Skrev efter gæstebog 26/10 levering 10-20 arbejdsdage stod der da vi bestilte. ventede tålmodigt, rykkede 27/11 fik at vide den kom senest 5/12 stadig ingen bog på trods af pengene blev trukket 31/10... Se mere
Købte en kjole, en buksedragt, undertøj med Bh og strømpebukser med glimmer sten. Kjolen nogenlunde, buksedragt pæn i benene, men overdelen alt for kort. Undertøjet røg direkte i skraldespanden,... Se mere
Gemt nede i teksten står at varen sendes fra Kina, derfor koster varen lige pludselig det dobbelte. Det burde stå mere tydeligt at moms og skat tillægges prisen ved ankomst til landet. Man har og... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
lad være med at købe hos dem svindel
lad være med at købe hos dem , man jeg bad om en retur labes svaret var det kunne ikke lade sig gøre da firmaet var i kina bad så om at få mine penge tilbage jeg har ikke hørt noget fra det nu er det 2måneder siden jeg kontaktede dem .
Hold jer lang væk fra dem jeg vil kalde det et svindelfirma utroligt at de kan få lov til at fortsætte når der er så mange der er utilfredse med det
Har ventet i langt over en måned på min…
Har ventet i langt over en måned på min ordre. Kan ikke komme i kontakt med dem. Hold jer væk fra dem.
De har trukket penge af min konto
De har trukket penge af min konto, og efter 2 uger skriver at min ordre er blevet leveret, selv om ikke leveret. Jeg skrev til dem at jeg har ikke modtaget pakke og de svarede at jeg skel kontakte fragt firmaet eller spørge naboer mm. Meget meget dårlig firma
hej jeg er mega skuffet og vil ikke…
hej jeg er mega skuffet og vil ikke anbefale dette handelssted jeg har for 3 md siden bestilt tre flotte bluser den ene i hel guld da vi har guldbryllup
nu bliver det ikke det tøj jeg får på
har ikke modtage noget ordre nr men de har havet alle pengene øv stop dog den måde at snyde os på
🤥🤥🤥🤥🤥
ps hvorfor skal jeg have billede på det har de andre da ikke som skriver en anmeldelse og hvad med lightinthebox viser de måske sit sande og ærlige ansigt 🤥
Købte en kjole
Kjolen nogenlunde, buksedragt pæn i benene, men overdelen alt for kort.
Undertøjet røg direkte i skraldespanden, det svarede slet ikke til billedet, hvor der var billede af en bøjle bh, ingen bøjler i Bh og det var langt fra en bh og trusserne var uformelige.
Strømpebukserne var revet i stykker og nåede kun til knæene.
Billederne på deres hjemmeside er så flotte, men varene lever slet ikke op til billeder.
Lad være med at handle, spild af penge
Jeg har bestilt et badeforhæng
Jeg har bestilt et badeforhæng. Har ikke modtaget hverken bekræftigelse på købet eller badeforhænget men pengene er trukket. Det kan simpelthen ikke være rigtigt. Jeg kommer aldrig til at købe noget her igen 😡
jeg har d 12 maj bestilt kjoler og…
jeg har d 12 maj bestilt kjoler og tasker, de skriver de ankommet til min adresse,men med forkert post nr.handler aldrig med dem igen 1100 kr ud af vinduet intet modtaget.
Fik besked i går at varen er leveret i…
Fik besked i går at varen er leveret i min postkasse. Problemet er bare at de ikke var der. Man kan overhovedet ikke kontakte firmaet for at reklamere, så jeg føler mig godt snydt.
HOLD JER VÆK
Meget dårlig web site der stjæler ens penge og kan ikke hjælpe når de laver fejl. Og kunden betaler prisen. HOLD JER VÆK FRA DEN HER WEBSITE!!
Svindel firma
Svindel firma , køb ikke der.
