Le Rêve Amsterdam Anmeldelser

4,9

Ten eerste een zeer duidelijke verzending informatie. Je kunt goed mee volgen. Elke keer een feestje als je bestelling mag ontvangen en je prachtige oorbellen hebt uitgepakt. Netjes ingepakt. De... Se mere

Een fijne site..prachtige oorbellen besteld de volgende dag werden ze bezorgd. Met aandacht verpakt een kaartje als "dankjewel" en een lekker chocolaatje..top

Prachtige oorbellen, snelle verzending. Il word hebberig van al dat moois en zou het liefst alle oorbellen willen hebben! Helemaal Top! Ook fijn dat op de website vrijwel elke oorbel wordt getoond t... Se mere

Mijn eerste bestelling gedaan bij Le Rêve Amsterdam. De oorbellen waren op de foto prachtig en in het echt net zo mooi. De bestelling werd snel verwerkt en verzonden. Het lag helaas aan post.nl dat... Se mere

1. Smykkedesigner
  2. Smykkeproducent

Le Rêve Amsterdam is een hardgroeiend sieradenmerk uit Amsterdam. Alle sieraden worden ontworpen in Amsterdam en worden handgemaakt in Europa, wat elk item uniek maakt. Het handschrift van Le Rêve Amsterdam is te herkennen aan de romantische, chique, klassieke en tijdloze touch die elk sieraad bevat.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

197 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Eigenlijk begon het met een paar…

Eigenlijk begon het met een paar oorbellen, maar inmiddels heb ik er al meerdere besteld, én ook een ring en een armband. Ik ben er echt ontzettend blij mee! Alles ziet er prachtig uit, heeft een mooie glinstering en is heel mooi afgewerkt. Ik draag de sieraden met veel plezier en krijg er regelmatig complimentjes over. Voor mij absoluut een aanrader!

5. august 2026

Verslavend sjieke sieraden

Weet waar je aan begint. Verslavend sjiek zijn de sieraden. Binnen een jaar tijd 4 paar oorbellen,4 armbandjes en een ketting rijker. Steeds weer nieuwe kleurtjes aangepast aan het seizoen. Ook de service is top! Ik ben fan 🤩

21. juli 2026

Een aanrader!

Superleuke webshop met heel veel mooie dingen van goede kwaliteit. Ik had prachtige felroze oorbellen besteld. Was mooi verpakt en snel geleverd. Ga hier zeker vaker bestellen. Ben zeer tevreden.

7. juli 2026

Prachtige sieraden

Prachtige sieraden, stuk voor stuk met mooie materialen gemaakt. Ik kocht oorbellen en deze werden snel verzonden. En nu draag ik ze met heel veel plezier.

2. juli 2026