Less With Lines Anmeldelser 6

3. Kunstgalleri
  4. Studie
  5. Udstillingsbygning
  6. Billedhugger

Abstract 3D (family)portraits and line-artworks which are released in collections or made on commission by Matilda Mijatovic. Her style originated from her (war) trauma. With her abstract and minimalistic approach on human connection, she aims to emphasize that the only thing that really counts is love and our presence. Even without facial expressions, clothing and clear embodiment, the strength and warmth within a specific relation can be felt.

4,2

God

Felt Family portret

We zijn erg blij met het Felt Family kunstwerk dat je voor ons hebt gemaakt! De kwaliteit en afwerking van de materialen is zeer mooi. Snelle en persoonlijke communicatie met Matilda. Ik kan je werk aan iedereen aanbevelen!

15. juni 2023

Het straalt liefde en saamhorigheid uit!

Ik heb bij LesswithLines het akoestische 3d kunstwerk besteld. Vanwege de leverancier was het kunstwerk iets later af en dat communiceerde Matilda heel adequaat. Het was het wachten absoluut waard. Wat een bijzonder knappe combinatie van functioneel en esthetisch! Het kunstwerk straalt liefde en saamhorigheid uit en het leuke is dat ons zoontje van 3 ons gezin erin terugziet. Heel blij met dit prachtige kunstwerk, ik zou het iedereen aanbevelen! Dankjewel Matilda!

7. juni 2023

Prachtig werk

Mathilde is heel duidelijk en snel in haar communicatie en heeft echt prachtig persoonlijk werk afgeleverd. Je ziet dat het met veel aandacht is gemaakt. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd.

3. maj 2022

prachtige oprechte kunst

Matilda maakt geweldige portretten met enorm veel passie en gevoel. Na het mailcontact (wat heel soepel verloopt) en het intakeformulier voor alle informatie heeft ze het portret van ons gezin geweldig in elkaar gezet. Wij genieten iedere dag!

3. maj 2022