Let køb Jesperhus Nykøbing Mors Egentlig en udemærket butik, men jeg kan ikke forstå at man ikke har de samme tilbudspriser som der er i jeres tilbudsavis, når man handler i Jesperhus. Har ikke kunne... Se mere

Frederiksund Der var den bedst kunde service jeg har nogen sinde oplevet i en kiosk og i nogle kiosk har man en Vibe af narko men ikke i let køb det var hyggeligt og børne og unge venligt men det var... Se mere

Letkøb Viby J er et helt Fantastisk sted at handle samt hente pakker !!! Altid søde o behjælpelige medarbejder, der går en x tra mil for at hjælpe - af hjertet Tak !!!

3,8

God

letkøb i helsingør

letkøb i helsingør ligger lidt længere væk end andre butikker fra hvor jeg bor men de gange jeg handler der er der altid en fantastisk service glade mennesker og en behagelig oplevelse og de har de samme vare som alle andre butikker og priserne er stort set de samme lidt plus lidt minus i store træk koster indkøbende det samme som andre butikker her er servicen bare mere behagelig og igen de har alt tips lotto friskbagt brød osv

21. april 2026

Hej Per

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for at give dig tid til at dele din oplevelse 🌟

Det betyder virkelig meget at høre, at du oplever en fantastisk service, glade medarbejdere og en behagelig stemning, når du handler i Letkøb i Helsingør – også selvom vi ligger lidt længere væk for dig.

Vi er også glade for, at du oplever, at udvalget og priser matcher andre butikker.

Tak fordi du støtter os – det sætter vi stor pris på! 🙌

Diana

Har lige været i Letkøb på Tårnvej i…

Har lige været i Letkøb på Tårnvej i Rødovre for at købe 10 æg som er på tilbud i Letkøb tilbudsavisen men købmanden siger at avisen gælder ikke i hans butik !

25. maj 2025

Hej Torben

Vi beklager, at du er blevet skuffet over, at tilbuddet på æg ikke gjaldt i LetKøb på Tårnvej i Rødovre. Vi forstår godt, at det kan virke forvirrende.

Det er korrekt, at nogle LetKøb-butikker er fritaget fra at føre alle tilbud fra den landsdækkende tilbudsavis.

Det skyldes, at butikkerne er selvstændigt ejede og derfor i visse tilfælde har mulighed for at til- eller fravælge specifikke kampagner eller varer, afhængigt af lokale forhold.

Har du spørgsmål til specifikke tilbud fremover, er du altid velkommen til at kontakte os – vi hjælper meget gerne.

Letkøb gjerrild

Letkøb o gjerrild er bare den bedste butik for os efterskole elever der ikke kan komme til grenaa hverdag

De har gode tilbud men selvom tingene nogen gange er dyre så skal man huske på det er en lille butik væk fra alting så jeg bruger gerne den ekstra mønt for og støtte

18. marts 2025

Hej Mikkel

Tak for din flotte anmeldelse ⭐

Vi er så glade for at høre, at Letkøb i Gjerrild er den foretrukne butik for jer efterskoleelever.

Det betyder meget for os, at du værdsætter butikken og forstår, at vi gør vores bedste for at have gode tilbud – selvom vi ligger lidt væk fra alting 💓

Tak fordi du støtter os – det sætter vi stor pris på! 🙌

Bedste hilsner

Let køb Skottegården Kastrup

Let køb Skottegården Kastrup

Jeg skriver på vegne af min kæreste der har lidt svært ved selv at udtrykke sig.

Han har i dag 31/7 2024 kl ca 18:15, været nede for at hente sin pakke fra GLS. Han plejer og hente sine pakker dernede uden problemer, men i dag blev han råbt efter af 2-3 medarbejder ude foran butikken (han sad på cyklen klar til at kører hjem) de mente at han havde været hurtig ud af butikken og ville enlig gerne have ham til at tømme sin pose så de kunne tjekke om han havde taget noget (der burde ikke være tid på hvor lang tid det tager at være i let køb). Måden det blev gjordt på er under ingen måder okay, når nu de har GLS pakker i deres butik. Derudover forstår han slet ikke at de ikke bare havde spurgt ham da han var ved at gå ud af døren istedet for at råbe efter ham på cyklen. Det kan ikke være rigtigt at man ikke kan hente sin pakke/pakker uden at blive hivet fat og beskyldt for at stjæle, håber at den næste pakke afhentning ikke bliver samme show.

