Lund Elmer Sandager Anmeldelser 10

2,1

1. Advokat

Som full-service advokathus har vi størrelsen til at løse det meste. Og mindste. Og vi har menneskerne til at løse det rigtigt. For forretning er ikke noget, der sker mellem virksomheder. Det sker mellem mennesker. Og vi tror fuldt og fast på, at dét, der adskiller os fra andre dygtige advokater, er vores medarbejdere. Fra piccolinen til partneren.

2,1

Under middel

No Cure No Pay var en løgn

Jeg blev udtrykkeligt og skriftligt lovet no-cure-no-pay for udført arbejde. Men jeg har gennem de sidste måneder modtaget adskillige fakturaer + rykkere, som jeg har gjort skriftlig indsigelse mod hver gang. Jeg er blevet lovet pr. telefon flere gange, at det bliver ordnet og de ringer tilbage, men det gør de ikke. Jeg har i dag modtaget et inkassovarsel....
Hvad er det dog for en uhæderlig måde at (prøve at) tjene sine penge på?

17. juni 2024

Anbefales ikke

Anbefales ikke! Hele processen, var hele vejen utrolig mangelfuld. Den advokat, der var på sagen, havde ikke sat sig ordentligt ind i sagen. Samtidigt virkede han enormt uinteresseret i det lovmæssige. Det handlede umiddelbart mere om at tjene penge end det etiske korrekte. Hold jer væk.

7. december 2023

Ekstremt ubehagelig administration

Min erfaring er desværre også, som andre medgiver her på anmeldelserne, at LES ikke taler pænt til folk, og der bliver heller ikke handlet på problemer, som der er ude i ejendommene hvilke de er medejere af.

3. januar 2023

Dette Advokatfirma kender…

Dette Advokatfirma kender tilsyneladende IKKE reglerne som EU og Datatilsynet har fastsat omkring kreditoplysninger.

Sørgeligt at et Advokatfirma i 2020 benytter sig at trusler og heller ikke undersøger om reglerne for inkasso er overholdt.

Sagen er indklaget til Advokatsamfundet

16. februar 2020

Et firma som burde være…

Et firma som burde være samarbejdsvilling også tag imod klager og ik bare tage imod bonus og en masse penge for ik at gøre deres job godt nok et advokat firma som burde komme i Advokatnævnet

18. februar 2019

Er bobestyrer efter min mor

Er bobestyrer efter min mor, afdød feb. 2018. Og har netop idag modtaget et krav til boet fra Lund Elmer Sandager. Vedr. en kvinde bosiddende Skælskør Landevej 36 Nyrup 4262 Sandved. Med næsten samme navn som min mor. Men cpr. nr....Nårh nej ingenlunde det sammen. Sikke dog et fusker firma...Går den så går den. Læs magen til amatør. Min mor var bosiddende i det midtjyske og har vist ikke været ovre storebælt de sidste 15 år. Som en anden anmelder skriver tidligere om dette firma. Totalt useriøst. Brug det aldrig.

9. april 2018

Fuldstændig uacceptabel!

Fuldstændig uacceptabel!

Har pludselig meldt mig til RKI med en elregning jeg intet kender til - eller nogensinde har fået tidligere rykker omkring - bare direkte meldt til RKI!!!

Det ser ud til at den rette skyldner(med samme navn - som jo altså er MEGET almindeligt i DK), bor på den adresse, de oplyser i tlf, NU, som jeg har boet på for 18-19 år siden (med nok 30 ungdomsboliger dengang). Jeg har boet på min nuværende adresse i over 10 år
Meget uheldigt sammenfald, men tjek lige jeres info igennem og gør jeres arbejde ordentligt, inden I truer den forkerte person med inkasso/RKI!!!
Jeg kan ved simpel søgning på google finde den rigtige person!!!

Heldigvis sletter de mig hurtigt, men jeg har desværre haft problemer med nøjagtig samme fremgangsmåde før ved andre firmaer og fatter ikke hvordan disse inkasso-firmaer kan få lov til at køre deres virksomhed på denne måde!!!

Må endda rykke for svar på mail 3 hverdage efter jeg påpeger deres fejl, som i min verden er alt for længe, når vi snakker fejlagtig tilmelding til RKI

26. august 2017