1. Rejsearrangør
  2. Kulturrejseudbyder

Let’s Roam is an interactive adventure company that helps people explore the world around them through app-led scavenger hunts and custom experiences. With activities available in over 3,000 locations across 27 countries, Let’s Roam makes it easy to discover a city’s landmarks, hidden gems, and rich history—whether you’re a tourist or a local. Each hunt includes fun trivia, photo challenges, and missions designed to get participants moving, thinking, and laughing together. In addition to public adventures, Let’s Roam specializes in team building experiences for companies looking to boost morale and strengthen collaboration. Their corporate scavenger hunts are designed to encourage communication and problem-solving, all while having fun outside the office. Options are available for outdoor city adventures, indoor events, and even virtual team building, making them a great fit for teams of all sizes and work settings. Let’s Roam also offers custom events for special occasions like birthdays, bachelorette parties, and family reunions. Whether you’re looking to bond with coworkers, celebrate with friends, or explore solo, their platform offers a flexible, engaging way to connect and make memories. With Let's Roam, every experience is a new adventure.

4,0

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Hold jer langt væk fra dette!

Hold jer langt væk fra dette!! Vi skulle prøve i Vejle og kunne hurtigt konstatere, at der i svarene var rodet rundt i både engelsk og dansk sprog og dermed blev det useriøst og irriterende. Så det der skulle være hyggeligt og sjovt blev bare en følelse af, at have smidt penge i et useriøst foretagende!!

3. januar 2026
Let's Roam-logo

Besvarelse fra Let's Roam

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi er meget kede af at høre, at din oplevelse i Vejle var frustrerende frem for hyggelig. At blande sprog i svarene er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt, hvordan det kan føles uprofessionelt og forstyrrende.

Vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksomme på dette, da det hjælper os med at blive bedre. Hvis du har lyst, vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere og se, hvordan vi kan rette op på oplevelsen. Du er velkommen til at kontakte vores supportteam direkte på support@letsroam.com
, så vi kan hjælpe dig videre.

Vis anmeldelser på alle sprog (2.076 anmeldelser)