31. juli 2024

Hej

Jeg er selvfølgelig ked af at høre om den ærgerlige hændelse i Let Køb Skottegården. Det forstår jeg naturligvis godt er en træls situation.

Vores butikker drives af selvstændige købmænd, og derfor vil vi meget gerne undersøge hændelsen nærmere med købmanden for den pågældende butik. Vi håber derfor, at du har mulighed for og lyst til at sende os en direkte mail på kundeservice@letkob.net med en kopi af din anmeldelse.

Vi håber på at høre fra dig.

Du ønskes en god dag!

Sara

Altid rart at hanele hos jer.

Jeg har handlet hos jer lige siden I efterrfulgte købmand Nielsen, og har altid været glad for det. Dejligt med en lille nærbutik nu, hvor jeg er blevet gammel.

30. juni 2024

Hej Marianne

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for de rosende ord, hvilket jeg er sikker på at købmanden for butikken også ville blive.

Jeg ville rigtig gerne sende din anmeldelse til butikken, så de også kan få glæde af den, men du har desværre ikke skrevet hvilken Letkøb butik det drejer sig om.

Hvis du derfor gerne selv vil give din ros videre til butikken, så kan du finde kontaktoplysninger på alle vores butikker her: https://www.xn--letkb-yua.dk/find-butik

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Let køb Eskildstrup.

Let køb Eskildstrup.
Den fineste rene og ordnede lille forretning, og venlig og rar betjening.

9. juni 2024

Hej Annemarie

Mange tak for din søde anmeldelse af Letkøb Eskilstrup.

Hvor er det dejligt at læse dine rosende ord!

Jeg vil sørge for at sende din anmeldelse forbi butikken, så de også kan få glæde af at læse den.

Du ønskes en skøn dag. 😊️

Dårlig behandling

Jeg har gentagende gange været i letkøb Rødovre Carlsro for at hente pakker. Når man står i kø for at hente pakker, og der kommer andre kunder der skal købe noget bliver de altid taget først. Pakke kunder bliver sprunget over. Denne gang spurgte jeg ham hvorfor der sagde han bare at de betaler min husleje det gør jeg ikke.

24. marts 2024

Hej Henrik

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget kede af at læse om din oplevelse i Letkøb Rødovre Carlsro.

Det lyder på ingen måde som den service, vi ønsker at give til nogen af vores kunder.

Da vores butikker drives af selvstændige købmænd, har vi også valgt at tage det videre til butikkens salgschef, så vi kan få vendt hele din oplevelse med butikken.

Du ønskes en rigtig god påske. 🐣️

Susan

Frederiksund 3600 let køb…

Frederiksund
Der var den bedst kunde service jeg har nogen sinde oplevet i en kiosk og i nogle kiosk har man en Vibe af narko men ikke i let køb det var hyggeligt og børne og unge venligt men det var lidt træls at der ikke var nogen af deres lækre boller men ellers var det en fantastisk oplevelse

11. marts 2024

Hej Elias

Mange tak for din flotte anmeldelse af Let Køb Frederikssund.

Vi er utrolig glade for de rosende ord, hvilket jeg er sikker på, at både købmanden og medarbejderne i butikken også vil blive.

Derfor vil jeg sørge for at sende din anmeldelse videre til butikken, så de også kan få glæde af den.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Letkøb langholt

Jeg benytter mig i ny og næh af letkøb i langholt, Nordjylland. Jeg oplever flinke medarbejdere og fair priser, dog undre jeg mig over en ting. De ønsker mig aldrig en god dag. Netto, Rema, Føtex, Bilka og så videre, kommer da altid med den som endelig bemærkning, men ikke i letkøb. Hvis jeg siger det til dem, svare de selvfølgelig tilbage, men ønsket om at man må have en god dag kommer aldrig af sig selv. Jeg synes lidt det giver et ærgerligt indtryk af at man er uinteresseret i kunderne.

