Liebe Anmeldelser 2

1. Ejendomsmægler

Liebe er en liebhavermægler. Det betyder, at vi har specialiseret os i boliger med karakter - de huse og lejligheder, der ikke passer ind i en standardskabelon, og som fortjener mere end et stockfoto og en salgstekst, der kunne handle om hvilken som helst anden bolig. Vi tror på, at en god bolighandel starter med ærlighed. Derfor prissætter vi hver enkelt bolig med vores egen datadrevne model i stedet for en mavefornemmelse eller et tal, der lyder godt over kaffen. Det giver dig en vurdering, du kan stole på - også når sandheden er mindre behagelig end den højeste pris på markedet. Vi vil hellere give dig den rigtige pris end den, der lyder bedst i øjeblikket. For dig betyder det færre overraskelser undervejs og en handel, der holder. Specialviden er vores vigtigste værktøj. Vi følger markedet tæt, kender liebhaversegmentet i dybden og ved, hvad der får netop den slags boliger til at blive solgt - til den rigtige køber, til den rigtige pris og inden for en fornuftig tid. Det handler ikke om at sætte et skilt i haven og håbe på det bedste. Det handler om at forstå boligen, markedet og mennesket, der skal bo der. Vi spilder hverken din tid eller boligens potentiale. Og så er vi uafhængige. Ingen bank ejer os, og ingen bank bestemmer, hvad vi anbefaler dig. Vores eneste interesse er din bolighandel - ikke at sælge dig et realkreditlån eller en forsikring oveni. Det giver os friheden til at rådgive dig ærligt, hele vejen igennem. Du finder os i Aarhus, Aalborg, Odense, København og Skanderborg. Uanset om du skal sælge en ejendom med historie, en arkitekttegnet villa eller en lejlighed i den dyre ende, får du et hold, der tager opgaven seriøst og behandler din bolig, som var det vores egen. Vi er bevidst et mindre, specialiseret hold frem for en stor kæde.

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,8

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Fra et år uden resultat til solgt på 38 dage - kæmpe anbefaling af Liebe!

Efter at vores hus havde været til salg i omkring et år hos en anden ejendomsmægler uden resultat, valgte vi at skifte til Liebe. Det har vi ikke fortrudt ét sekund.
Bo overtog salget med en klar strategi og fik solgt huset på bare 38 dage.
Noget af det, der især imponerede os, var Liebes tilgang til markedsføring. Materialet, salgsstrategien og den digitale tilgang var markant mere gennemtænkt end det, vi tidligere havde oplevet. Det var faktisk en af hovedårsagerne til, at vi valgte Liebe. Jeg kendte samtidig til Sasa gennem hans arbejde med digital marketing og Obsidian Digital, hvilket gav mig en ekstra tryghed i, at markedsføringen ville være gennemtænkt og datadrevet. De høje forventninger blev fuldt ud indfriet.

Bo har været en fornøjelse at arbejde sammen med gennem hele forløbet. Han er utrolig kompetent, ærlig og meget engageret. Kommunikationen har været helt i top – vi blev løbende holdt opdateret, han var altid nem at få fat på, og vi følte os hele tiden trygge i processen.

Efter salget opstod der et længere og komplekst forløb med købers advokat og en række advokatforbehold.
Her viste Bo virkelig sit værd!
Han bevarede overblikket, arbejdede løsningsorienteret og håndterede processen professionelt fra start til slut, indtil handlen endeligt faldt på plads.

Vi kan kun give Liebe vores varmeste anbefaling. Hvis vi en dag skal sælge bolig igen, er der ingen tvivl om, hvem vi ringer til.

25. juni 2026

Liebe var på mit hold

Liebe var på mit hold! Jeg har glædet mig til at skrive denne anmeldelse. Jeg spejdede efter 3-4 forskellige mæglere og i sidste ende faldt valget på Liebe. Årsagerne var mange: 1) Professionelt materiale 2) en konkret salg og markedsføringsplan 3) fornuftigt salær 4) de forstår liebhaversegmentet (VIGTIGST).

Vores ejendom havde været til salg i 72 dage. Efter flere fremvisninger kom der bud og vi endte med at sætte salgsrekord for området. Det er vi stolte af selvom vi flytter fra vores hjem.

Tusinde tak til Liebe.

3. juni 2026
Liebe-logo

Besvarelse fra Liebe

Kære Hans

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os.

Hos Liebe gør vi os umage med at gå den ekstra mil for vores kunder, uanset ejendommens størrelse. Vi er særligt glade for, at du fremhæver den konkrete salgs- og markedsføringsplan, da det netop er et område, vi arbejder meget grundigt med.

For os handler et boligsalg ikke kun om at sætte en bolig til salg. Det handler om at forstå købernes beslutningsrejse og målrette indsatsen, så den rigtige køber finder den rigtige bolig.

Endnu en gang tak for de pæne ord.

Liebe