Vill egentligen inte ens ge 1 stjärna, snarare -1. Det värsta kundbemötande jag vart med om. Svarstider dröjer tills dess att returer ej längre accepteras. 7 gånger! Fick jag återkoppla med mitt ord... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Köp inte från detta företag som skickar allt skräp från Kina. Leveranstiden som anges är inte leveranstiden det tar att få varan utan leveranstiden som varan skickas från Kina. Väldigt vilsel... Se mere
Du bør vide
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vill egentligen inte ens ge 1 stjärna
Vill egentligen inte ens ge 1 stjärna, snarare -1.
Det värsta kundbemötande jag vart med om. Svarstider dröjer tills dess att returer ej längre accepteras. 7 gånger! Fick jag återkoppla med mitt ordernummer. Köp aldrig något från dom här oseriösa är ett tips!
Beställ inte härifrån!!!
Beställ inte härifrån!!!! Ångrar att jag inte tittade på omdömen innan beställning, fick hem en trasig leksak direkt från Kina. Hade jag velat beställa därifrån hade det varit tusen gånger billigare att beställa direkt från Shein eller liknande.
KÖP INTE!
KÖP INTE!! 📦 Returadress:
Gao Shengrui GSR Dropshipping
Xiasha 4th Street No.30
Qiantang District
Hangzhou City
Zheng Shi Garments Old Building, Reception Room 205
Köp inte från detta företag som skickar…
Köp inte från detta företag som skickar allt skräp från Kina.
Väldigt vilseledande och kundservice vägrar erbjuda sig frakt tillbaka fast de lurat kunden. Jag betalar hellre frakten 3 ggr inköpspris för att inte ge detta företag en krona.
Scam detta företag har inte funnits…
Scam detta företag har inte funnits sedan 2014. Finns i Kina och de kommer aldrig godta en retur eller kreditera dig. Ej heller kommer du få ditt fraktalternativ. Dock så har de skickat något.
Köp inte av detta bolag
Köp inte av detta bolag! Extremt lång leveranstid, höga priser för kass kvalitet, dåligt packat! Direkt från Kina, dyr plastleksak till sandlåda som sedan var deformerad efter frakt pga värdelöst emballage. Handla inte här!
Dom lurar folk
Dom lurar folk. Skickar begagnade mat artiklar. Och även öppnade förpackningar för varor där det verkar som dom byt ut original mit piratkopior. Och när man kontaktar dom så hånar dom en, och säger vi hanterar inte vanliga returer, som detta är vanligt för dom att hälften av innehållet i en (begagnad) kartong saknas. Sen hoppas dom på att folk ska glömma för det är bara lite pengar. Vad gör några 100lappar till en 1000lapp likosm. Jag hoppas inte en männsika i sverige handlar från dessa två som äger bolaget igen. Står från 2016 på deras hemsida med dom har bara haft det 1år. Allt är lögn och sakerna kommer från nån i kina. Så vänta dig minst 2v leverans av hälften av det du beställde. Och räkna med att det är inte nytt...
VARNING! Bluff företag!
De angiver falska leveranstider. Skickar från Kina och när man ångrar sitt köp måste man betala returfrakten själv, vilket till Kina kostar mer än själva produkten! Oseriöst falskt bolag som borde läggas ner!
Köpte magnetic tiles 60 pcs
Köpte magnetic tiles 60 pcs.
Magneterna håller knappt ihop. Och var jättesmå jämfört med vad man ser på bilderna. Ritningen stämmer inte överens med innehållet. Skrot skulle man kunna säga. Tog 2 veckor att få. Var en 3 års present som kommer hamla i soporna.
Oseriöst droppshippingföretag som ej…
Oseriöst droppshippingföretag som ej svarar på mail och vars försändelser aldrig kommer fram.
Scam
Scam! Be carefull, don’t buy from them.
They order items from China and if you want to returned it, you must send back item to China on your own cost. For not picking up your order they want you to pay 300 sek fee
Handla inte här!
Instämmer med föregående; lång leveranstid, ingen info om retur eller reklamation och ingen respons på mail!!
Köpte UFO- boll som inte motsvarade förväntningar, plastig och dålig kvalitet.
Inte ens 1 stjärna till detta företag
Inte ens 1 stjärna till detta företag! Handla inte här!! Leveranstiden är en månad lång och det är omöjligt att få kontakt med någon om man vill reklamera eller göra återköp.
Jag kan absolut inte rekommendera…
Jag kan tyvärr inte rekommendera Lekfabriken.
Jag beställde en produkt som enligt hemsidan fanns i lager med en leveranstid på 1–3 arbetsdagar. Leveransen blev kraftigt försenad och kommunikationen var bristfällig. När paketet väl kom hade jag dessutom fått en helt annan produkt än den jag beställt.
Jag kontaktade kundtjänst, men upplevde att de försvårade reklamationen genom att kräva filmer och annan dokumentation istället för att ta ansvar för det uppenbara felet. Hela processen har varit tidskrävande och frustrerande.
Sammantaget motsvarade varken leveransen, produkten eller kundservicen mina förväntningar. Jag kommer inte att handla här igen.
Köp INTE av detta företag
Köp INTE av detta företag. Om det gick skulle jag ge detta företag minus i betyg. Glömde att läsa recensioner för detta köp och det ångrar jag fruktansvärt. När jag väl gjorde det efter någon dag och och använde ångerrätten trodde jag allt var lugnt när jag fick ett kvitto på att det var avbeställt. Döm om min förvåning när jag efter några veckor får ett mail att varan är skickad. Har försökt få kontakt med dem om att de får betala för returen men de svarar inte. Riktiga skojare. Borde anmälas.
Lurendrejeri
Lurendrejeri. Anger 1-3 dagars leveranstid som blir tre veckor och visar sig vara från Kina. Skandalöst dåligt! Tråkigt att jag inte kollade upp firman, lurades av bra layout på hemsidan. HANDLA INTE HÄR!
Varning
Varning! Kinesisk dropshipping. Dålig kvalite till dyrt pris och man får betala frakten tillbaka till kina när man ångrar sitt köp.
Urdåligt
Urdåligt, jag varnar för detta företag. Upp ger att det är ett svenskt företag, men så är det inte utan kina. Har inte fått varan och skrivet till dem fler tal gånger och får samma svar att varan är på väg. Men någon vara har inte dykt upp nu efter flera månader sen jag beställde. Känner mig lurad och besviken. Detta företag är inte ens värd en stjärna.
Leveranstid lång och Kinaskit
Jag ska anmäla er och hoppas ni aldrig får sälja en hårnål. Särskilt inte leksaker till barn, som väntar o väntar.
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.