Af personlige årsager har jeg ikke lyst…
Af personlige årsager ønsker jeg ikke at dele, hvorfor jeg som klient har haft en samtale/session hos Lene Varming.
Dog har jeg brug for at dele mit besøg hos hende, både fra mit perspektiv og ikke mindst for at dele oplevelsen med andre klienter, som overvejer at benytte hende, for terapeutisk hjælp.
Jeg syntes absolut ikke, at det var et besøg, som FORVENTELIGT skulle ende på en positivt, hjælpende og ikke mindst selvhjælpende måde. Tværtimod må jeg sige.
Min problematik og store frustration, og hendes måde at "se og høre mig på" i vores samtale, var så mangelfuld og mig meget uforstående.
Som klient burde man møde, en imødekommende terapeut, som er forstående, og ikke mindst lyttende til ens udfordringer.
Det var IKKE tilfældet her.
Jeg gjorde flere gange som klient, hende det MEGET tydeligt og klart, om hvilket emne, jeg først og fremmest havde brug for at tale om. Hvilket Lene selvvalgt, IKKE valgte at imødekomme.
Derfor hverken kan eller vil jeg, på ingen måde anbefale Lene Varming, som en mulig psykoterapeut, da hun "tankevækkende", og mangel på kompetence, absolut ikke formodede, hverken at forstå eller indsigtsmæssigt, ville tale om ens udfordringer, som tyngede en mest.
Jeg gik grådkvalt derfra, bare med en endnu større frustration, omkring mine udfordringer. Jeg ytrede flere gange da jeg gik, at jeg var meget ked af hendes terapeutiske evner, men der var ingen respons, da "uret" jo tikker, når ens session er udløbet.
Stay Positive and good wibes, får jeg nu hos min nye og dygtige og ikke mindst lyttende psykoterapeut, som jeg er så taknemlig og super glad for.
5. juli 2024
Uopfordret anmeldelse