LekkerStout heeft precies de visnet lingerie, mesh en het sexy ondergoed voor vrouwen en mannen met lef. Van transparant en open kruis tot de perfecte outfit voor je volgende party: wij regelen de spanning. Alles wordt discreet verpakt en razendsnel verzonden. Durf jij het aan?
Andre kiggede også på
Uitstekend online ervaring en service
Snelle afhandeling van de order en geleverd, sjieke verpakking welke ook herbruikbaar is, prima online ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.
Snelle en discrete levering
Snelle en discrete levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ook voor mannen
Snelle en vlotte bezorging, en een verademing dat er ook (sexy) lingerie voor mannen te krijgen is.
Deze shop heeft wel heel erg heerlijk…
Deze shop heeft wel heel erg heerlijk ondergoed voor beide sexen. En dankzij hun snelle verzendingen sta je in no time voor de spiegel elkaar te bewonderen. En ja, dan gaat het wel eens fout. Niet met de orders, maar bij het elkaar bewonderen...een relatie van 26 jaar een boost geven met dit ondergoed is in mijn ogen meer geslaagd dan de standaard lingerie die je vindt. Al hou ik niet zo van de mannelijke bodystockings. Maar hey, wel van de vrouwelijke...haha....heerlijk
Erg mooi tshirt bestled en het kwam…
Erg mooi tshirt bestled en het kwam snel aan
Gister besteld en vandaag ontvangen
Gister besteld en vandaag ontvangen, kwaliteit voelt zeer goed aan en ik kom hier zeker nog een keer terug

Snelle levering
Gisteren besteld vandaag al in huis!
Gelukkig ook discreet verzonden en wat gratis goodies erbij alles zag er netjes uit onze avonden kunnen niet meer stuk snel proberen en weer wat nieuws bestellen.

Tevreden met mijn bestelling
Tevreden met mijn bestelling. Ruime keuze en de kwaliteit is top! Levering van mijn bestelling was snel en discreet.

Lekkerstout
Mijn bestelling werd optijd geleverd en ben ontzettend blij met de kwaliteit!

Besvarelse fra LekkerStout
Top service en leuke bodystockings!
De 4Pack Bodystockings met open kruis besteld als verrassing voor mijn partner, maar moest wel worden bezorgd op een dag dat zij er niet was. De webshop gebeld om zeker te zijn dat het de volgende dag in huis was en ze hebben weten te leveren! Mijn partner was heel verrast en blij met haar nieuwe outfits.

Fijne online winkel
Wij bestellen vaker bij lekkerstout, en het komt altijd goed en discreet aan. Bij iedere bestelling ontvang je ook gratis een paar tepelstickers, echt leuk!

Love it
Love the selection and the products on the site. So far I have only had positive experiences with Lekkerstout and I would recommend it to anyone looking to spice up their bedroom.

Super blij
Ik was erg verrast door hoe snel de levering was en met zeer redelijke prijzen! De kwaliteit is erg goed en ik ben super blij met wat ik heb gekocht.