Jeg bestilte en børnecykel som viste sig at være defekt. Jeg oprettede en reklamation med det samme. 3 uger senere har jeg fortsat ikke hørt fra jer. Der er vist ikke udsigter for hvornår jeg vil modt... Se mere
Vedr ticket number 26631 Ville ønske jeg havde læst anmeldelserne herinde, inden jeg bestilte. Bestilling og levering gik faktisk fint. Dog var selve varen behæftet med fejl. Dette har jeg... Se mere
Egentlig kom pakken hurtigt frem, men kvaliteten var simpelthen elendig. Købte en dukkevogn, som så fin og retro ud på billedet. Det var ren plasticbras og det "tæppe og pude" der hørte til var liges... Se mere
Lekmer har bare den mest fantastiske medarbejder der står for det danske marked - Vicky hedder hun. Hun er simpelthen så hjælpsom, og hendes glæde smitter af. Hun har hjulpet mig med at købe... Se mere
Lekmer offers a wide range of toys, children's clothing and baby products from well-known brands like Stoy, Micki, BRIO and many more.
Stockholm, Sverige
- support@lekmer.com
- lekmer.com
Svarer typisk inden for 1 uge
let at bestille, hurtig levering!
let at bestille, hurtig levering, BUM :)

Besvarelse fra Lekmer
Lekmer er et rigtig godt sted at…
Lekmer er et rigtig godt sted at handle.
Vi købte en weekendseng til vores barnebarn, men vi bøvlede hver gang med at slå den sammen.
Vi sendte foto til Lekmer, og indenfor en uge havde vi en ny seng kvit og frit. Den gamle kunne vi bare kasserere.
Det kalder vi kundeservice af bedste klasse.
Mvh. Lene og Per Fæster

Fantastisk webshop!
Hurtig og meget informativ levering.
Fantastiske priser og et bredt, lækkert udvalg indenfor alle kategorier.

god pris
Har købt to par reima vinterstøvler til min dreng og lekmer var klart det billigste sted at købe dem. Det er ikke sidste gang jeg har handlet der.

Besvarelse fra Lekmer
Super hurtig og god levering
Super hurtig og god levering. Ingen problemer og man kan regne med kvaliteten af varerne. Har handlet der i årevis.

Meget tilfreds
Jeg har handlet flere gange hos lekmer, og jeg har altid været tilfreds.
Kundeservice er imødekommende og venlige.

Stort udvalg
Stort udvalg, gode priser og hurtig levering, kan varmt anbefale lekmer.dk

Positiv oplevelse
Positiv oplevelse at handle hos Lekmer. Jeg købte bl.a. noget regntøj til en virkelig fin pris og pakken kom med det samme.

Besvarelse fra Lekmer
Flyverdragt til halv pris og hurtig levering.
Flyverdragt til halv pris og hurtig levering.
En god oplevelse. Handler der gerne igen.
Fantastisk service og levering
Fantastisk service og levering, ingen problemer. Kan sakkens anbefales

Super fin betjening
Super fin betjening, gode tilbud..
Fik mine pakker som ventet inden for 3-4 dage 😊👍🏼

Besvarelse fra Lekmer
Hvis du søger hurtig levering
Hvis du søger hurtig levering, service i topklasse og fantastiske priser, så er Lekmer.dk stedet. Vi søgte en søskendevogn i en fart, og havde ikke forventet så hurtig levering. Prisen var sågar den bedste på nettet og tilmed gratis fragt, så bliver det ikke bedre ☺️ Vi er stamkunder og jeg har kun varme ord om Lekmer og de får min anbefaling 👌🏼

Fantastisk
Altid god service, hurtig levering og gode tilbud 👍🏻

Besvarelse fra Lekmer
Hurtig levering og alt er som det skal…
Hurtig levering og alt er som det skal være. Handler på Lekmer når vi skal købe gaver til børnene - alt går så hurtigt og uden problemer !

Besvarelse fra Lekmer
Masser af gode tilbud samt hurtig…
Masser af gode tilbud samt hurtig levering.
Kan klart anbefales :-)