Nici eu nu am primit cheia de verificare pe e-mail. Am scris si am sunat la numarul de whatapp, am scris in chat-ul de pe site si degeaba. In realitate nu pot fi contactati. Late edit: m-a sunat înap... Se mere
Totala bataie de joc. Am cumparat o licenta de Office si nu am reusit sa o activez. Link-ul nu functioneaza, probabil ca licenta a fost vanduta de mai multe ori. In chat-ul de suport nu raspunde nimen... Se mere
Am cumparat un pachet Windows 11 + Office 2021 Pro Plus. Licenta de Windows a functionat, cea de Office este invalida. Am incercat ambele posibilitati de activare, nu a mers nici una. Si cel mai deran... Se mere
Licente Win 10 Pro si un Office 2019. La windows totul este f simplu la activare, la office este nevoie de activare folosind optiunea "I want to activate the software by telephone" si suni la microsof... Se mere
Site-ul nostru oferă un domeniu sigur pentru obținerea de licențe software în conformitate cu legea. Atunci când achiziționați orice licență, putem garanta că este 100% originală și fără probleme.
Fabricii de Zahar 86b, 400610, Cluj-Napoca, Rumænien
- softlicente@gmail.com
- licenta-online.ro
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Totul a decurs normal
Totul a decurs normal , fără probleme de instalare. Produs livrat rapid .
Firmă serioasă care respectă regulile comerciale
Sunt bucuros că am găsit o firmă românescă ce mi-a
oferit produse de bună calitate și la un preț convenabil. Vă doresc vînzări tot mai multe și sănătate.
O mare păcăleală
Nu cumparati. Este o mare teapa. Am primit doar o factura pe mail si atat. Nu raspund nici la telefon nici pe Whatsapp cand vrei sa dai de ei.
Recomand cu încredere
Am primit licența in aproximativ 24h. Am primit Instrucțiunile de utilizare și totul a decurs fără probleme.
Exact ce trebuia
Exact ce trebuia. O licență de Office.Foarte rapid și foarte ieftin.
Recomand și dau 5+ puncte.
I ordered 2 hours ago and nothing will…
I ordered 2 hours ago and got an email with the acc. it was not instant but good enough
When I tried to install the Office I the message was that I need a higher IOS …
When I tried to install the Office I was told that it doesn't work with IOS Catalina.
So I cannot use the program
Untrustworthy
I paid for a licence at 8 am but after 3 hours i didn't received anything so I canceled the order and requested the money back. Do not buy from this site!
Excelent
I have ordered 2 licence keys for Windows 10 Home edition and I have received them really quick(a couple of minutes) and most important is that they worked.
Also, the price for the licence keys, compairing to other sites is way more fair.
Am cumparatbo licenta de windows 11 si…
Am cumparatbo licenta de windows 11 si cand am instalat si am incerat sa o activez mi.a aparut mesaj de la microsoft ca nu este valida. Am incercat sa iau legatura prin chat si nu mi s.a raspuns. ȚEAPĂ
Destul de rapid si safe
EXCELENT
Recomand acest site!
Am achiziționat o Licenta Office Professional Plus 2021 și sunt foarte mulțumit de tot ceea ce a însemnat cumpărarea acestei licențe. Am plătit cu cardul în condiții de securitate, am primit imediat linkul pentru licență și funcționează foarte bine.