1. Skønhedssalon

Hos Les Brows er vores passion at fremhæve den naturlige skønhed i hvert enkelt ansigt gennem præcision, kvalitet og æstetik. Vi specialiserer os i microblading, en semi-permanent teknik, der skaber naturlige og harmoniske bryn med fokus på detalje og balance. Vores tilgang er minimalistisk inspireret — med fokus på rene linjer, rolige nuancer og et resultat, der komplementerer dit unikke udtryk. Hver behandling udføres med stor omhu, i rolige og indbydende omgivelser, hvor du som kunde er i centrum fra start til slut. Hos Les Brows prioriterer vi både sikkerhed, kvalitet og tryghed, og vi bruger udelukkende certificerede produkter og sterile teknikker for at sikre et resultat, der både ser naturligt ud og holder smukt over tid. Les Brows er stedet for dig, der ønsker naturlige, veldefinerede bryn — skabt med præcision, ro og æstetisk sans.

4,1

God

PMU væk efter kun 2 behandlinger

Jeg har fået fjernet min ca 10 år gamle PMU, med rigtig fine resultater allerede efter 1 behandling. Mine bryn var grå/blå, men er stortest forsvundet efter kun 2 behandlinger!
Lena er en dygtig og professionel behandler. Jeg synes hun var mega god til at forklare hele forløbet. Desuden tog behandlingen kun 5 minutter. Fra en skala 1-10 ift hvor ondt det gjorde, vil jeg give det en 4.

Jeg kan helt klart anbefale Lena. Snart skal jeg også have tegnet mine bryn op hos hende🥰

5. april 2026

laser tatoveringsfjernelse

Jeg har fået laser tatoveringsfjernelse hos Lena, og jeg er super tilfreds med resultatet. Lena var meget omhyggelig under hele behandlingen og sørgede for, at jeg følte mig tryg. Hun er samtidig utrolig serviceminded og tog sig god tid til at forklare processen og svare på mine spørgsmål.

Jeg kan klart anbefale Les Brows til andre, der overvejer laser tatoveringsfjernelse.

3. marts 2026

Ikke mere føler mig flov og ikke mere…

Ikke mere føler mig flov og ikke mere ‘nåle fobi’ ! Og færre rynker !

Jeg har altid været lidt flov over mine næsten usynlige tynde øjenbryn og da jeg også har noget ‘fobi’ for nåle, har jeg været tøvende med at få lavet Microblading.
Men efter at have været hos LesBrows og Lena er alle mine bekymringer helt forsvundet og oplevelsen var over alt forventning.
Utrolig professional, detaljeret og meget personlig dejlig betjening.

Jeg fik også anbefaling af de bedste aloe vera produkter (Forever Living Products) man kan bruge, produkter som LesBrows / Lena er forhandler af. Jeg har brugt som efterbehandling men også brugt produkter for min mave og immun sundhed og også hudprodukter til min rynker, ujævn hud farve og fået minimeret min huds porestørrelse.

11. januar 2026

Fantastisk oplevelse hos LesBrows

Fantastisk oplevelse hos LesBrows! Lena er utrolig dygtig og professionel, og jeg følte mig tryg fra start til slut. Resultatet af min microblading er over al forventning – naturligt, symmetrisk og virkelig flot. Jeg er mere end tilfreds og vil helt klart anbefale Lena til andre.

6. november 2025

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales . Det er så professionelt udført og fra start til slut føler man sig fuldstændig tryg og i de bedste hænder ♥️
Hygiejnen er helt i top.
Ingen stress, gode samtaler hvor du er med i hver eneste lille beslutning omkring dit ønske om form og farve.
Et skønt sted med den sødeste behandler ♥️
Så overvejer du at forkæle dig selv med micro blanding hvor du får de mest naturtro bryn så anbefaler jeg LesBrows ♥️

8. november 2025
Lesbrows-logo

Besvarelse fra Lesbrows

Tusind tak for din varme og flotte anmeldelse ❤️
Det glæder mig så meget, at du har følt dig tryg og godt taget imod hos LesBrows – det betyder virkelig meget!

Lena
LesBrows