23. december 2023

Hej Mille

Du skal have mange tak, for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever flinke medarbejdere og fair priser i Let Køb Langholt.

Dog er vi kede af, at du ikke føler, at du får den rette behandling, når du forlader butikken.

Medarbejderne er absolut ikke uinteresseret i kunderne, men derfor kan vi godt forstå, at du synes, det er ærgerligt.

Derfor har vi videregivet din feedback til købmanden for butikken, så denne også kan få del af din værdifulde feedback.

Du ønskes en dejlig dag!

Tårnvej…

Jeg har været forbi i dag på Tårnvej 209,Rødovre for at pante, det har jeg gjort mange gange og medarbejderen har sagt til mig flere gange at jeg ikke må pante hvis jeg ikke køber noget, da det er for dyrt for ham, men i dag var det lidt vildere, han valgte simpelthen at løbe ud i baglokalet for at lukke ned for maskinen, jeg nåede at pante 7 dåser og så sagde den fejl. Jeg går så op til kassen og siger han skal tænde den, det vil han ikke det er jo for dyrt for ham, men hvis man har en pantmaskine må man tage imod pant ellers kan man ikke have den stående. Så den SKAL fjernes, fordi han er slet ikke til at snakke med og tager ikke imod pante.
Mvh Jesper Kuhlmann

21. oktober 2023

Hej Jesper

Tak for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at du har haft denne oplevelse med pantning i Let Køb Rødovre.

Feedback er altid vigtigt for os. Det er den måde vi kan blive bedre på.

Derfor har vi også videregivet din anmeldelse til købmanden for butikken, så han også kan tage din feedback til efterretning.

Håber at du har en god dag!

Stokkebro 77, 8500 Grenå LETKØB

Hej. Vil gerne Rose letkøb i Grenå ø. For utrolig god service. Var på Ferie i et sommerhus område. Ikke så langt der fra. Letkøb var det alder tætteste butik i nærheden af hvor vi boede i den uge. Hvor vi var på ferie.
Allerede første dag da vi kom forbi blev vi taget super godt imod. Hvilket var super lækkert. Der var alt inden for det betale madvare som der var behov for.
Alt i alt super godt. Man skal ikke tage fejl ad facaden,
Når lidt om hvorfor at jeg kun giver 4 stjerner
1. Der var en ældre. Herre som jeg mødte stor set vær gang jeg kom forbi.
Han virkede tit lidt træt eller sådan lettere halv irriterert. Tænke Well alle kan have en dårlig idag. Men til at acceptere.
Generelt var butikken rigtigt fint.

2. juli 2023

Hej Jannick

Tusind tak for den fine anmeldelse af Letkøb i Grenå Ø.

Vi sætter stor pris på de flotte ord, selv med det lille skår i din oplevelse.

Derfor vil vi også sørger for, at din anmeldelse kommer videre til købmanden, så han også kan få glæde af den.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Susan

Dårlige service

Dårlige service. Gør grin med kunder.
Letkøb Vrist

3. juli 2023

Hej Smilla

Vi takker mange gange for din feedback angående LetKøb Vrist.

Vi beklager, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.

Vores butikker er drevet af selvstændige købmænd, hvorfor din anmeldelse er blevet videresendt til købmanden for butikken, for at gøre ham opmærksom på din oplevelse.

Hvis du ønsker at gå videre med dette, skal vi bruge yderligere information. Du er velkommen til at kontakte os via mail på kundeservice@letkob.net, med en kopi af denne anmeldelse og en mere detaljeret beskrivelse af din oplevelse.

Du ønskes en god dag.

Simone

Jeg ringede til en af jeres butikker i…

Jeg ringede til en af jeres butikker i Vejle og spurgte om i havde sodavanden frem men da jeg havde kørt i 30 minutter for at købe dem havde de ikke nogle. Der var nogle som købte ting der tit og de sagde at de aldrig havde set det i butikken! Det var lige 1 time spildt+benzin penge

3. maj 2023

Hej Angus

Vi beklager, at du har haft denne oplevelse.