Bestilte en vare d. 15.03.22 med Express levering , de
skrev så leveret d.21 , løgn , skrev til dem og de svarer
grundet Covid er udsat 1-2 uger , skriver så igen d.30
leveret i postkasse , løgn , svarer ikke mere på e-mail
til kundeservice.
Farligt produkt
Fair nok at sende dårlige kinaprodukter.. men farligt når der går ild til dem. Mega dårligt og rigtig farligt produkt! Anbefaler IKKE!
Jeg tror det er et fup-firma
Jeg tror det er et fup-firma. De har trukket pengene fra min konto for 3 uger siden, men jeg har ikke modtaget ordrebekræftelse og naturligvis heller ikke produktet. JEG ADVARER DERFOR MOD LIGHTINBOX.COM som heller ikke kan kontaktes via kundeservice.
Bestilte et produkt
Bestilte et produkt, modtog et forkert farvet produkt. Eftersom leveringen tog over 10 dage, ville det være ligegyldigt at sende det retur.
Hvor længe skal man vente
Hvor længe skal man vente
Får ingen svar når man skriver til kundeservice
Forkert adresse auto indsat
Forkert adresse auto indsat, ingen kontakt via mail trods jeg gjorde opmærksom på det omgående efter køb. Derfor ingen varer.
ALDRIG KØB HERFRA!!
Her en måned efter jeg bestilte kostume til min datter er pakken stadig ikke sendt.
Deres undskyldning er det kinesiske nytår!!!
Hvordan kan det ske??? Så luk for ordre hvis I ikke kan sende pakker når der er kinesisk nytår!!
I var nu ellers hurtige nok til at tage pengene fra min konto. Ca. 10min efter jeg trykkede på ordre!!
Og så da jeg får annulleret min ordre, skriver i til mig at jeg skal tage højde for at det ikke er sikkert i kan nå og annullere, selvom der står der er 8dage til at i sender pakken 🤔
Får så et døgn senere en mail om at ordren er annulleret, men at pengene ikke vil blive ført tilbage på min bankkonto, nej dem beholder I da som kredit til næste gang jeg vin købe!! Som om det kommer til at ske (NOT)
Og så topper i den med at vil go 20% på næste køb!! NOT gonna happen!!!
Nu har jeg endelig hørt noget om den…
Nu har jeg endelig hørt noget om den bestilte pakke på sms.
Den kommer i dag med DHL.
Desværre er der to opkrævningsbeløb ved modtagelse ud over det som jeg betalte ved bestilling.
Firmaet skriver at man får refunderet pengene nuvel ja men jeg kan ikke tage kontakt til dem, da der står du har ingen ordrer ?.
Iøvrigt så mangler jeg stadig en pakke fra firmaet ?.
Michael
Efter at ha modtaget min pakke
Efter at ha modtaget min pakke, det var i øvrigt IKKE det rigtige produkt, blev pakken sendt retur, med en udgift på kr 90.00 har det været næsten umuligt , at få kontakt til firmaet..
Jeg har skrevet flere mails, de har endelig svaret: Vi kan ikke refunderer deres penge, men vi kan give dem en ( belønning ) på Kr 100.00 for ulejligheden??? belønning for hvad?
Vi bytter og betaler ikke penge tilbage, det er vores politik??
Det er i strid med dansk lov, jeg har talt med forbrugerrådet og tar kontakt med forbrugerstyrelsen, de kan forhindre dette totalt i at opererer i DK .. Hold jer langt væk, de er dybt useriøse
de har maget lengere vente tid end de …
de har maget lengere vente tid end de skriver man skal forvente
men kundeservicen er god og fik min pakke eftter det de sagde men dårligt aat de ikke hollder de dage man for at vide expras koster 90 kroner exstra men er ikke det vær
Snyder
Kundeservice svare ikke, når man får svar er det fra andre lande og dårligt oversat..
købte inden jul flere ting med fragt & told forsikring.. desværre dækker de ikke som lovet... har kæmpet frem og tilbage siden 20 dec... stadig ingen løsning.. hold jer fra dem.