Trappe Liftup er ikke i stand, at vise,, lov,, de truer ned.
Trappe Liftup i Støvring 9530,Hagensvej 21 truede mig med, hvis jeg ikke får en service her 3 forskellige beløb så vil min 2 årig garanti ikke være gyldig. De og systemet har det samme tomme replikker mod offer, trappe liftup nægter vise,, lov,, som de truer med da de har deres interne regler. Ved tlf. Samtale/forlig som jeg afbryd da her klar forbryder er beskyttet og de krævede ikke de fremlægger dette,, lov,, som findes ikke, de stjæler fra mig 1500,00 tal kald penge på trods af, at dette service hører under 2 årig periode og de er beskyttet af system som er imod offer. De manipulerer med tekster og nægter vise,, love,, som de så nævner og som ikke findes, jeg anerkender ikke den slags svindel. Trappe Liftup er svindler, kriminelle lovovertræder, løgner osv. Det er Fakta , hvis de var ærlig firma så skulle de vedh. Alle love som hører til køb af produktet. Være vågne inden I køber kræve ale tekster om,, priser,, tiden og så kaldte,, lov,, fantasi ord man er truet med her findes ingen og der blev det ikke. kræver af dem ale kun pumper tal alias penge, der er ikke ret system da forbryder går fri, og der er dem som skal betale, når da er bevist hvem er skyldig, men her ville NH. ikke Kræve dette,, lov,, af de svindler det i sig selv er kriminel.