Fra et år uden resultat til solgt på 38 dage - kæmpe anbefaling af Liebe!
Efter at vores hus havde været til salg i omkring et år hos en anden ejendomsmægler uden resultat, valgte vi at skifte til Liebe. Det har vi ikke fortrudt ét sekund.
Bo overtog salget med en klar strategi og fik solgt huset på bare 38 dage.
Noget af det, der især imponerede os, var Liebes tilgang til markedsføring. Materialet, salgsstrategien og den digitale tilgang var markant mere gennemtænkt end det, vi tidligere havde oplevet. Det var faktisk en af hovedårsagerne til, at vi valgte Liebe. Jeg kendte samtidig til Sasa gennem hans arbejde med digital marketing og Obsidian Digital, hvilket gav mig en ekstra tryghed i, at markedsføringen ville være gennemtænkt og datadrevet. De høje forventninger blev fuldt ud indfriet.
Bo har været en fornøjelse at arbejde sammen med gennem hele forløbet. Han er utrolig kompetent, ærlig og meget engageret. Kommunikationen har været helt i top – vi blev løbende holdt opdateret, han var altid nem at få fat på, og vi følte os hele tiden trygge i processen.
Efter salget opstod der et længere og komplekst forløb med købers advokat og en række advokatforbehold.
Her viste Bo virkelig sit værd!
Han bevarede overblikket, arbejdede løsningsorienteret og håndterede processen professionelt fra start til slut, indtil handlen endeligt faldt på plads.
Vi kan kun give Liebe vores varmeste anbefaling. Hvis vi en dag skal sælge bolig igen, er der ingen tvivl om, hvem vi ringer til.