men det kom bara 2ark. Beställde även med express men det tog en hel vecka att få dom. Allt löste sig till slut men det tog dom två å en halv vecka att skicka allt till g... Se mere

1. E-handelsservice

Like ink erbjuder dig som privatperson eller företag att enkelt och snabbt beställa egendesignade gnuggistatueringar. Våra gnuggisar tillverkar vi i eget tryckeri i Malmö och våra tatueringar är både veganska och dermatologiskt testade. Alla våra tatueringar är allergivänliga, godkända och testade för försäljning i hela Europa. Du laddar snabbt upp valfri design, logga, foto, text eller illustrationer så skickar vi dina tatueringar inom ett dygn! Varmt välkommen till likeink.se - Real Fake Tattoos

Extremt dålig kvalité

Extremt dålig kvalité. Så fort det kommer lite vatten börjar de lossna från sidorna, råkar du då komma åt med handen eller annat så är den borta.

24. april 2025

Besvarelse fra Like ink AB

Hej, Det låter mycket märkligt och troligtvis har något blivit fel i produktionen på just dina tatueringar. Maila oss så skickar vi nya så får du gärna skriva en ny recension efter det. Tatueringarna håller generellt bra i vatten och sitter i regel som en smäck i 2-5 dagar. // Gustav

Super trevliga och hjälpsamma

Dom lyckades så bra med trycket på dom och ställde även upp att klippa dom innan vi fick hem tatueringarna. Så schyssta och trevliga i kundservice är dom också!
Kommer definitivt beställa igen!

24. april 2025

Besvarelse fra Like ink AB

Tack så mycket och superkul att jobba ihop med er också och följa ert UF-företag. // Gustav

Super happy with these temporary…

Super happy with these temporary tattoos! They looked so realistic and lasted way longer than I thought. I even wore one to a party and it stayed perfect the whole night.
Really easy to use and gentle on the skin. Great way to test out tattoo ideas or just have fun with different styles.
Definitely coming back for more!

6. april 2025

Hi, big thanks for your feedback! // Gustav

Jag råkade beställa 2 ark men skulle ha…

Jag råkade beställa 2 ark men skulle ha 3st. Skrev till LikeInk som hörde av sig direkt och la till ett extra ark (slay Gustav)!! Superbra kundservice! Vi har beställt från dem tidigare och vi har aldrig blivit besvikna!

25. november 2024

Highly recommend!

Highly recommend!
I needed a large order for Sweden, Denmark, Norway and Finland, with quite a tight deadline. Like ink and Gustav was very professional, service minded and helpful throughout the whole process. And delivered everything even before deadline. Which is really appreciated!

15. oktober 2024

Hi Charlotte, - Thank you for your review 😊

Thank you for your kind words! We’re thrilled to hear you’re happy with our products and service. We look forward to helping you again soon!

Best regards,
The Like Ink Team

kunde varit bra men inte nöjd

Allt löste sig till slut men det tog dom två å en halv vecka att skicka allt till göteborg. Den egen designade tatueringen vi beställde 6st ark av var felvända så hela tatueringen blev fel. Såg ingenstans att man ska designa tatueringen spegelvänd för att få den att vara korrekt vid placering. Kul koncept men beställer nog inte här igen. Finns potential dock

13. september 2024

Besvarelse fra Like ink AB

Tjena, ibland går precis allt lite fel som i ditt fall. Tatueringarna spegelvänder vi och ska vara spegelvända, det blir då rätt när tatueringen är applicerad. Dra ett mail till oss så skickar vi gärna valfria tattoos utan kostnad såklart! // Gustav

Snabba och service-minded

Jag gjorde två beställningar inför en fest med 70 personer. Vi hade designat våra egna gnuggisar och var inte säkra på om resultatet skulle bli bra, så vi beställde ett provark. Tyvärr kom det inte fram till vår adress eftersom jag hade skrivit in fel mottagare – jäkligt sloppy. Jag hörde av mig till LikeInk som var extremt tillmötesgående; dels fick jag information om att designen hade blivit bra, dels hur jag skulle göra vid nästa beställning för att resultatet skulle blir bättre och dels ett löfte om expressleverans på nästa leverans (vilket var nödvändigt eftersom jag var lite sen på bollen). Nästa leverans kom fram med god marginal och resultatet var superbra. Vi installerade en "tatueringsstudio" på festen och typ alla gäster ville gå hem med en LikeInk-gnuggis. 5/5 i betyg och jag kommer definitivt beställa från dem igen!

30. maj 2024

Besvarelse fra Like ink AB

Stort tack för din recension! Superkul med "Tatueringsstudio".

Supernöjd - Kul med egen design

Supernöjd! Kul att göra egna gnuggisar. Laddade upp en egen design med min lillasysters favoritfigurer och hon älskade dem! Lätta att applicera och såg precis ut som jag designat dem

28. marts 2024

Besvarelse fra Like ink AB

Tack så mycket, vad glada vi blir över att din syster älskade tatueringarna!!

Mycket nöjd med min beställning

Mycket nöjd med min beställning, superfina gnuggisar som såg ut exakt som på infogad bild. Tatueringarna håller sig fina 2-3 dagar om man underhåller det bra!
SUPERNÖJD🤩

27. marts 2024

Besvarelse fra Like ink AB

Grymt Klara, tack för recensionen!!

Rekommenderas

Har beställt gnuggis-tatueringar från Like ink flera gånger till både privata tillställningar och företagsevent.

Alltid lika bra och uppskattat. Snabb leverans, bra kvalitet :)

4. marts 2024

Besvarelse fra Like ink AB

Stort tack och härligt att du är nöjd!!

Snabbt och snyggt

Snabb leverans och bra kvalitet, verkligen en helt annan grej än barndomens tuggummi-gnuggisar.
Enkelt att klibba dit och sitter som berget i typ en vecka.
Jag är svinnöjd och kommer definitivt beställa ett par ark till så snart jag har en anledning.

16. februar 2024

Besvarelse fra Like ink AB

Tack Martin! Svinnöjd är ett bra betyg!

Toppen!

Bra service och trevligt bemötande.
Kul att kunna designa själv.

28. september 2021

Besvarelse fra Like ink AB

Hej! Tusen tack och visst är det kul att kunna designa själv! Tack för din recension // Gustav

Allt var bra!

Smidig beställning, snabb leverans och produkter med bra kvalitet. Kommer lätt beställa igen.

8. august 2021

Hej! Stort tack och kul att du är nöjd. // Gustav