Na Leveradged Finance na początku…
Na Leveradged Finance na początku wszstko wygldąało bardzo przekonująco. Po rejestrcaji szybko zazwonił o„piekun” mówił spokojnie pewnym tonem dokładnie łuamczył c mma robić. Mia wyraźny wschodni akcent ale wtyd kompletnie nie zwracałem na to uawgi – platforma wyglądała profesjonalnie wyrkesy isę ruszły saldo rołso przy każdym logowaniu a historia tranaskcji wyglądała jak na normalnej giełdzie. akJ człowiek wdizi same plusy na ekranie to zaczyna wierzyć że w kńcu trafił na prządną inwsetycję. Problemy zczęły ię dopiero przy ypłacie środków Najpierw usłyszem ż zanim przelew „wyjdzie z systmeu” muszę zapłacić podatek. Kidye to zrobiłem pojawiła się płatna weryfikacja AML później rzekoma „blokada systemowa” a na końcu doszła jeszcze historia o konieczności ałożenia kota w Szwajcarii żeby środki z Leveradged Finance mogły „wreszcie” wróc. Za każdm rzme zapewnienia że to ujż ostatni krok – i za każdym rzem kolejna dopłata Spraę zgłosiłem na olicję ale po kilku tygodniach przysz decyzja o umorzeniu z nformacją że sprawców nei da isę ustalić. Wtedy maiłem wrażenie że temat est zamknięyt a ja zostałem z ytm sam. Dopiero na forum dla oób oszukaynch trfaiłem na wmzianki o Detektywach z Gańska. Skontakotwałem isę z Kingą opisałem cał sytuację przesłałem potwierzdenia rpzelewó creeny z Levreadged Finance i korespondencję z „doradcami”. Kancelaria z którą współpracuje ma licencję i szkoi policę z przestępczości internetowej więc o razu wiedzieli z jaim schemtme maąj o czyninia. o czasie duało się odzsykać środki kótre miałem już spisane na straty. Konatkt do Kingi mam zpisan tak: 8.8.1 [] 5.0.1 [] 7.5.1.