Jeg checkede først anmeldelserne efter besøget, men det var mega god sushi - både visuelt og smagsmæssigt. Bidderne var lidt store, men det var rigtig pænt anrettet og venlig service. Om det var f... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jeg har fået sushi fra Lifli Sushi tre gange nu, og har ikke fortrudt det endnu. Personalet er flinkt og snaksageligt og ved godt humør og sushien smager godt. Man skal være opmærksom på at sus... Se mere
Længe siden jeg har fået så ringe sushi. Meget smagløs og faktisk lidt uappetitlig at se på. Tunen smagte af absolut ingenting og de indbagte rejer var helt mørke og smagte brændte og var slet ikk... Se mere
Sorry, men vi blev mega skuffet. Måske er det 1 - 2 år siden vi fik derfra. Ny ejer for et år siden sagde hun da vi ringede ind, at vi ikke var tilfredse. Risene er alt for bestandig og kompagte,... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Jeg kastede op kl 4 i nat af sushien…
Jeg kastede op kl 4 i nat af sushien dsv var den dårlig og det korstede mig 405k….
Sorry ingen god oplevelse
Sorry, men vi blev mega skuffet.
Risene er alt for bestandig og kompagte, i forhold til for år tilbage- der var af den grund for meget i pr.stykke,,,,,det blev desværre ikke den fornøjelse som vi var vant til ved de tidligere ejere.
Og ja sushi ér klistret, men ikke som grødagtig. Beklager
Fantastisk god service
Fantastisk god service
Og virkligt god mad frisk og lækkert sushi, havde dårlig oplevelser andre steder men Lifli sushi er bare den bedste bare lækkert mad og en virkelig sød lejer - altid smilende og imødekommende til kunderne. Jeg bestilte to lækre menuer til en god pris og fik 5 stykker for gratis - kig ind til dem😍😋
Læs ikke de dårlig anmeldelser - kan i høj grad anbefales
Rigtig god sushi - spis på restauranten
Om det var fordi jeg spiste på stedrt og ikke takeaway ved jeg ikke.
Elendig sushi
Elendig sushi. Bestilte i dag, og har aldrig fået så dårlig sushi
Værste sushi jeg har smagt
Værste sushi jeg har smagt!
Risene var brændt og helt sorte.
Fisken var ikke frisk og alt var kastet rundt i wasabi. Og der var pikant ost på 8 af stykkerne.
Restauranten var ligeglad. Dårlig service og frygtelig mad.
HOLD JER VÆK
HOLD JER VÆK!
Havde bestilt frokost til 12:45 og ventede kl blev 13:00 hvor jeg stadig intet mad har fået, selvom der stod på Justeat at maden var leveret. Jeg ringer derfor ind og får af vide jeg ikke har lavet en bestilling. Fortæller at jeg har fået et ordernunmer, samt at mine penge er trukket fra kortet. Kassedamen ville ringe tilbage efter at have snakket med support. Der bliver ringet tilbage kl er nu 13:22 og der bliver fortalt at jeg skal sende en sms med mit navn, bestilling og adresse på et nummer (imod personfølsomdata) jeg ringer tilbage efter dette og skal vente ydeligere 45 min på min mad. Mon jeg overhovedet får maden. Bestil ikke herfra hvis du har en formodning om bestille et sted som er præcis ift levering, samt har styr på sine order. Undskyldningen var at deres maskine var istykker, var det så ikke bedre at lukke med for levering istedet.
God service.
Havde en uheldig oplevelse med noget mad der var rå osv. Men fik kontakt til ejeren, og der blev taget ansvar, fik den bedste service efterfølgende, og god mad i anden omgang😊👍
Ejeren
Ejeren, Ibrahim Alhmidi, er blevet dømt for voldtægt af en ung pige i Aalborg.
Bare søg på hans navn.
Smagte dårligt
Maden var ikke lavet med en med respekt for andre end sig selv. Ikke godt
Bestil ikke deres menuer.
Bestil ikke deres menuer.
Bestilte "Dagens menu" med 30 stk. -lovede nok til to.
Men HALVDELEN var små, kedelige hosomaki, og der var derfor langtfra nok til to. HALVDELEN!
Tilgengæld fik jeg lov til at betale 400 kr for det!
Ingen anbefaling herfra!
Frisk luft der smager af mere..
Altså hvis man ikke kan li sushi er det her vel godt nok.. har smagt frisk luft der smager af mere en det her “sushi” og jeg kan normalt tage store bidder, men dem her var jo kæmpe store! Sushi ruller i stedet for sushi stykker..
glædelig nytår, beklager i ikke kan lave sushi
Jeg har fået fra Lifli før og der var…
Jeg har fået fra Lifli før og der var det fremragende, men det er nok et halvt år siden nu. Det jeg lige er kommet hjem med er noget makværk. Crispy rullen er skåret 1/2 cm tyk så den falder fra hinanden med det samme. Tun og laks rullerne falder også fra hinanden og smager lidt tamt. Det er visuelt ikke ret kønt at se på, så denne gang må i nøjes med 2 stjerner
Ringeste sushi jeg nogensinde har fået
Ringeste sushi jeg nogensinde har fået.
Sushien var varm og alt samgte af dårlig fisk. FØJ!
Forfærdelig oplevelse aldrig igen!!!
Vil ønske jeg kunne give 0 stjerner. Der er ingen tvivl om at det er den værste sushi jeg nogensinde har smagt risene var ikke kogte og nærmest rå avokadoen var smattet og brun. Hvis jeg skulle give et godt råd så er det bare lad være med at bestille i det hele taget.
Skuffende kvalitet
Skuffende kvalitet, risene var ikke ordentligt kogte, tempurrejerne var helt smattede og ikke sprøde, advokadoen var brun osv. Vi spiste ikke op men endte med at smide det ud efter vi havde ventet over 2,5 time på levering. Bestiller ikke herfra igen.
Super lækker sushi
Super lækker sushi! Flot og indbydende at se på, og smager lækkert. Alle var glade herhjemme.
kreativ og smagfuld sushi
kreativ og smagfuld sushi. nye varianter jeg ikke tidligere har fået. blev leveret til tiden - faktisk 6 min for tidlig:-)
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.