Se, hvad kunderne siger
Le Mans Koeriers beschouw ik als zeer betrouwbaar, na al een lange en een goede samenwerking kan ik niet anders zeggen dat ik Le Mans zou aanbevelen bij andere bedrijven , en particulieren !
Wij hebben zeer goede ervaringen met Le Mans. Zij zijn duidelijk over hun dienstverlening en komen afspraken na. Al met al een betrouwbare dienstverlener waar je goed zaken mee kan doen.
LeMans is altijd op tijd en duidelijk en correct in het bezorgen van pakketten en documenten.
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Snel geregeld
Snel geregeld, duidelijke prijs, ruim op tijd geleverd.
Uitstekend
Super fijne snelle levering.
Telefonisch goed te bereiken!
Uitstekend bedrijf.
Zeer vriendelijk aan de telefoon en inmiddels diverse ervaringen rijker met Le Mans koeriers. Ze houden zich perfect aan de afspraken. Een aanrader!
prima
nooit een probleem gehad!!
Ze brengen al jaren voor ons pakjes en enveloppen weg.
Er is een hele goede communicatie en nog nooit een probleem geweest.
Het zijn prettige mensen.
Uitstekend
Vriendelijk geholpen aan telefoon maar belangrijker nog,
op tijd afgehaald op tijd afgeleverd en tegen een gunstig tarief, wij kunnen alleen maar zeggen......
Top Service !!
Betrouwbaar
Goede, prettige communicatie. Betrouwbare dienstverlener
Goed
Tot nu toe zijn wij tevreden over de service van Le Mans en wij hopen dat het zo zal blijven.
Goede contacten en geven feedback waar nodig
snel en efficent
iedere keer dat ik ze nodig hebben kunnen ze snel en ook met de juiste auto mijn pakket ophalen (bv als laadklep nodig is)
Snelle service, goede communicatie.
Ik heb Le Mans ingezet voor een snelle verzending van trainingsmateriaal. Telefonisch werd ik gelijk te woord gestaan en goed geholpen. Via de mail hebben we vervolgens de praktische zaken afgestemd en de volgende ochtend is alles op tijd opgehaald en direct naar de afleverlocatie gebracht waarna ik via de mail hier een bevestiging van kreeg. Top service dus!
Betrouwbaar en snel
Le Mans komt afspraken na, heeft betrouwbare en vaste koeriers met know-how.
Gewoon prima werk geleverd voor een faire prijs. Chapeaux bas.
Zie boven, dat zegt genoeg.
Volle tevredenheid Le Mans Koeriers
Zoals wordt omschreven: 5 sterren: Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.
Top.
Al jaren vaste dienstverlener voor ons met correcte dienstverlening.
Een bedrijf waar je op kunt bouwen!
Fantastische service, altijd netjes op tijd.
*****
Le Mans is een zeer prettig bedrijf om mee te werken, correcte en juiste behandeling van alle vertrouwelijke documenten die zij in handen hebben gekregen. Snelle service en voldoende connecties bij zeer drukke tijden, zodat er altijd een chauffeur beschikbaar is.
altijd correct, altijd op tijd. perfecte service
Le Mans Koeriers is een zeer betrouwbare service verlener, die altijd op tijd en altijd correct de opdrachten uitvoert.
Een absolute aanrader.
Læs mere om andre typer anmeldelser.