libope.com Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 48 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne beskriver smykkerne som utrolig smukke, tidsløse og skabt med stor omhu samt kærlighed til de nøje udvalgte materialer af høj kvalitet. Mange glade forbrugere fremhæver, at de regelmæssigt vender tilbage igen og igen for at forkæle sig selv eller købe personlige gaver til deres kære. Derudover bemærker køberne den konsekvent lynhurtige levering samt den fuldstændig fantastiske indpakning, der gør modtagelsen til en helt særlig oplevelse. Den samlede kundeservice roses konsekvent for at være i absolut topklasse med lynhurtige svartider og en særdeles behagelig dialog under hele forløbet.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler positiv tilfredshed med produktets høje kvalitet og smukke design. Mange anmeldere fremhæver, at... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen yderst positiv og fremhæver den hurtige og pålidelige forsendelse, hvor... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent stor tilfredshed og glæde over kvaliteten af produkterne. Forbrugere fremhæver, at... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver gentagne gange den hurtige levering og de... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det var nemt at bestille smykket, og bestilling blev hurtigt bekræftet, med informationer omkring leveringen, som skete inden for en dag eller to. Et smukt smykke som blev leveret i en flot indpakn... Se mere

Dejlig oplevelse med besked flere gange om hvor langt min forsendelse var. Og detn smukkeste ring jeg modtog, som var pakket så flot ind. Kan kun give den bedste anbefaling. Helt sikkert 5 ud af 5 mul... Se mere

Den bedste service. Jeg havde bestilt 2 forskellige øreringe og blev ringet op, blot for at tjekke, at det var det rigtige jeg havde bestilt. Varerne kom dagen efter. Virkelig en go oplevelse.

De smukkeste smykker som komme fra Libope. De har en fortælling med sig og er skabt med omhu og kærlighed til de nøje udvalgte materialer. Jeg har efterhånden en del Libope smykker og jeg elsker dem a... Se mere

1. nr. 1 af de 34 bedste virksomheder i Smykkedesigner
  2. nr. 1 af de 6 bedste virksomheder i Smykkehåndværker
  3. nr. 1 af de 15 bedste virksomheder i Guldsmed
  4. nr. 1 af de 16 bedste virksomheder i Smykkeproducent
  5. nr. 1 af de 89 bedste virksomheder i Smykkeforretning

Jeg betragter Libopé som en hobby, som min terapi og en skøn mulighed for at udfolde min kreative interesse. Nu vil jeg indvie dig i mit koncept! Det er ret simpelt. Alle smykkerne jeg laver er limited eller one-offs, derfor er der tale om smykker hvor der til tid tider kun er lavet 1 stk af, og andre nogle flere. Hvis jeg har fundet en helt unik perle eller sten, så laver jeg kun det ene smykke.

5,0

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

48 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Besvarelse fra libope.com

Det er jeg bare så glad for at høre. Af hjertet tak fordi du deler det herinde :-)

Smukke smykker og utrolig fin service

Smukke smykker og utrolig fin service
Jeg har nu købt smykker hos Libope for 3. gang, - og selvom jeg har været 100% tilfreds alle de andre gange, har Lise alligevel toppet den - Kæderne og vedhængene er super smukke og med et smykkeskrin til hvert smykke. Det er virkelig, virkelig fint. Kæmpe anbefaling herfra.

21. februar 2024

Besvarelse fra libope.com

Wauw sikke en dejlig anmeldelse. Hvor er jeg glad for at høre du har købt smykker hos mig 3 gange :-D Fantastisk! Du er altid mere end velkommen igen. Tusind tak for din fine anmeldelse.

Personlige smykker

Super smukke smykker. Kom hurtigt og var pakket så fint ind!

6. februar 2024

Besvarelse fra libope.com

Det er jeg virkelig glad for at høre. Tusind tusind tak fordi du tog dig tiden til at lave en anmeldelse herinde, også endda med 5 fine stjerner. Det er jeg virkelig glad for :-)
Lise / Libopé

Jeg har i dag modtaget det smukkeste og…

Jeg har i dag modtaget det smukkeste og unikke smukke fra Lise. Så flot og detaljeret håndværk, hurtig levering og smuk smuk indpakning. Kan varmt anbefale Libopé 😍

12. februar 2024

Besvarelse fra libope.com

Wauw hvor er det bare dejligt at høre. Det sætter jeg kæmpe stor pris på. Tusind tak fordi du har støttet min lille butik og ovenikøbet sendt sådan 5 fine stjerner afsted i min retning.
Jeg håber du får en rigtig dejlig dag

Indpakning

Smykkerne kom hurtigt og var flot indpakket.

20. januar 2024

Besvarelse fra libope.com

Det er jeg glad for at høre. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner :-)

Jeg håber du får en helt fantastisk dag

Kæmpe fan

Fantastisk skønne smukke og sødeste kundeservice

19. januar 2024

Besvarelse fra libope.com

Af hjertet tak for det. Det er simpelthen så prisværdigt. Tak fordi du har støttet min lille butik :-)

Jeg håber du får en helt fantastisk dag

Luksussmykke

Hurtig levering af lækkert smykke

20. januar 2024

Besvarelse fra libope.com

Det lyder bare så godt :-D
Tusind tusind tak for denne dejlige anmeldelse.

