libope.com Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 48 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne beskriver smykkerne som utrolig smukke, tidsløse og skabt med stor omhu samt kærlighed til de nøje udvalgte materialer af høj kvalitet. Mange glade forbrugere fremhæver, at de regelmæssigt vender tilbage igen og igen for at forkæle sig selv eller købe personlige gaver til deres kære. Derudover bemærker køberne den konsekvent lynhurtige levering samt den fuldstændig fantastiske indpakning, der gør modtagelsen til en helt særlig oplevelse. Den samlede kundeservice roses konsekvent for at være i absolut topklasse med lynhurtige svartider og en særdeles behagelig dialog under hele forløbet.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler positiv tilfredshed med produktets høje kvalitet og smukke design. Mange anmeldere fremhæver, at... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen yderst positiv og fremhæver den hurtige og pålidelige forsendelse, hvor... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent stor tilfredshed og glæde over kvaliteten af produkterne. Forbrugere fremhæver, at... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver gentagne gange den hurtige levering og de... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det var nemt at bestille smykket, og bestilling blev hurtigt bekræftet, med informationer omkring leveringen, som skete inden for en dag eller to. Et smukt smykke som blev leveret i en flot indpakn... Se mere

Dejlig oplevelse med besked flere gange om hvor langt min forsendelse var. Og detn smukkeste ring jeg modtog, som var pakket så flot ind. Kan kun give den bedste anbefaling. Helt sikkert 5 ud af 5 mul... Se mere

Den bedste service. Jeg havde bestilt 2 forskellige øreringe og blev ringet op, blot for at tjekke, at det var det rigtige jeg havde bestilt. Varerne kom dagen efter. Virkelig en go oplevelse.

De smukkeste smykker som komme fra Libope. De har en fortælling med sig og er skabt med omhu og kærlighed til de nøje udvalgte materialer. Jeg har efterhånden en del Libope smykker og jeg elsker dem a... Se mere

1. nr. 1 af de 34 bedste virksomheder i Smykkedesigner
  2. nr. 1 af de 6 bedste virksomheder i Smykkehåndværker
  3. nr. 1 af de 15 bedste virksomheder i Guldsmed
  4. nr. 1 af de 16 bedste virksomheder i Smykkeproducent
  5. nr. 1 af de 89 bedste virksomheder i Smykkeforretning

Jeg betragter Libopé som en hobby, som min terapi og en skøn mulighed for at udfolde min kreative interesse. Nu vil jeg indvie dig i mit koncept! Det er ret simpelt. Alle smykkerne jeg laver er limited eller one-offs, derfor er der tale om smykker hvor der til tid tider kun er lavet 1 stk af, og andre nogle flere. Hvis jeg har fundet en helt unik perle eller sten, så laver jeg kun det ene smykke.

5,0

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

48 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Lækre smykker og god service

Hurtig og god service af Lise, som på fornemste vis sendte samme smykke frem og tilbage flere gange fordi jeg ikke var helt sikker på indgravering. Vedhænget er virkelig fint, og graveringen bagpå er tydelig og flot lavet. Smykket leveres i en lækker smykkeæske, der er pakket meget fint ind.
Det er ikke sidste gang jeg har købt smykker hos Lise. Hun laver nogle meget flotte smykker af høj kvalitet, og hun er virkelig serviceminded.

1. maj 2025

Besvarelse fra libope.com

Jeg blev så glad, da jeg læste din anmeldelse – tusind tak! Det er en kæmpe hjælp og en stor glæde. Ønsker dig alt det bedste i dag.

Fuldstændig fantastisk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fuldstændig fantastisk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Min halskæde er meget smuk, indgravering perfekt og hurtig levering ❤️
En super god oplevelse

27. april 2025

Besvarelse fra libope.com

Af hjertet tak for dine søde ord og for at støtte mig med en anmeldelse. Det gør en kæmpe forskel og varmer mere, end du tror. Ha’ en rigtig god dag!

Smukt unikt rlegznt smykke

Smukt unikt elegant smykke. Super og hurtig service.

8. april 2025

Besvarelse fra libope.com

Tusind tak for din dejlige anmeldelse på Trustpilot. Det betyder virkelig meget for mig, og jeg er så taknemmelig for, at du tog dig tid til det. Jeg håber, du får en skøn dag!

Anbefales på det varmeste 🥰

Bestilte 3 vedhæng og en ørering kl 18.30 og et par timer senere var smykkerne graverede og sendt afsted 🥰 Det er de fineste muslingeskaller med små detaljer som gør at de ser helt naturlige ud, den perfekte balance mellem en sød og rå stil, lige hvad jeg havde ønsket mig. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller smykker fra Lise ❤️‍🔥

8. april 2025

Besvarelse fra libope.com

Det var så utroligt sødt af dig at skrive en anmeldelse af mig – jeg blev helt rørt, da jeg læste den. Den slags feedback gør en verden til forskel for mig. At du tager dig tid til at støtte mit arbejde, betyder ikke bare noget for min virksomhed, men også for mit hjerte. Jeg sender dig en stor tak og ønsker dig en dejlig, rolig og inspirerende dag.
Lise Reo / Libopé

Jeg er en meget glad kunde

Jeg er en meget glad kunde! ♥️
Er så heldig at eje et par smykker fra Libope og det bliver ikke de sidste! Lise laver så smukt håndværk ✨ Jeg bestilte min one of a kind ring 💍 mandag og modtog pakken onsdag, så fint pakket ind! Selv æsken som dit smykke kommer i, er så fin og en der bliver stående fremme 👌🏼 Tusind tak ♥️

30. marts 2025

Besvarelse fra libope.com

Jeg er simpelthen så taknemmelig for, at du har taget dig tid til at anmelde mig på Trustpilot. Det er med til at styrke tilliden til mit arbejde og gør, at flere kan få øje på det, jeg laver. Din anmeldelse betyder mere, end du aner – det er virkelig med til at løfte mig. Tak fordi du støtter med så positiv energi. Jeg ønsker dig en helt fantastisk dag!