Jeg vil meget gerne gå videre med dette. For at jeg kan det, er jeg nødt til at vide, hvilken butik det drejer sig om, da vores butikker drives af selvstændige købmænd.

Du er derfor meget velkommen til at sende en mail til kundeservice@letkob.net, med en kopi af denne anmeldelse, samt oplysning om hvilken butik, det drejer sig om.

Du ønskes en rigtig god dag.

Ann-Sofie

Tilbud gælder ikke alle forretninger

Jeg har haft en meget uheldig oplevelse da jeg den 23/01-2023 var uden for at købe Pepsi Max på tilbud, jeg møder op i Let-Køb Carlsro Tårnvej 209-211, 2610 rødovre, der har de pepsi max på tilbud til 17 kr., jeg tog kontakt til købmanden og spurgte om der ikke var tilbud på pepsi max til 15 kr., der sagde han nej det tilbud der var i avisen gjaldt ikke ham, så der gad jeg ikke handle og der var også lidt klamt/nusset.

jeg køre så en tur til Let-Køb Ejbyvej 165, 2610 Rødovre, der kunne jeg så få lov til at købe dem til 20 kr., og han var ikke villig til at sælge dem til 15 kr., men så nu her når jeg skriver kan jeg se at i ikke har ham på listen over forretninger, men der hænger stadig et Let-Køb skilt på forretningen, det skal så også lige siges at den forretning var også meget nusset.

Så jeg kørte et 3 sted hen og der kunne jeg så få mine Pepsi Max.

så vidt jeg er orienteret så forpligter kæden sig til at sælge til den pris som i sætter på tilbud, er det ikke korrekt, eller er der noget jeg har misset

22. januar 2023

Hej Kim

Jeg beklager meget denne oplevelse du har haft!

Du har også sendt en mail til vores kundeservice, hvor vi er gået videre med sagen.

Du vil høre fra os på mail, lige så snart vi har undersøgt dette.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Handler 2 gange om ugen ca

Handler 2 gange om ugen ca. i Letkøb Sandby, Harpelunde og benytter deres hjemme levering af varer, jeg har aldrig fået gamle varer eller et grimt svar, og jeg har handlet der i ca 2,5 år nu. De varer der er ved at løbe på datoen er der gule mærker på og her kan man virkelig lave en god handel. søren k krogh

24. november 2022

Hej Søren

Mange tak for din flotte anmeldelse af Let-køb Harpelunde.

Vi er meget glade for de rosende ord, hvilket jeg er sikker på, at købmanden i butikken også vil blive.

Jeg vil derfor sørge for at sende din anmeldelse ned til butikken, så de også kan få glæde af den.

Du ønskes en dejlig dag.

Ann-Sofie

Køb af pålæg, der var fordærvet

Jeg var i går eftermiddag i Let køb på Tårnvej i Rødovre.
Jeg købte en bakke æg og pålæg. Roastbeef og hamburgerryg.
Da jeg kom hjem åbnede jeg først for pakken med roastbeef, men det stank noget så forfærdeligt.udløbsdato var 18/11. Jeg smed det direkte i skraldespanden. Så åbnede jeg pakken med hamburgerryg. Den stank lige så forfærdeligt. Udløbsdatoen var 14/11, så altså købt dagen efter udløb.
Jeg henvendte mig i butikken i dag og fortalte om min oplevelse til medarbejderen. Han svarede, at det var godt jeg fortalte det. Jeg spurgte om jeg så ikke kunne få de 36 kroner tilbage for jeg havde jo købt uspiseligt pålæg? Han åbnede kassen og gav mig 18 kroner. “For roastbeefen udløb jo først den 18/11” Jeg gjorde opmærksom på at den var uspiselig og sagde han skulle prøve at kigge på de pakker der stadig var tilbage for de “svedte” kunne man se.
“Jeg kigger NU” svarede han surt. Jeg spurgte endnu en gang om jeg så ikke fik penge retur og han gentog at nej den var jo ikke udløbet.
Virkelig dårlig behandling. Jeg kommer aldrig til at handle der mere.

