Hurtig og effektiv hjælp
Vi fik hurtig og effektiv hjælp fra Johan omkring slutningen af sidste år. Vi fik hele vores depositum tilbage fra en uretfærdig udlejer. Kan absolut anbefales!
Fra første gang vi kontaktede Johan, var han meget venlig, meget kompetent og hjalp os gennem hele flytningsprocessen.
Tak til Johan, der repræsenterede os og vores rettigheder har vi fået en rimelig del tilbage fra vores depositum.
Vi anbefaler på det varmeste Johan og hans team.
Jeg kan varmt anbefale lejerensjurist.dk.
Jeg tog kontakt til Johan i forbindelse med en forestående fraflytning i Aalborg, hvor jeg havde kendskab til, at udlejer kom med urimelige, økonomiske krav til fraflyttere. At istandsættelser blev finansieret gennem fraflytninger. Jeg vidste, at jeg havde vedligeholdt lejemålet og var klar til at betale håndværkere for istandsættelser. Men jeg var ikke klar til at skulle betale urimelige, uspecificerede regninger fra udlejers side - og stå magtesløs i situationen.
Derfor tog jeg kontakt til Johan, der både deltog ved forsyn (som udlejer senere ikke ville vedstå) og fraflytningssyn. Ganske som forventet opførte synsmand fra udlejningsfirmaet sig rigidt og uprofessionelt ved fraflytningssynet, hvilket generelt har været kendetegnende for udlejer gennem hele sagens forløb.
Heldigvis dokumenterede vi hele forløbet, hvilket Johan hjalp mig med. Jeg havde kvitteringer fra istandsættelsesarbejde udført af godkendte håndværkere, alligevel forsøgte udlejer at få betalt for disse arbejder (hvilket jeg formoder, de ikke ville have fået udført - og derved have skummet fløden).
Det har været et meget langstrakt forløb, hvor udlejer har gjort alt for at forhale sagen, formodentligt fordi udlejer var overbevist om, at jeg ville opgive kampen om at få mit resterende indskud udbetalt.
Det har været en kæmpe hjælp at have Johan til at skrive de nødvendige dokumenter og tage sig af kontakten med udlejer og huslejenævnet på mine vegne.
Sagen er nu omsider afsluttet, og jeg/vi har fået medhold i alle punkter ved huslejenævnet, hvilket betyder, at jeg har fået mine penge igen. Dette takket være hjælp fra lejerensjurist.dk!
Jeg ved ikke, hvordan sagen var gået uden hjælpen, men jeg er overbevist om, at det har været pengene værd at gøre brug af Johans hjælp. Dels, fordi jeg i første omgang kunne have mødt endnu mere urimelige krav, dernæst fordi jeg sandsynligvis ikke havde fået mine penge tilbage.
Jeg kan varmt anbefale at bruge lejerensjurist.dk - det er rart at have nogen, der på mest professionelle facon håndterer din sag for dig i den her type sager.
Jeg kan varmt anbefale ‘Lejerens Jurist’. Jeg stod i en temmelig ærgerlig, forvirrende sag med en tidligere udlejer, som stillede nogle helt urimelig krav til mig som værelseslejer. I alt kaosset valgte jeg at kontakte ‘Lejerens Jurist’ for at få styr på hele situationen, og allerede dagen efter blev jeg ringet op af Johan Lisberg Jensen. Sagen startede med det samme, og jeg fik den bedste vejledning og anbefaling af Johan. Det var det bedste, jeg kunne have gjort, og jeg blev hjulpet gennem en rigtig bøvlet sag. Man skal ikke være bekymret for, om ens problemstilling er lille og beløbet, man vil indhente, er småt, eller måske “ligegyldig” i ens egne øjne; en sag er en sag, og du vil få den bedste hjælp af ‘Lejerens Jurist’!
Jeg kan varmt anbefale Johan Lisberg. Han overtog alt kontakt til min tidligere udlejer, som pludselig kontaktede mig med nogle urimelige krav, samtidig med at der var tilbageholdt en sum penge. Johan fik kort, præcist og hurtigt håndteret sagen med stor professionalisme.
Jeg har senere anbefalet Johan til andre, som har haft samme positive oplevelse som jeg selv.
