Lesystue Odense Anmeldelser 13

4,4

1. Skrædder

Le Systue i Odense laver alt inden for omforandring, tilretning og reparation af tøj til private, arbejdstøj og erhvervsbeklædning. Såvel store som små opgaver. Altid hurtigt og til tiden. Også uden for Fyn.

4,4

Super dygtig og god service

Har lige fået lagt et par bukser op. Det var bestemt ikke en nem opgave, da der var et slidstykke der skulle flyttes. Men, det er blevet lavet super flot og jeg er ret imponeret. Virkeligt godt arbejde og service.

23. september 2024

Det er det værste syning og varerne er…

Det er det værste syning og varerne er aldrig klar de gange hvor vi har fået lavet noget,en sur betjening og dårlig arb. Hej .beklager hvis det er dig der har fået denne anmeldelse 🤔 jeg har aldrig besøgt din forretning,så beklager meget.😃 Det er den i Ålborg jeg har været i. Endnu engang sorry.

20. juni 2022
Lesystue Odense-logo

Besvarelse fra Lesystue Odense

Hej Lone. Det er ærgerligt du ikke er tilfreds. Jeg sætter en ære i at aflevere til tiden og i en god kvalitet. VH Le

Hej Igen Lone. Jeg har tænkt meget over din anmeldelse og kan ikke forstå utilfredsheden med kvaliteten. Jeg har i dag opdaget at der ligger en Le Systue i Ålborg - kan det tænkes det er denne du har ville anmelde. Jeg er beliggende i Odense og har altid haft ry for en kvalitet væsentlig over normalt. Med venlig hilsen Le

Hej Lone

Tak for at du rettede anmeldelsen, det sætter jeg stor pris på. Vil du ikke godt slette den helt, så den ikke fremgår af min Trustpilot . Den vedrører jo ikke min systue.

Le

Mafiametoder

Le kan godt sy men åbenbart ikke hverken lave en regning eller en kvittering.
Hvis hun har et cvr nummer har hun også et kontonummer.
Der er kun een grund til at kræve kontant betaling. Det er ikke nødvendigt i Danmark - derimod er tilbageholdelse af en frakke - uden først at lave en regulær regning - tyveri, da hun kan bruge både en kontooverførsel og/ eller mobilpay!

27. januar 2022
Lesystue Odense-logo

Besvarelse fra Lesystue Odense

Hej Eva. Tror der er sket en misforståelse. Systuen har været lukket i 2 år indtil 31/1-2022 og derfor ikke åben på det tidspunkt du laver anmeldelsen.
Jeg har selvfølgelig cvr.nr og kvitteringer/faktura og modtager mobilepay, kontooverførsel og kontant, men ikke dankort. VH Le

Hej Eva. Kan det tænkes du har været i Le Systue Aalborg som jeg først i dag 2/3-2023 er bekendt med eksisterer. Jeg har intet med denne at gøre og hvis du har været der, vil du så ikke venligst slette denne anmeldelse. Min Systue var som sagt lukket ned på anmeldelsestidspunktet VH Le

God pris og venlig betjening

God pris og venlig betjening. Skulle have skiftet en lynlås i min Haglöfs skijakke. Ikke nogen triviel opgave. Men det er simpelhen udført så fint at man slet ikke kan se forskel fra originalen. Le lappede endda også andre småhuller i jakken uden at det var aftalt og uden merpris. Virkelig god service. Giver Le Systue mine varmeste anbefalinger!

18. december 2018

Kvalitet og go' stil

Jeg plejer ikke at skrive anmeldelser, men jeg synes at Le Systue fortjener en. Min 10 år gamle jakke, som ellers er i fin form stadigvæk, havde brug for en ny lynlås, så jeg fandt Le Systue på nettet og besluttede mig for at prøve lykken her. Jeg blev mødt med smil og en kompetent betjening og aftalte en afhentningsdag, der passede mig. Da jeg kom tilbage for at hente jakken, var den klar som aftalt og arbejdet var tiptop. Det var dog først da jeg kom hjem, det gik op for mig at stroppen til at hænge jakken på også var blevet repareret, selvom jeg slet ikke havde nævnt dette og uden merpris. Kvalitet, præcision, absolut fair pris og ydmyg kundeservice i høj klasse. Her er et sted, jeg kun kan anbefale!

4. marts 2017