Alle våre ønsker for seremonien ble oppfylt, selv de valgene som var helt spesielle for oss. Flere kommenterte at det var den fineste begravelsen de hadde vært i. Det var en god prosess før beg... Se mere

Virksomheden har svaret
Veldig fornøyd med at alle våre ønsker ble så godt i varetatt, vi fikk gode råd og veiledning om alt rundt et dødsfall. Dere ordnet det slik at det ble lett for oss. Tusen takk for en verdig sermoni... Se mere
Virksomheden har svaret
Veldig hyggelige og imøtekommende personer som tok hensyn til våre ønsker og at vi var flere som ville ha et ord med i avgjørelsene ble taklet på en bra måte. Veldig flink sermonileder og vi ble go... Se mere
Virksomheden har svaret
Flinke imøtekommende ansatte, som gjorde det fint og lett og planlegge i en trist tid. Omsorgsfulle. Ble en flott og personlig seremoni som min mor hadde vært veldig glad for. Veldig glad for at vi fi... Se mere
Skrevet af virksomheden
Nydalsveien 33, 0484, Oslo, Norge
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hadde en utrolig fin og god opplevelse med Lif. Det gikk sømløst fra start til slutt. Kenneth gjorde hele prosessen veldig enkel og behagelig for oss da vi ikke visste hvor vi skulle begynne eller hvilke valg vi skulle ta, midt i jula. Seremonien gikk over forventning og jeg kan anbefale dette byrået varmt.

Besvarelse fra Líf begravelsesbyrå
Fin telefonsamtale om avdødes ønsker. Enkel og avtale via mail hva vi ønsker.

Besvarelse fra Líf begravelsesbyrå
Svært god oppfølging og tilrettelegging av alle praktiske oppgaver. Våre ønsker for seremoni og sammenkomst ble ordnet på beste måte og slik vi ønsket.

Besvarelse fra Líf begravelsesbyrå
Vi følte oss sett og hørt i våre behov. Det var godt å ha noen som tenkte praktisk når vi ikke klarte, og som også lagde en god og minnerik dag ut av noe vondt. Jeg kommer til å anbefale Lif til alle som trenger å høre det, for makan til folk🥰

Besvarelse fra Líf begravelsesbyrå
Veldig fornøyd med Lif. Og spesielt den medmenneskelige kontakten og hjelpsomheten i en vanskelig tid. Kan varmt anbefale de

Besvarelse fra Líf begravelsesbyrå
Det sier egentlig alt når så mange etter bisettelsen av mannen min sa: «Dette er den fineste bisettelsen jeg noen gang har vært på.»
Kenneth, som seremonimester, fikk også veldig mye ros for sin måte å binde det hele sammen på med tekster, musikk og taler.
Jeg er så glad jeg valgte levende musikk framfor blomster. Blomster ble det jo allikevel nok av.
Jeg er veldig fornøyd og takknemlig for all informasjon, gode råd og veiledning underveis. Det ble mye god kommunikasjon fram og tilbake via telefon, sms og e-post.
Det er litt rart kanskje, å si at jeg nesten er lykkelig etter bisettelsen av mannen min gjennom nesten 42 år, men det er fordi alt ble gjennomført helt i hans ånd.
Så tusen takk til Lif begravelsesbyrå, og en spesiell takk til Kenneth som gjennomførte seremonien på en så rolig og profesjonell måte.
Det eneste minuset denne dagen var været.

Besvarelse fra Líf begravelsesbyrå
Jeg undersøkte flere relevante begravelsesbyråer, LIF kom ut bedre enn de andre. Vår mor døde før jul, 99 år gammel, det var ikke uventet, men hun fortjente den beste begravelses seremonien vi kunne gi henne.
LIF hadde en profesjonell, samtidig empatisk måte å møte oss på. Rådgiveren vår var opptatt av alle detaljene og veldig flink. Ingenting glapp!
Fra avhenting av avdøde på Sykehjemmet til valg av rekvisitter under seremonien. Bestilling av seremoni i kirken, arrangement med prest, samtaler, samling etter kirke seremonien. Kremasjon, arrangement av urnenedsettelse.
Vi er svært fornøyde med LIF og vår rådgiver og kan anbefale LIF i den vanskelige sitasjon enhver vil være i en slik siste ære for en avdød.
Det må også fortelles at LIF er veldig moderate og detaljerte med tilbud, ordrebekreftelse og faktura. Rett og slett rimelige.