Lise / Libopé

Produktet taler for sig selv!

Produktet taler for sig selv. Fantastiske!

Derudover får man altid super service og hurtige svar. Jeg har helt klart fast kunde når jeg skal købe til fruen og mine døtre.

19. januar 2024

Besvarelse fra libope.com

Wauw hvor dejligt. Du er altid mere end velkommen igen og tag endelig fat i mig hvis du har spørgsmål. Tusind tak for sådan en dejlig anmeldelse.

Hjerte Vedhæng

Fået leveret det skønneste hjerte vedhæng med indgravering. Det er jeg meget glad for. Så flot. Tak Lise. ❤️

12. januar 2024

Besvarelse fra libope.com

Det er jeg bare glad for at høre. Tusind tusind tak for bestillingen og den fine anmeldelse :-)

Lise / Libopé

Super hurtig service og smuk…

Super hurtig service og smuk indpakning. Smukke smykker

24. januar 2024

Besvarelse fra libope.com

Hvor er det bare skønt at læse. Tusind tak for de fine 5 stjerner og din tid. Det betyder rigtig meget for mig :-)

God oplevelse

God hjemmeside, god historie, god og hurtig behandling

11. januar 2024

Besvarelse fra libope.com

Tusind tusind tak. Tak fordi du tog tiden og sendte sådanne fine 5 stjerner i min retning:-)

Hurtig ekspedition og forsendelse

Hurtig ekspedition og forsendelse. Virkelig smuk smykke, som bragte glæde, hvor den blev afleveret ❤️

3. januar 2024

Besvarelse fra libope.com

Det er jeg glad for at høre. Tusind tusind tak fordi du støttede min lille butik ❤️

Lise / Libopé

God kundeservice og virkelig flot…

God kundeservice og virkelig flot indpakning af varerne. Meget smukke smykker og flot design på hjemmesiden. Ikke sidste gang jeg handler her.

2. januar 2024

Besvarelse fra libope.com

Det er jeg virkelig glad for at høre. Tusind tak for din tid til at lave denne anmeldelse. Du er altid mere end velkommen igen :-)

Jeg håber du får den dejligste dag

Jeg er så lykkelig over

Jeg er så lykkelig over, at kunne købe et smykke, der ikke er lavet i 800 eksemplar.
Så dejlig med kærlig betjeningen.
Jeg skal helt sikkert handle et smykke eller 2 en anden gang.

Så fine de 2 Skagen skaller til barnedåb er blevet.

8. januar 2024

Besvarelse fra libope.com

Det er jeg virkelig glad for at høre. Tusind tusind tak for sådan en dejlig anmeldelse :-)

Jeg håber du får den dejligste dag

Lise / Libopé

Smukke smykker, hurtig levering og på alle måder en god køberoplevelse

Lise laver de fineste smykker og prioriterer en god kundeoplevelse og -kontakt ved hvert køb. Der er hurtigt levering, fin indpakning af smykkerne, god information om pleje og tilfredshedsgaranti og på alle måder tænkt over de mindste detaljer ved købsoplevelsen. Jeg har nu 5 smykker derfra og skal helt sikkert udvide samlingen en dag ☺️

31. december 2023

Besvarelse fra libope.com

Wauw hvor er det dejligt at du har en lille samling fra mig :-D Det betyder bare så meget. Tak fordi du har delt oplevelsen herinde og endda med 5 stjerner. Jeg glæder mig til at få lov at udvide din samling med endnu et smykke <3

Lise / Libopé

Lises unikke design og tidsløse…

Lises unikke design og tidsløse smykker, er intet mindre end fantastiske. Og har du selv en idé, så del den med hende så strækker hun sig langt for at hjælpe dig i mål og endda i lynets hast
Hun levere den smukkeste indpakning og god vejledning til vedligeholde af smykkerne, så du går aldrig gal i byen med at bruge Libope

26. december 2023

Besvarelse fra libope.com

Hvor er jeg glad for jeg kunne være behjælpelig. Tusind tak fordi du har sendt 5 stjerner og en fin anmeldelse afsted i min retning. Det sætter jeg stor pris på.

Perfekt oplevelse

Fantastisk service, hurtig levering og smukkeste smykke! Ingen finger at sætte på noget!

28. december 2023

Besvarelse fra libope.com

Det er bare så dejligt at høre. Tusind tusind tak :-D

Lise / Libopé

Har længe ønsket mig en halskæde med…

Har længe ønsket mig en halskæde med mine børns initialerne, men da de klassiske bogstav halskæder ikke er noget for mig, faldt jeg for det smukke muslinge vedhæng. Ekspederingen var også helt i top. Bestilte d 25/12 om aftenen og kunne hente pakken d 28. Fantastisk service 😊

28. december 2023

Besvarelse fra libope.com

Jeg er virkelig glad for at jeg havde noget du kunne lide og jeg fik lov at lave det til dig <3 Tak fordi du har skrevet en anmeldelse herinde og sendt 5 stjerner i min retning. Det sætter jeg stor pris på :-)