Hun er så sød og dygtig

Hun er så sød og dygtig, og er så glad for mit smykke. Fantastisk service. Kan varmt anbefales! 🩷

5. april 2025

Besvarelse fra libope.com

Tusind, tusind tak fordi du har været så betænksom og skrevet en anmeldelse af mig. Det hjælper mig både som selvstændig og som menneske at vide, at mit arbejde gør en forskel. Det er virkelig en gave at få sådan en støtte. Din anmeldelse har gjort mig så glad, og jeg sender dig de varmeste tanker. Ha’ en skøn og lysfyldt dag!

BEDSTE SERVICE

Lise er super dygtig! Jeg var blevet forelsket i en ørering der desværre kun var en af, og kontaktede hende og hun fik indenfor to uger lavet en magen til. Hun svarer også hurtigt og er altid meget imødekommende og serviceminded. Kan kun anbefales

27. marts 2025

Besvarelse fra libope.com

Hvor er det bare sødt af dig at anmelde mig – jeg blev helt varm om hjertet, da jeg læste dine ord. Det er så værdifuldt for mig at mærke den opbakning, og det hjælper mig mere, end du måske tror. Tusind tak fordi du er en af dem, der tager sig tid og sender gode energier videre. Jeg ønsker dig en rigtig skøn dag med alt det bedste.
Lise Reo / Libopé

Hurtig levering og meget venlig service…

Hurtig levering og meget venlig service 🙏🏽

26. marts 2025

Besvarelse fra libope.com

Hvor er det bare sødt af dig at anmelde mig – jeg blev helt varm om hjertet. Det er så værdifuldt for mig at mærke den opbakning, og det hjælper mig mere, end du måske tror. Tusind tak fordi du er en af dem, der tager sig tid og sender gode energier videre. Jeg ønsker dig en rigtig skøn dag med alt det bedste.

Alt var perfekt!

Alt var perfekt!

1. marts 2025

Besvarelse fra libope.com

Tusind tak for din støtte det betyder alverden. Jeg håber, du får en dag med smil og gode øjeblikke.
Lise Reo / Libopé

Hurtig levering , super fin indpakning

2. marts 2025

Besvarelse fra libope.com

Hvor er det bare betænksomt af dig at skrive en anmeldelse – det er ikke noget, jeg tager for givet. Det gør mig oprigtigt glad at læse dine ord, og jeg bliver så rørt over, at du vil tage dig tiden til at støtte mig på den måde. Din anmeldelse betyder virkelig meget for mig. Jeg ønsker dig en fantastisk dag fyldt med glæde og god energi.

Perfekt

Jeg har nu købt to øreringe, og jeg elsker dem begge. Derudover er service i top, og Lise er den sødeste at kommunikere med.

27. februar 2025

Besvarelse fra libope.com

Af hjertet tak for den smukke anmeldelse, du har skrevet om din oplevelse med mig på Trustpilot. Det varmer helt enormt, og det gør en stor forskel for mig – både professionelt og personligt. Tak fordi du er med til at løfte og støtte mit arbejde på den fineste måde. Jeg håber, din dag bliver lige så god, som du har gjort min.

Med stor respekt

Lise er en hårdtarbejdende gründer med de flotteste produkter og exceptionel service.

12. februar 2025

Besvarelse fra libope.com

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en så fin anmeldelse på Trustpilot. Det betyder mere for mig, end du måske lige forestiller dig. Det er netop den slags opbakning, der gør det hele værd. Jeg er dybt taknemmelig for din støtte og dine søde ord. Ønsker dig en virkelig dejlig dag fyldt med gode stunder.
Lise Reo / Libopé

Enormt god og behagelig oplevelse.

Enormt god og behagelig oplevelse.
Rigtig hurtig ekspedition og respons på e-mail.
Kun gode ting at sige om oplevelsen og produktet!

24. februar 2025

Besvarelse fra libope.com

Tusind tak for din søde anmeldelse på Trustpilot – det betyder mere, end du aner. Jeg ønsker dig en vidunderlig dag.
Lise Reo / Libopé

Meget fin ring og alt var som lovet

Meget fin ring og alt var som lovet. ❤️😊

9. februar 2025

Besvarelse fra libope.com

Det er jeg bare så glad for at høre. Tusind tak fordi du har brugt tiden på at lave en anmeldelse herinde. Det sætter jeg virkelig stor pris på.

Elsker de finde smykker

Elsker de finde smykker. Så gennemført et univers. God leverings tid og kommunikation, lige som man kan forvente når det er drevet af kun én person.

31. januar 2025

Besvarelse fra libope.com

Det er jeg virkelig glad for du skriver. Af hjertet tak for de skønne 5 stjerner og fordi du har støttet min lille butik.

Mega hurtig levering

Mega hurtig levering, og super flot pakket ind. Har handlet hos hende flere gange før, og har altid være super tilfreds! Vil anbefale på det kraftigeste.

27. januar 2025

Besvarelse fra libope.com

Det er jeg simpelthen bare så glad for at høre. Tusind tusind tak for det. Tak fordi du har været så sød at sende sådan en dejlig anmeldelse til mig.