16. november 2022

Hej Helle

Tak for din anmeldelse af Let køb på Tårnvej i Rødovre.

Jeg er ked af at læse om den oplevelse du har haft i den pågældende butik.

Vores butikker drives af selvstændige købmænd, hvorfor de selv står for den daglige drift i butikken. Derfor er det også købmanden selv, der håndterer henvendelser som denne.

Jeg har derfor netop sendt din anmeldelse videre til købmanden i Let Køb på Tårnvej, for at gøre ham opmærksom på din oplevelse.

Du ønskes en rigtig god weekend!

Sara

Jeg har indtil for nylig været glad for…

Jeg har indtil for nylig været glad for at handle ved Letkøb i Sønderborggade i Århus det er godt nok slut efter den oplevelse jeg har haft i dag med flaskeautomaten. Putter flasker i automaten så står der beholder er fyldt går hen og siger det, så får jeg at vide at den ikke kan tage flasker kun dåser stå henne ved kassen og tage flasker op til at få pant ved kassen, men jeg skulle gå tilbage til automaten med resten af dåserne, der kunne hun godt tage dem også så mange var der heller ikke istedet for at jeg skulle rende frem og tilbage flere gange de burde sætte en seddel op at den ikke kan tage flasker.

23. juni 2022

Hej Mai-Britt

Tak for din anmeldelse af Letkøb i Sønderborggade, Århus.

Jeg beklager din oplevelse med flaskeautomaten i butikken, det er ikke det vi ønsker for vores kunder.

Derfor har jeg videresendt din anmeldelse til købmanden i den pågældende butik, for at gøre ham opmærksom på din oplevelse.

Skulle du mod forventning ikke blive bedre er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@letkob.net

Du ønskes en god dag

Pia

letkøb viby j - Fantastisk sted at handle etc

26. november 2020

Hej Jette

Mange tak for din bedømmelse af os her på Trustpilot.

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for butikken!
Jeg sender din ros videre til købmanden, så de også kan få glæde af denne skønne anmeldelse.

Du ønskes en rigtig god dag.

Sara S.
Letkøb Kundeservice

Hver gang jeg tager ned for at købe…

Hver gang jeg tager ned for at købe noget skal de altid kigge hvad jeg har taget og det er lige før at de overvåger en. De snakker virkelig uhøfligt. Hvis du spørger efter prisen får du en pris og hvis du så siger nej den er for dyr så snakker de mega ubehøvlet og snakker ikke dansk efter. Priserne er så mega høje. Har hentet en pakke der nede hvor de gav mig en forkert pakke. De snakker ikke særlig godt dansk så tit forstår man ikke helt hvad de siger.

27. oktober 2020

Hej Mia

Mange tak fordi du har taget dig tiden til at bedømme os.

Jeg er rigtig ked af at læse om din oplevelse i vores butik,

Jeg vil meget gerne sende denne henvendelse videre til pågældende købmand, så vi kan få undersøgt nærmere på sagen. Jeg ville derfor blive rigtig glad, hvis du vil sende os en mail til kundeservice@letkob.net hvor du vedhæfter en kopi af denne henvendelse.
Når denne mail er modtaget, sørger vi for at sende denne videre til købmanden

Vi ser frem til at høre fra dig.

Du må have en rigtig dejlig dag.

Letkøb kundeservice

Let køb Jesperhus Nykøbing Mors

Let køb Jesperhus Nykøbing Mors
Egentlig en udemærket butik, men jeg kan ikke forstå at man ikke har de samme tilbudspriser som der er i jeres tilbudsavis, når man handler i Jesperhus. Har ikke kunne finde nogen steder hvor der står at tilbud kun gælder i udvalgte butikker.

12. oktober 2020

Hej Peter

Mange tak fordi du har taget dig tiden til at bedømme os.

Jeg er rigtig ked af at læse om din oplevelse i vores butik,

Når denne mail er modtaget, sørger vi for at sende denne videre til købmanden

Vi ser frem til at høre fra dig.

Du må have en rigtig dejlig dag.

Tina
Letkøb kundeservice