1. Erhvervsrengøringsservice
  2. Rengøringsfirma
  3. Rengøringsservice
  4. Rengøringshjælp

Vi er to friske piger , som har valgt at slå os sammen under et tag. Under navnet Let vikar aps, har vi Let Rengøring Let service Vi er klar til at give en hjælpende hånd , når de brænder for personale mangel. Vi er klar 7/24 ved telefonerne.

3,9

God

Servicemindet og topkvalitet

Jeg søgte et kvalitetsbevidst rengøringsfirma til at varetage rengøringen i mit hus og fik anbefalet Letvikar. De tilgik opgaven med med stort engagement, deres servicemindede og positive arbejdsmoral sætter en høj standard for arbejdet. Jeg kan varmt anbefale Letvikar, de er grundige og gør en dyd ud af at levere et tilfredstillende resultat, 5 stjerner herfra.

12. april 2023

Rigtig godt samarbejde

Vores samarbejde med Letvikar har været og er fortsat rigtig godt. De holder de aftaler, vi indgår, deres personale er venlige og leverer til tiden det, de lover, til et kvalitetsniveau langt over gennemsnittet. Ydermere kan man se, at de hele tiden prøver at yde en ekstra indsats for at sikre flotte resultater. Vi kan varmt anbefale dem!

10. maj 2023

Vi har haft fornøjelsen af at få…

Vi har haft fornøjelsen af at få rengjort vores hjem af let vikar rengøring gennem et par mdr. nu. Det har været en fryd at komme hjem fredag eftermiddag til duften af ren lejlighed. Vi har oplevet god og professionel service med fleksibelt, venligt personale der overholder aftaler og udviser attention to details. Vi kan varmt anbefale Let vikar

11. februar 2023

Nem kommunikation

Nem kommunikation, god planlægning ifølge det man gerne vil have gjort.Søde og venlige personale, altid med smilet på☺️

4. maj 2023
Letvikar-logo

Besvarelse fra Letvikar

Tak for de fine ord 🌸

I et forsøg på samarbejde

I et forsøg på samarbejde, viste de sig desværre at være fuldstændig inkompetente i hvert fald inden for rengøring og helt alm tænkning. Jeg kan på ingen måde anbefale dem

24. april 2023
Letvikar-logo

Besvarelse fra Letvikar

Kære Maria og som dit firma hedder Dk Total service.

Vi havde startet et samarbejde sammen , som vi Let vikar Aps ville afslutte efter nogle månneder efter, der vi har været meget utilfreds med den holdning og attitude der har været over for os, og vores personale.

Ingen af mine medarbejder ville køre for dig mere.

1. Du ville have vi skulle betale for din firma bil som var i stykker . Bilen var i forvejen i stykker , inden min medarbejder lånte den.
Køle væsken varmede op hver gang , ( i køre bare så længe den kan køre siger du til min partner)
1.medarbejder
Dine faste kunder brokker sig over ,at bilen drypper på deres kant sten ude foran deres hjem.
2.medarbejder
Bliver nervøs og trækker bilen til mekanikeren får at se om hun kan køre videre.
Min medarbejder får at vide der er et hul i kølevæsken . Min medarbejder vælger ikke at køre i den.

2. Fakture.
Ville ikke betale , de timer som blev brugt .
Ville have rabat hele tiden.

3. Kundebetaling.
Der bliver skrevet at kunden er utilfreds og vil ikke betale regningen . Alt kommunakation foregå på mail havde du sagt til os . Samt sender noget af mailen til os.
Let vıkar ville gerne se bevidst på at kunden har skrevet ,at han ikke ville betale. Og dette kunne du ikke fremvise lige pludslig .

Det var kun nogle af de dårlige oplevelser vi har haft med dig.

Det hele har vi beviser på skrift , der det hele har foregået skriftligt kommunakation i mellem os.

Du har vist været lidt hurtig med tasterne , der du har fået at vide vi ikke ønsker at samarbejde med dig mere . DU skulle måske lige tænke dig lidt om 🙃.

Vi vil på ingen måder anbefalde samarbejde med Dk Total service.