Hej Alexander, vi er absolut meget kede af at der skal være faldet et stykke plastik ned på tallerkenen, det skal ikke ske! Og hvor er vi kede af at læse, at der ikke skal have lydt en klar undskyldning fra os, og naturligvis kompensation. Vi kontakter dig telefonisk senere i dag, for at prøve at finde en løsning på denne uheldige situation, vi beklager meget. Bh Jennifer
...Opdateret 12 april 2023. Kære Alexander, tusind tak for din tid og tålmodighed og fordi du er ok med, at vi også fra vores side opdaterer vores svar herinde. Som talt igennem telefonisk for et par uger siden, er vi kommet til bunds i hvorfor der ikke umiddelbart lød en undskyldning fra vores side. Efter at være gået vores videomateriale igennem fra pågældende aften og samtidig have fået talt med samtlige medarbejdere på gulvet, fandt vi ud af, at sagen var den, at én af vores tjenere tog imod dét lille stykke plastik I desværre havde fundet. Men man kunne se på videoen, at du diskret havde lagt det på hjørnet af bordet, så da vores tjener kom og tog imod det, forstod han desværre ikke at det havde været på tallerkenen, men blot at det lå på bordet.
Der skulle det jo ikke ligge, så han tog det straks og gik blot i køkkenet, smed det ud og fortalte ikke nogen yderligere om hændelsen. Små 10 minutter siden kommer vores assisterende sommelier til bordet for at tage jeres tallerkener og bliver ved bordet et halvt minuts tid, hun kan nemlig se at der på en af tallerkenerne er efterladt mad. Hun spørger om alt er ok hvortil I svarer at det er det (din og din mands retter var nemlig i orden).
Og I tænker i øvrigt også at I jo har fortalt om hændelsen og sidder nu i stedet med en (fuldt forståelig) undren i kroppen: Hvorfor siger vores assisterende sommelier ikke noget om det I har ladet gået videre til tjeneren 10 minutter tidligere?
Men I ved ikke at vores assisterende tjener, som nu er ved bordet, ikke er bekendt med hændelsen. Og hun ved ikke hvad I ved. Og finder aldrig ud af det sammen aften. Først efter din henvendelse herinde i dette forum, og efter jeg får talt med alle på gulvet denne aften og endeligt, får talt med dig flere dage etter jeres besøg - alt sammen sammenholdt med hvad vi kunne se på videoen - først her lykkes det at rekonstruere det hændte og få lagt puslespillet:
Ganske simpelt en sørgelig misforståelse i bedste 'lost in translation'-stil.
Tjeneren som får plastikstykket ved ikke det har ligget på tallerkenen, fjerner det uden yderligere. Assisterende sommelier som afrydder, ved ikke hvad tjeneren ved og slet ikke hvad I ved. I ved ikke at første mand ved bordet (tjeneren) ikke har forstået hvor plastikstykket kom fra, tror nu forståeligt at vi lader som ingenting eller lignende.
Forvirringen endte derfor med at være total. Drønærgerligt I skulle sidde dér med en dum følelse i kroppen. Det beklager vi endnu engang og har fra vores side gjort gældende, at aLt som kan virke bae en anelse anormalt men måske samtidig i småtingsafdelingen, skal tages videre til en ansvarlig. Ganske simpelt fordi vores personale på gulvet er italienere og deres engelske sprogkundskaber kan desværre lede til misforståelser. Det er vi opmærksomme på og har derfor altid som minimum én på gulvet som taler 'godt' engelsk. Samtidig var jeg dog også selv til stede den pågældende aften, men fik ikke noget at vide om hændelsen. Ergo, sprogbarrierer eller ej, er vi nået frem til at den bedste løsning netop må være, at alt der som nævnt kan virke anormalt lige meget om det kan synes banalt eller ej, bliver sagt videre til en ansvarlig.
Vi har virkelig sat stor pris på at du har gidet bruge så meget tid på denne episode som vi er meget glade for at være kommet til bunds i; vi ville selvfølgelig aldrig undlade at undskylde for en fejl, hverken os som ejere og heller ej vores gode folk på gulvet. Bh Jennifer