1. Butik med kæledyrsudstyr

Libre-Healthcare - Kvalitetsprodukter til din hunds sundhed og trivsel Hos Libre-Healthcare brænder vi for at sikre din hunds bedste velvære – fra reproduktion til daglig sundhed. Vi tilbyder nøje udvalgte produkter, som opfylder de højeste standarder inden for kvalitet og effektivitet. Hver eneste vare i vores sortiment er noget, vi selv kan stå 100 % inde for, fordi din hund fortjener det bedste. 🌟 Reproduktion med omtanke (kommer snart) Vi forstår vigtigheden af sikre og pålidelige produkter til hundeopdræt. Derfor har vi specialiseret os i reproduktionsprodukter, der gør en forskel for både hund og ejer. 💊 Tilskud til en sund hund Hold din hund glad, sund og fuld af energi med vores udvalg af tilskudsprodukter. Fra ledpleje til fordøjelse – vi har løsninger, der støtter din hund i alle livets faser. ❤️ Service, du kan regne med Vi sætter en ære i at levere en personlig og professionel service. Har du spørgsmål, står vi klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, så du finder det helt rigtige til din hund. Giv din hund den omsorg og kvalitet, den fortjener – vælg Libre-Healthcare som din pålidelige partner i sundhed og trivsel.

4,4

Bedste produkt til fedtet pels

Blev vejledt til at prøve HYPONIC Hypoallergen pulvershampoo til at komme i bund med meget fedtet / olieret pels på ryggen af en ældre hund. Har prøvet forskellige produkter uden stor succes. Men denne virker bare!

1. september 2025

Besvarelse fra Libre-Healthcare

Tusind tak Stine. Jeg er glad for at du er tilfreds med denne helt specielle shampoo

Alt ok herfra

5. november 2025

Besvarelse fra Libre-Healthcare

Tusind tak for din tilbagemelding. Det er vi rigtigt glade for

Meget professionel og personlig…

Meget professionel og personlig vejledning rettet mod netop din race. Man føler sig meget tryg ved, at ejerne selv har opdrættet flere racer igennem mange årtier - og har god erfaring med optimal sundhed for hunden, hud og pels. Jeg kan med fornøjelse give 5 stjerner.

1. oktober 2025

Besvarelse fra Libre-Healthcare

Tusind tak Susanne. Det gør os glade at læse.

Rigtig god vejledning og rådgivning før…

Rigtig god vejledning og rådgivning før køb, og fra bestilling gik det stærkt. Produktet lever fuldt ud op til vejledningen og mere til. Venlig og imødekommende service. Min hund står nu kniv skarpt i pels 🥰

30. april 2025

Hej Christina
Tusind tak for den fine anmeldelse. Super glad for at høre at shampooen og servicen levede op til forventningerne.

Kompetent og professionel rådgivning og…

Kompetent og professionel rådgivning og instruks. Det er tydeligt at der ligger mange års viden hos Anette, som gives videre.

28. april 2025

Besvarelse fra Libre-Healthcare

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det var en fornøjelse af hjælpe dig.

Hurtig betjening

13. marts 2025

Besvarelse fra Libre-Healthcare

Tusind tak for den fine rating, vi gør alt vi kan for at leverer hurtigt og præcist