Le Rêve Amsterdam Anmeldelser

4,9

Prachtige oorbellen met parels en blauwe edelstenen, perfect voor een bruiloft , ingepakt in mooi doosje met kaartje geeft een luxe gevoel Ga hier vaker bestellen.

Ten eerste een zeer duidelijke verzending informatie. Je kunt goed mee volgen. Elke keer een feestje als je bestelling mag ontvangen en je prachtige oorbellen hebt uitgepakt. Netjes ingepakt. De... Se mere

Mijn eerste bestelling gedaan bij Le Rêve Amsterdam. De oorbellen waren op de foto prachtig en in het echt net zo mooi. De bestelling werd snel verwerkt en verzonden. Het lag helaas aan post.nl dat... Se mere

Prachtige oorbellen, snelle verzending. Il word hebberig van al dat moois en zou het liefst alle oorbellen willen hebben! Helemaal Top! Ook fijn dat op de website vrijwel elke oorbel wordt getoond t... Se mere

1. Smykkedesigner
  2. Smykkeproducent

Le Rêve Amsterdam is een hardgroeiend sieradenmerk uit Amsterdam. Alle sieraden worden ontworpen in Amsterdam en worden handgemaakt in Europa, wat elk item uniek maakt. Het handschrift van Le Rêve Amsterdam is te herkennen aan de romantische, chique, klassieke en tijdloze touch die elk sieraad bevat.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

4,9

Erg mooie en aparte sieraden

Erg mooie en aparte sieraden. Ik heb er inmiddels met meerdere kleuren kristal gekocht.
Heel lux ,maar goed betaalbaar.
Ik geniet enorm van deze mooie sieraden en raadt deze aan voor oud en jong😍
José

12. marts 2026

Een affordable chique traktatie!

Affordable chique en echt een traktatie voor jezelf! Prachtige collectie met klassiekers maar ook trendkleuren. Altijd met zorg verpakt en snel verzonden, zodat je niet lang op je bestelling hoeft te wachten. Ook leuk om via de socials het gezicht erachter te zien en over de bedrijfsvoering te horen. Bedankt, Geneviève!

9. marts 2026

Annick

De juwelen van Le Reve Amsterdam zijn prachtig! Super tevreden! Een aanrader voor iedereen die wilt stralen. Snelle levering na bestelling en mooi verpakt. Top!!!

23. februar 2026

Super goede service

Onlangs mijn derde paar oorbellen binnengekregen, en wat zijn ze weer prachtig. Mooie kwaliteit, geen troep en alles mooi verpakt. Laats was mijn ketting stuk, contact opgenomen en het is netjes gemaakt. Ook altijd een luisterend oor als je een wens hebt. Ik had graag een armbandje met rode steentjes voor bij mijn oorbellen met rode steentjes, en een paar weken later stond het op de website. Ik ben helemaal weg van deze luxe maar toch zeker nog betaalbare sieraden.

19. februar 2026

Aanrader

Kwalitatief goed, niet standaard, leuk verpakt en snelle verzending. Aanrader!

11. februar 2026

I love this shop, great quality

I love this shop, I have been buying for 6-7 years now from them.They have new beautiful models all the time, products are of very good quality.A few times I have bought gifts for my mother also.I would like for them to restart making jewels of gemstones again such as they used to at the beginning.

26. januar 2026

Schitterende modellen!

De oorbellen zien er schitterend uit. Vrijdag, op mijn verjaardag, ga ik ze voor het eerst dragen. Inmiddels heb ik al een aantal oorbellen van Le Reve en ik krijg altijd veel complimenten.

26. januar 2026

Vooral niet ontevreden reageren…

Reageer vooral niet op een vraag van Trustpilot om een review, want als die niet is wat Le Reve wil horen, krijg je een heel vervelende, persoonlijk gerichte aanval. Ze hebben goed je social media bestudeerd om je even flink de les te lezen. Zo niet professioneel.

4. februar 2026
Le Rêve Amsterdam-logo

Besvarelse fra Le Rêve Amsterdam

Beste Patrizia, jij weet dat dit niet waar is, dus waarom je het merk zo negatief neer moet zetten, is mij een raadsel. Als je me heel simpel ff gemaild had dat er iets mis is met je bestelling, had ik het zo voor je opgelost. Dat is professioneel.
Niet iemand neersabelen en plein public op trustpilot zonder het merk zelf eerst te benaderen en dan geen reactie terug kunnen incasseren. Toch wens ik jou een prettig weekend.