1. Psykoterapeut

Jeg kan hjælpe dig i alle livets svære facetter. For mig handler det om at du genfinder vejen ind til hjertet og den styrke, der ligger og venter på at komme til udtryk. Den er i os alle. Du skal lære at elske dig selv og stå i dit lys, for det er der du vil mærke roen og balancen. Når jeg tilbyder samtaler til mennesker i sorg, er det fordi jeg ved, hvor vigtig det er at dele alle de tanker, der fylder så meget, med nogen. Det er vigtig at have nogen at være sammen med, når man føler sig allermest sårbar og nede i de dybeste huller og følelsen af ensomhed tager over. Jeg tør godt være der, sammen med dig, for jeg har selv været der. Jeg er i samtalen nærværende og rummelig. Det er en meget følsom proces at skulle igennem, og det er individuelt, hvor lang tid sådan en proces tager – men man kommer igennem det!

3,9

God

Yderst kompetent terapeut

Jeg har fået kranio sakral behandling ved Lene, det var som smør for sjæl og krop. Så blidt og smukt og yderst effektfuldt. Det var tydeligt at mærke Lenes dybde som psykoterapeut i samtalen bagefter. Det gav så meget mere til behandlingen. Lene er klart den dygtigste terapeut jeg har mødt med den dejligste hjertevarme åbenhed. Hvis du er det mindste i tvivl, så kontakt hende, det kan blive en af de bedste beslutninger, du tager for dig selv og dit velvære både fysisk, psykisk og så meget mere.
Bare tusind tak for din hjælp Lene <3

11. november 2025

Definitionen på hjertevarme

Jeg er dybt imponeret over Lenes varme, rummelige og trygge energi, som jeg kunne mærke fra det sekund, jeg trådte ind af døren. Jeg følte mig set, hørt og imødekommet, lige dér hvor jeg var og havde brug for det.

Hun formåede at skabe en tryg og beroligende atmosfære fra første møde, så jeg kunne slappe 100% af og bare være mig selv.

Jeg vil uden tøven anbefale Lene både som psykoterapeut og til kranio sakral-behandlinger!

Hvis du er den mindste smule i tvivl om, om Lene er det rigtige match for dig, så giv hende et kald - jeg kunne nemt mærke i telefonen på forhånd, at vi var på bølgelængde, hvilket jeg hurtigt fik bekræftet i første session.

Jeg har tidligere haft en anden terapeut, som var et rigtig dårligt personligt match, så jeg ved, hvor meget det betyder for ens forløb.

Men de største anbefalinger herfra!

20. februar 2025

Af personlige årsager har jeg ikke lyst…

Af personlige årsager ønsker jeg ikke at dele, hvorfor jeg som klient har haft en samtale/session hos Lene Varming.

Dog har jeg brug for at dele mit besøg hos hende, både fra mit perspektiv og ikke mindst for at dele oplevelsen med andre klienter, som overvejer at benytte hende, for terapeutisk hjælp.

Jeg syntes absolut ikke, at det var et besøg, som FORVENTELIGT skulle ende på en positivt, hjælpende og ikke mindst selvhjælpende måde. Tværtimod må jeg sige.

Min problematik og store frustration, og hendes måde at "se og høre mig på" i vores samtale, var så mangelfuld og mig meget uforstående.

Som klient burde man møde, en imødekommende terapeut, som er forstående, og ikke mindst lyttende til ens udfordringer.
Det var IKKE tilfældet her.

Jeg gjorde flere gange som klient, hende det MEGET tydeligt og klart, om hvilket emne, jeg først og fremmest havde brug for at tale om. Hvilket Lene selvvalgt, IKKE valgte at imødekomme.

Derfor hverken kan eller vil jeg, på ingen måde anbefale Lene Varming, som en mulig psykoterapeut, da hun "tankevækkende", og mangel på kompetence, absolut ikke formodede, hverken at forstå eller indsigtsmæssigt, ville tale om ens udfordringer, som tyngede en mest.

Jeg gik grådkvalt derfra, bare med en endnu større frustration, omkring mine udfordringer. Jeg ytrede flere gange da jeg gik, at jeg var meget ked af hendes terapeutiske evner, men der var ingen respons, da "uret" jo tikker, når ens session er udløbet.

Stay Positive and good wibes, får jeg nu hos min nye og dygtige og ikke mindst lyttende psykoterapeut, som jeg er så taknemlig og super glad for.

5. juli 2024
Lenevarming-logo

Besvarelse fra Lenevarming

Kære Benitta
Af hjertet tak for din anmeldelse. Selvom jeg ikke helt genkender din version af terapien, har jeg taget den til supervision, reflektion og læring.
Det glæder mig at høre at du har fundet en terapeut som passer til netop dig. Jeg ønsker det rette match for alle, også for dig. Det er i relationen mellem klient og terapeut at healingen opstår, og opstår den relation ikke, synes jeg det kun er rigtig at man som klient søger videre.
Med hensyn til kompetencer og evner som terapeut er dette naturligvis altid en subjektiv vurdering. Jeg kan henvise til øvrige anmeldeser, og håbe at læsere af dette vil besøge min hjemmeside eller høre mine podcast og danne deres eget indtryk. Jeg ønsker dig alt det bedste og håber du finder din ro i livet.

Konstruktiv samtale

Lene møder mig, dér hvor jeg er i situationen. Hun er rigtig god til at sætte ord på både de positive og de negative følelser. Hun giver eksempler og handlemuligheder. Jeg føler mig lettet når jeg går derfra.

18. oktober 2023

Min aller varmeste anbefaling

Jeg går i et forløb hos Lene, efter jeg mistede min far til sygdom og dermed står midt i mit livs største krise og sorg.

Lene har mødt mig med en stor hjertevarme, hvor jeg fra første møde har følt mig tryg ved at åbne op til mit aller inderste.

Jeg føler en mental og fysisk lettelse efter jeg har talt med Lene. Og jeg har hendes ord i baghovedet hver dag. De hjælper mig med at kunne have en hverdag, hvor de gode ting kan få lov at fylde, samtidig med at sorgen får sin plads.

Lene har fået mig til at se lysere på fremtiden og givet mig troen på at livet med sorgen sagtens kan være et liv fyldt med glæde - også selvom der vil være mørke perioder.

Lene får min aller varmeste anbefaling!

10. september 2023