Super dygtig og god service
Har lige fået lagt et par bukser op. Det var bestemt ikke en nem opgave, da der var et slidstykke der skulle flyttes. Men, det er blevet lavet super flot og jeg er ret imponeret. Virkeligt godt arbejde og service.
Le Systue i Odense laver alt inden for omforandring, tilretning og reparation af tøj til private, arbejdstøj og erhvervsbeklædning. Såvel store som små opgaver. Altid hurtigt og til tiden. Også uden for Fyn.
Kallerupvej 16, 5230 , Odense M, Danmark
Le er bare det sødeste menneske og det er altid er flot arbejde.
Helt igennem fantastisk.
Le laver det flotteste arbejde. Hun er så pertentlig med sit arbejde. God til at vejlede. Tusind tak for dig😊
Vi har gennem flere år brugt Le Systue når tøj skulle omdannes og repareres og selv de sværeste opgaver er klaret på fornem vis. Kan kun anbefales 😀

Besvarelse fra Lesystue Odense
Det er det værste syning og varerne er aldrig klar de gange hvor vi har fået lavet noget,en sur betjening og dårlig arb. Hej .beklager hvis det er dig der har fået denne anmeldelse 🤔 jeg har aldrig besøgt din forretning,så beklager meget.😃 Det er den i Ålborg jeg har været i. Endnu engang sorry.

Besvarelse fra Lesystue Odense
Skrev akut min lynlås i min skijakke var ødelagt, fik den laver på 2 dage, super lækker kvalitet, taget højde for forskellige farver I sugningerne, så trådene nærmest er usynlige
Stort ros her fra.. let betaling med mobil pay 🙏🏻🙌🏻

Besvarelse fra Lesystue Odense
Le kan godt sy men åbenbart ikke hverken lave en regning eller en kvittering.
Hvis hun har et cvr nummer har hun også et kontonummer.
Der er kun een grund til at kræve kontant betaling. Det er ikke nødvendigt i Danmark - derimod er tilbageholdelse af en frakke - uden først at lave en regulær regning - tyveri, da hun kan bruge både en kontooverførsel og/ eller mobilpay!

Besvarelse fra Lesystue Odense
Vi fik en ny lynlås i en Ilse Jacobsen regnjakke.
Vi kommer fra Aalborg, og skulle derfor have jakken med dagen efter. Den var færdig til tiden og rigtig flot lavet. Flot. Kan absolut anbefale Lees Systue.
Jeg kan varmt anbefale stedet.
Jeg har ikke andet end rigtigt godt at sige om det her sted. Fantasisk sted, dygtig, hurtig og imødekommende den ros skal hun have.
God pris og venlig betjening. Skulle have skiftet en lynlås i min Haglöfs skijakke. Ikke nogen triviel opgave. Men det er simpelhen udført så fint at man slet ikke kan se forskel fra originalen. Le lappede endda også andre småhuller i jakken uden at det var aftalt og uden merpris. Virkelig god service. Giver Le Systue mine varmeste anbefalinger!
Hurtigt og flot arbejde. Vil helt sikkert bruge systuen igen. Kan kun anbefales.
Fandt systuen ved en tilfældighed. Rigtig god service og billigt.
Jeg plejer ikke at skrive anmeldelser, men jeg synes at Le Systue fortjener en. Min 10 år gamle jakke, som ellers er i fin form stadigvæk, havde brug for en ny lynlås, så jeg fandt Le Systue på nettet og besluttede mig for at prøve lykken her. Jeg blev mødt med smil og en kompetent betjening og aftalte en afhentningsdag, der passede mig. Da jeg kom tilbage for at hente jakken, var den klar som aftalt og arbejdet var tiptop. Det var dog først da jeg kom hjem, det gik op for mig at stroppen til at hænge jakken på også var blevet repareret, selvom jeg slet ikke havde nævnt dette og uden merpris. Kvalitet, præcision, absolut fair pris og ydmyg kundeservice i høj klasse. Her er et sted, jeg kun kan anbefale!