Lighthouse Burger Anmeldelser 56

4,0

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hos Lighthouse Burgers på Aarhus Ø! Fra det øjeblik man træder ind, mærker man, at det her er mere end bare en burgerrestaurant. Stemningen er varm og imødekomme... Se mere

Familen på 4 var på tur på Fanø, der skulle naturligvis smages på det lokale. 4 x burger combo inkl. drikkevarer 20 mins ventetid efter bestilling var alle pengene værd. Ventetiden blev til... Se mere

1. Burgerrestaurant
  2. Frokostrestaurant

Lighthouse is a burger bar located on the picturesque island of Fanø, Denmark. We offer a range of high-quality burgers made from locally sourced ingredients, including our signature homemade burger buns. Our mission is to put our own stamp on the fast food industry by providing delicious and sustainable options for our customers. With a passion for great food and a commitment to our community and the environment, we strive to create a unique and memorable experience for everyone who visits Lighthouse. -Hey, by the way, have you heard about our awesome selection of ice-cold Fanø Bryghus beers straight from the tap?

4,0

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Den bedste burger jeg nogensinde har smagt

Helt oprigtigt måske den bedste burger jeg nogensinde har fået. Var forbi deres nye restaurant ved Århus Ø - så flot et sted, personlig og hyggelig stemning og so god service! Prøvede både en burger med blåskimmel, sååå så så smagfuld. Dagen efter måtte jeg lige forbi igen og prøve deres veggie bøf, virkelig god og saftig!!

Kæmpe anbefaling herfra.

4. april 2026

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk oplevelse hos Lighthouse Burgers på Aarhus Ø!

Fra det øjeblik man træder ind, mærker man, at det her er mere end bare en burgerrestaurant. Stemningen er varm og imødekommende, og personalet får én til at føle sig som en gæst og ikke bare en kunde.

Burgerne er i en klasse for sig. Man kan virkelig smage, at der er fokus på kvalitet, gode råvarer og håndværk. Alt virker gennemtænkt, og der er kælet for detaljerne hele vejen rundt.

Servicen er personlig og nærværende, og man mærker tydeligt passionen bag konceptet. Det er et sted, man har lyst til at vende tilbage til både for maden og oplevelsen.

Kan klart anbefales Aarhus Ø har fået et nyt favoritspot! 🙌

27. marts 2026

Super skuffende burger

Super skuffende burger. Helt ny åbnet ved Aarhus Ø - vi ventede 40 min på maden. Burgerne var halv kolde, og bøffen var mere end færdig. Tørt! Pomfritterne var kønsløse og helt bløde. Trods kun 5 minutter gåtur hjem.

15. marts 2026

Lækre Burgere

Vi var til rund fødselsdag og maden var jeres Burgere. Uhmm aldrig har jeg smagt en så GOD OG LÆKKER SAFTIG BURGER. I var hurtige og der var nok, tusind tak og på gensyn :0)
Stof til eftertanke til næste fest :0)

12. september 2025

Alt for lang ventetid og gennemstegte bøffer.

Vi blev glemt på varmebordet...ventetid 35 min og sikkert længere hvis jeg ikke selv havde henvendt mig. Og så udenfor sæsonen. Tør ikke tænke på sommerferien. Bøfferne var iøvrigt temmelig gennemstegt. Synd hvis kødet ellers er så fantastisk.

9. september 2025

Lækkert mad

Lækkert, intet mindre.
Bestilte burger Combo to go.
Lækre burgere, en stor omgang velsmagende pomfritter, dip og en sodavand.
Alt var veltilberedt og med god smag.

27. august 2025

I top 5 over alle burgere i min liv😊

Jeg er 54 år og har spise mange burgere i København hvor jeg bor, samt rundt i Europa og i USA. Jeg fik en Fanø Classic Burger med fritter - og den ligger i TOP 5 hvad jeg nogensinde har fået. Burgeren er utroligt velsmagende! Brød, ost, løg og pickles virkelig gode. Bøffen var saftig og virkelig god smag! Fritter var ramt perfekt ift sprødhed og salt.

Tillykke til Lighthouse !

3. august 2025

Skamstegte bøffer

Nu har jeg spist hos jer i år og sidste år og jeg forstår ikke hvorfor i er så hypet. Måske fordi man ikke kan få andre burgere på Fanø. Men jeres burgere ville blive 100 gange bedre hvis I ikke skamstegte bøfferne. Det sjove er, at I har ufattelig lang ventetid. Måske man endda kunne nedbringe ventetiden og servere burgere uden en tør skamstegt bøf. Win win. Jeres dyppelser er også alt for tynde og uden smag. Synes I skulle tage en tur til Århus/København og smage hvordan man laver rigtig gode burgere.

25. juli 2025

Verdensklasse burger

Vi (far og tre drenge) besøgte Lighthouse Burger i uge 28, og det var total optur. Alle er glade for burgere, og der er derfor konsumeret en del gennem tiden. Alle var enige om at burger-drengene i Rindby lavede burgere som strøg direkte ind på en Top-3 over de bedste burgere vi har spist. Fritter, div. dip, øl og sodavand var også i en liga for sig. Kæmpe anbefaling herfra.

8. juli 2025

Service og mad i top

Sidder lige nu, på Lighthouse i Rindby, og har spist den bedste burger og pomfritter, jeg nogensinde har smagt. Drengene bag disken og i køkkenet er top professionelle. Så venlige og servicemindede. Hold da op, helt fantastiske.

8. juni 2025

Klar anbefaling

Vi var 8 pers. som fik burgere, sando og pomfritter på Fanø Bryghus.
Vi var alle enige om, at de alle var meget smagfulde, pomfritterne perfekte og en super lækker estragon dip🤌👌🍔🍟🥙

28. maj 2025

Det går ned ad bakke med standarden. Desværre!

De plejer at have ekstrem høj standard. Deres burgere er virkelig lækre, men her på det sidste er det gået ned ad bakke. De har alt for travlt og har ikke længere maden klar til det klokkeslæt, man har bestilt. De har burgere/bøfferne liggende længe på pakkebordet, så når man endeligt får sin mad, er bøffen for længst blevet kold.
Virkeligt ærgerligt. Håber I vil stramme op og finde tilbage til den høje standard, I har været kendt for.

3. maj 2025

Har idag været på Fanø bryghus 👍vi fik…

Har idag været på Fanø bryghus 👍vi fik burger fra Ligthaus 👍en god oplevelse 😋MEN syntes ikke det var ok at jeg ikke kunne læse menukortet da den er på engelsk 😩og jeg ikke kan læse engelsk 😩mange steder en det dansk /tysk og engelsk 🤞håber I vil tænke på det vi er trods alt i DK

27. februar 2025

Fantastisk god burger og fritter…

Fantastisk god burger og fritter serveret af venlige unge mennesker, alt lavet fra bunden hvilket har indflydelse tiden det tager at lave dem, men god mad tager tid så super oplevelse, kan kun anbefales.

21. august 2024