Besvarelse fra Líf begravelsesbyrå
Vi er veldig fornøyde med hjelpen vi fikk. God oppfølging, ryddig prosess og profesjonell gjennomføring hele veien. Alt ble håndtert med respekt og omtanke, noe vi satte stor pris på i en sårbar situasjon. Vi tar gjerne kontakt igjen ved behov og gir våre beste anbefalinger videre.

Besvarelse fra Líf begravelsesbyrå
Fra første kontakt opplevde vi Lif begravelsesbyrå som både tilgjengelige og svært imøtekommende. Kommunikasjonen var klar og respektfull, og vi følte oss hele tiden godt informert og støttet. Den personlige tilnærmingen gjorde at seremonien ble både verdig og vakker, og små, gjennomtenkte detaljer viste omtanke for våre behov. Rådene og veiledningen vi fikk underveis var nyttige og beroligende i en krevende tid. Vi sitter igjen med en veldig god opplevelse og takker alle som bidro til en verdig avskjed.

Besvarelse fra Líf begravelsesbyrå
Eksemplarisk kommunikasjon, forståelse for situasjonen de pårørende står i og særdeles imøtekommende og profesjonelle. Jeg har bare gode ting å si om samhandlingen med Lif og, Kenneth som deres representant, gjennom hele prosessen og etter.

Besvarelse fra Líf begravelsesbyrå
Tusen tusen takk Kenneth og Kjell for all hjelp og omtanke dere gav oss både før,under og etter pappa sin bortgang. Dere er de varmeste og ekte personene vi har møtt. Vi har fått så mye trøst,støtte og veiledning i den vanskelige tiden. Nydelig seremoni med flott pyntet kirke,vakre blomster og en fantastisk nord norsk solist. Dere er gull verdt Kenneth og Kjell. Varme klemmer fra Linda-Katrin,Jens-Kyrre og Isabell

Besvarelse fra Líf begravelsesbyrå
Vi opplevde Lif som empatiske og profesjonelle. Det var også fint at de kom på hjemmebesøk.

Besvarelse fra Líf begravelsesbyrå
Hjertelig takk for at du hjalp oss med å gi min mann og vår far en bisettelse vi sent vil glemme...Alt ble ordnet og gjennomført uten problemer til siste stund og vi fikk straks følelse av at alt var i de beste hender. Du, Christian kom hjem på kort varsel en tdlig morgen og vi fikk en fin innføring i gangen videre.
Rita, Ann-Kristin og Thomas

Besvarelse fra Líf begravelsesbyrå
Fint møte fra første stund. God informasjon og planlegging av detaljer. Dette gjorde bisettelen minneverdig både for oss nærmeste og øvrige som møtte opp. Kenneth var enkel å samarbeide med men også en veldig fin og god sermonimester.

Besvarelse fra Líf begravelsesbyrå
Midt i en stor sorg og et tung tap var Kenneth og Lif en fantastisk stødig og god støtte. Vi fikk fort stor tillit til Kenneths ekspertise innen dette, og satt veldig stor pris på å kunne lene oss på denne erfaringen.

Besvarelse fra Líf begravelsesbyrå
Christian hjalp meg og søsknene mine med å lage en verdig og fin begravelse for moren vår. Han var respektfull og vennlig og opptrådte på en profesjonell måte. Alt ble slik vi hadde ønsket. Takk for hjelpen 🌷

Besvarelse fra Líf begravelsesbyrå
De var profesjonelle og meget menneskelige, fulgte oss tett opp hele veien.Kom hjem til oss istedenfor at vi måtte sitte på et kontor og planlegge en begravelse.. Kan anbefales 110%!

Besvarelse fra Líf begravelsesbyrå
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.