Ligtinthebox Anmeldelser 44

1,4

Jeg havde ikke set det med småt..ærgerligt at ligtinthebox på den måde vil snyde kunderne. Det fremgår efter min opfattelse langt fra tydeligt nok hvilke betingelser der er for fri levering.. Jeg tæ... Se mere

1,4

Dårlig

Jeg havde bestilt 2 sorte sædeovertræk

Jeg havde bestilt 2 sorte sædeovertræk, næsten 100 kroner i forsendelse. Jeg har så lige fået leveret 2 brune,som jeg ikke kan bruge i min bil. Måske den der pakker er farveblind.Jeg vil simpelhen ikke betale fragt igen, da de jo ikke giver returlabel.Jeg kan umuligt give dem 2 stjerner men 5 farveblinde medarbejdere. Dårlig service når det er dem der laver fejlen. TÆNK JER OM EN EXTRA GANG INDEN I HANDLER MED DEM, OG LÆS ENDELIG DERES BETINGELSER.

27. januar 2024

Skuffelse

Jeg har fået en god behandlig, men varen var ikke det jeg havde håbet. Den så så flot ud på billedet, med masser af folder for til. Jeg havde bestilt en sort kjole, men fik en grå. Folderne manglede, og det var ellers det, der gjode den flot. Lad være med at handle på siden. I bliver bare skuffede.

14. maj 2023

Køb aldrig fra dette firma

Køb aldrig fra dette firma, købte for 400kr tøj som var i forkerte farver og forkerte størrelser , sendte det retur, men fik aldrig pengene tilbage og er umulige at få kontakt med!!!

9. august 2022

Snyder.

Snyder.
Jeg har betalt for nogen vare. Den kommer aldrig. Hold jer væk fra denne hjemmeside 😡

20. juni 2021

Utrolig dårlig service, trods forsikring og hullet tøj.

Køb aldrig noget der koster over 80kr. Du bliver altid pålagt told + 160kr i afgift. Selv om du har betalt for forsikring mod dette, får du ikke pengene. Jeg modtog en jakke, med hul i, og 2 numre for lille. Trods adskillige anmodninger og fotos vil de ikke refundere. De ønsker jeg skal bruge ydeligere 125kr på at sende deres hullede jakke retur.

26. oktober 2018

Bondefangeri

Jeg købte varer for 119 kr.Og betalte 104 kr.For Expres levering.
For det første gik der over 14 dage før jeg fik varerne,og nu har jeg fået en regning fra ups på 199 kr :-(...Syntes ikke at man kan se nogen steder at den fragt eller moms kommer oveni...
Så det er dyrt at handle billigt :-(
Handler aldrig med det firma mere,og vil også advare andre om det.

13. december 2016

Advarsel imod lightinthebox de stjæler dine penge!

Jeg har i denne uge mistet cirka 3000 kroner hos dette platte firma
afbestilte varen 10 min efter bestillingen men alligevel vil de hæve alle pengene trods at jeg jo ingen vare får. pengene er reseveret til hævning på min konto og er nu blevet stjålet.

Det er ikke muligt at komme i kontakt med dette firma, de henviser til at de vil hæve pengene på min konto og overføre dem til min konto på deres hjemmeside så jeg kan handle for disse penge hvilket jeg bestemt ikke ønsker at gøre, vil blot have mine penge tilbage.

Har kontaktet min bank men de kan først efter 14 dage bryde denne overførsel og forhåbligt inden at pengene forsvinder fra min konto.

Jeg må fraråde alle at handle hos dette firma med mindre at du tør at tage denne chance og miste dine penge, en go regl er når du handler på nettet fra uden i fx Kina aldrig bestil for et beløb over 100-150 kr da du blive blive pålagt at betale både afgift og moms når pakken rammer den danske told.

har kontaktet dette firma flere gange men deres mail eksistere ikke og kan på ingen måde bede om at få mine penge tilbage heller ikke via hjemmesiden, det er prøve.

Sagen er nu på vej til at overgå til de danske myndigheder for tyveri og bedrageri, det vil koste yderligere penge at jeg er nød til at få spæret mine konti og få ny hævekort osv.

en utilfreds kunde som har mistet knap 3000 kr

9. oktober 2016

Burde ikke have en eneste stjerne

De hæver pengene med det samme - jeg har ventet 1,5 måned på en vare som jeg har bestilt. jeg bad dem om at slette min ordre og de accepterede og jeg bestilte en lignende vare et andet sted og fik den efter 8 dage.
Jeg har aldrig fået mine penge retur og nu efter 2,5 måned får jeg besked om at de har sendt varen, hvilket så vil være den 3 meddelelse om at de har sendt varen.. og min side hos dem er lukket ned, så jeg ikke kan skrive til dem og beklage mig for gud ved hvad gang - jeg får sandsynligvis aldrig mine penge igen. Jeg er så gal - aldrig i mit liv har jeg været så gal og aldrig i mit liv er jeg blevet behandlet så dårligt. Bestjålet ved højlys dag af en kinesisk hjemmeside.
Jeg kontakter min bank i morgen og beder dem om at undersøge mulighederne for at hive pengene tilbage samt muligheden for at politianmelde dem for tyveri.

8. august 2016

Meget dårlig kundeservice

Jeg kan kun gentage hvad Nono skriver. Det tager laaaaang tid inden varerne kommer. Du får ingen mail fra firmaet eller anden info. Du skal selv ind på deres hjemmeside og følge din ordre. Varerne ankommer dog på et eller andet tidspunkt.

26. september 2015

utroværdig

bestilte et par hansker den 02-08 2015. har ikke set noget til dem endnu selv om behandlingstiden er 2.3 dage. skriver man til dem kommer et svar fyldt med forklaringer og undskyldninger samt 5% i bonus. hvad skal jeg med den for her handles ikke mere

25. august 2015

Ufattelig dårlig service

De lovede at varen ville komme inden for få dage.Vi betalte for den dyre levering. Varen var beskadiget da den kom.
Men det værste var at vi fik en ekstra regning fra UPS på importtold.
Det har været nogen rigtig dyre elastikker

2. oktober 2014

Ups.. fri fragt betyder ikke fri fragt

Jeg tænker ikke lige Ligtinthebox næste gang jeg vil handle på nettet, kan selfølgelig være en gang er nok!

22. september 2014

Virkelig skuffet

Jeg har bestilt en kjole fra lightinthebox betalt ca 1700 med forsikring, fastshipping og skat
Der stod 3-5 dages sendetid og nu står at den først sendes den 26 dec
Det vil sige engang i januar 2014
Jeg bestilte den 2 december fordi der stod hurtig levering og man kunne fortryde 24 timer efter det gjorde jeg så jeg har sendt flere mails og intet svar fået jeg skal bruge kjole. Den. 20 december
Jeg er skuffet over at mine penge er hævet og jeg intet svar for selvom jeg har forsøgt at kontakte dem på alle mulige måder
Det er virkelig lederen og mange penge der måske aldrig kommer tilbage og jeg kommer tulstå med kjole som jeg ikke kan brugeplus har ikke råd til at købe en ny

10. december 2013

Kun gode erfaringer

denne hjemmeside lever op til forventningerne.
Der er ingen problemer i forhold til, at vare ikke kommer eller lign.
Det eneste minus er, at leveringstiden er lang, men dette er dog heller ikke noget de reklamere med.

18. november 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (44 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto