4,5

Leo er fantastisk til at lave mad

Leo er fantastisk til at lave mad. Maden er veltilberedt og grønsagerne har bid og der er brugt friske råvarer i rigelige mængder i hver portion. Det er super lækker mad og virkelig god betjening. Alt i alt er det bare en hyggelig og velsmagende oplevelse at besøge restauranten og jeg har været der mange gange.

3. februar 2026

Hyggelig lille restaurant med god mad

Virkelig hyggelig lille restaurant med virkelig dejlig mad! Vi fik en super service, med god forklaring på de retter vi bestilte. SÅ hyggelig stemning og atmosfære at vi helt glemte tiden. Vi opdagede slet ikke at restauranten langsomt begyndte at lukke ned omkring os.

14. januar 2026

Leo’s Wok Café – Min favorit til thai-mad i Roskilde

Leo’s Wok Café i Musicon-området er mit go-to sted, når jeg har lyst til lækker og autentisk thai-mad. Deres ret nummer 18, Kaeng Ka-ri, er helt fantastisk – en gul karry med kylling, kokosmælk, kartofler og cashewnødder. Smagen er perfekt afbalanceret, og retten er både cremet og fyldig.​

Stedet er hyggeligt, og personalet er altid venligt. Det føles som et lille stykke Thailand midt i Roskilde. Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale det til alle, der elsker god thai-mad.

12. marts 2025

Spiser hos Leos wok

Spiser hos Leos wok. Fik en phat se ew, som er nr 9 på deres menu kort. Blev oplyst om at den for nogen godt kunne opleves lidt sød og fik tilbudt lidt chili til den hvis jeg ønskede det. Helt igennem en super god oplevelse og maden smagte fantastisk.

15. marts 2025

Ikke fornøjet

Bestilte nr. 9 og smagen var desværre off og så var retten ‘våd/saucet’ hvilket jeg ikke havde regnet med, idet det var stegte nudler.

2. juli 2024

Virkelig god mad!

Virkelig god mad. Det bedste sted uden for Thailand. Super betjening og meget fornuftige priser😃
Første gang i dag vi besøgte stedet men vi kommer igen! 🤩

2. marts 2022

Fantastisk thaimad

Leo's Wok er min to-go restaurant når kæresten og jeg vil have et hurtigt men mættende og velsmagende måltid. Restauranten er blevet en favorit blandt min vennekreds, og jeg har kun rosende ord for både maden og servicen.

14. august 2020

Altid godt.

Det er svært ikke at blive glad når man køber sin mad hos Leo´s Wok, dejlig betjening og skøn mad, som altid lever op til forventningerne, måske er det i overkanten med 5 stjerner, for hvad skal Kiin Kiin så have? men de fortjener det...

29. juni 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto