LekogBarn Anmeldelser

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bare gode ting å si

De hadde inne en vare som ikke lenger produseres så det i seg selv får 5 stjerner fra meg. Da jeg bestilte for andre gang og de ikke hadde antallet jeg hadde bestilt likevel, fikk jeg mail om dette (og en håndskrevet lapp i selve pakken) og to ekstra varer kostnadsfritt. Veldig god service. Pakkene ble også sendt og mottatt veldig raskt. Ikke nøl med å bestille herfra. Veldig bra.

23. marts 2026

Besvarelse fra LekogBarn

Dette ble vi skikkelig glade for å lese 💛 Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive dette. Vi ønsker deg en fin dag 🌸

Rask levering

6. marts 2026

Besvarelse fra LekogBarn

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding! Det setter vi stor pris på. Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd. Ønsker deg en riktig god helg! 😊

Sendt med en gang

Sendt med en gang, og veldig god kvalitet på produktet. Trengte en kanin bamse til min kanin når han mistet sin partner etter seks år og denne var helt perfekt for den hadde riktig form som en ekte kanin 🐰

9. marts 2026

Besvarelse fra LekogBarn

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 🐰
Så fint å høre at kaninbamsen passet så godt. Det betyr veldig mye for oss at du er fornøyd med både produktet og opplevelsen hos oss.
Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din! 💛

God kvalitet

Masse fine hobbyting av god kvalitet. Klistremerkene er kjempefine. Og gode tusjer. Rask levering :)

17. oktober 2025

Besvarelse fra LekogBarn

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🤍
Så fint å høre at du er fornøyd med kvaliteten på produktene og at leveringen gikk raskt. Det setter vi stor pris på 😊