Tak for hjælpen og en varm anbefaling herfra.
Jeg vil til en hver tid bruge Lejerens Jurister på at få rådgivning og hjælp, super dygtig og kvalificeret arbejdskraft!
Tak!
Lang svartid, men dog høflig og kompetent service.
Har benyttet deres rådgivning ved indflytning, og nu igen ved fraflytning.
Ved at være i god dialog med Lejerensjurist.dk / Johan blev jeg blandt andet gjort opmærksom på mine rettigheder, der blev forsøgt at fratage mig af udlejers repræsentant ved fraflytningsynet. Løbende har jeg haft en masse spørgsmål, der er blevet besvaret fyldestgørende og også på skæve tider.
Jeg skulle gerne få en fornuftig fraflytningopgørelse i dag, hvorved hele sagen gerne skulle være afsluttet.
De får herfra mine bedste anbefalinger, og jeg vil uden tvivl benytte mig af dem, hvis jeg kommer til at skulle leje igen!
Jeg havde dem med fra første dag, og kom fra mit lejemål efter 6 år med hele mit depositum. Det var fantastisk med hjælp og støtte.
Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til lejerensjurist.
Jeg fik hjælp fra dag 1 af og der er blevet kæmpet for retfærdighed.
Min henvendelse til lejerensjurist startede med, at min udlejer ikke ville sætte en ny vinduesrude i mit køkken, som var forudsagdet af hærværk fra en udefra. Mit forsikringsselskab oplyste mig om, at det var udlejers forsikring der skulle dække det og da udlejer ikke ville det, så jeg mig efter 2 mdr. nødsaget til at kontakte lejerensjurist.
Dagen efter jeg havde kontaktet lejerensjurist kontaktede de mig og dernæst min udlejer og dagen derefter, kom der ny rude i.
Jeg havde en formodning om, at min husleje var alt for høj i forhold til dens størrelse. Jeg fik derfor i samme omgang lejerensjurist til at gennemtjekke min lejekontrakt, hvorefter de mente jeg havde en god sag at køre videre med. Efter ca. et halv år med skrivelser frem og tilbage mellem min udlejers advokat, lejerensjurist og huslejenævnets indblanden, endte det med, at min husleje blev nedsat og jeg fik tilbagebetaling for de sidste ca. 3 år.
Min udlejer har flere gange forsøgt, at smide mig ud af lejligheden i den her proces, men her har lejerensjurist også formået at hjælpe mig med hvilke rettigheder jeg har og været skriftlig behjælpelig hele vejen igennem.
Jeg har altid fået svar meget hurtigt når jeg har henvendt mig til lejerensjurist. De er faglig dygtige og velformuleret og de har været mig en kæmpe støtte og hjælp ❤️
Hold da kæft hvor er Lejerens Jurist tåbelige!
Så bliver man blokeret på deres facebook side for at kritisere, at de IKKE ringer tilbage, når man i mandags har ringet til dem og lagt besked om at kontakte en!
De må åbenbart have så mange sager, at de kan leve fedt af dette eller not!
Men en kommentar om, at man stadigvæk ikke var blevet kontaktet onsdag, hvor de så skrev jeg skulle sende dem en mail med mit tlf. nr. som jeg jo altså allerede havde lagt på deres skide telefonsvarer og man så efterfølgende skriver at de så måske skulle ansætte noget personale til at tage deres telefon i stedet at have 176 opkald på telefonsvaren, som de ellers skrev de havde!
Torsdag d. 27/4 om aftenen lagde jeg foto op at mit opkald med kommentar om der stadig ikke var ringet tilbage.
Det gør det ekstremt svært, at tage det firma en skid seriøst!!!
Så skal man dælme ikke føre sig frem på at man står til rådighed og tager sager over hele landet og at man kan forvente hurtigt svar fra dem af, for man hører ikke en skid overhovedet og deres "fine" service om man endda kan melde sig ind og få hjælp til flere ting via kontingent skal man nok bare holde sig fra også, når de end ikke kan tage en telefon og kontakte en vedr. en ny sag!
Status på denne dag hvor anmeldelsen er lavet: Ingen opkald fra dem overhovedet!