Lejbilmalaga Anmeldelser 67

4,9

Fantastisk oplevelse. Første gang jeg bruger dem. Lejer bil hjemmefra og tænker at det er lidt for godt til at være sandt med ingen depositum og fri kilometer. Så jeg var lidt skeptisk. Men... Se mere

Top service. Vi har brugt Lej bil Malaga 3 år i træk. Vi har alle 3 år fået næsten nye biler (mellemklasse). Ingen ekstra omkostninger til forsikring, og super service ifm et par parkeringsskader. Vi... Se mere

Perfekt oplevelse! I lufthavnen blev vi hentet af en ansat (som stod med et skilt med vores navn på umiddelbart efter tolden). Han fulgte os til bilen (kort gåtur) og vi underskrev papirer og betalte... Se mere

Lejede en "lille mellemklasse" i slutningen af marts. Afhentning var nemt, rettidigt og foregik gnidningsløst på hovedbanegården. Bilen (opel corsa) var top fin, omend lidt grus i koblingen og var u... Se mere

1. Biludlejning

Billeje i Malaga Lufthavn og på hele Costa Del Sol. Prisen er aftalt på forhånd og det er alt inklusivt. Ubegrænset kilometer, gratis ekstra fører, gratis børnestol / siddepude samt 0 i depositum og selvrisiko. Vi møder dig så snart du er kommet ud af lufthavnen og bilen holder lige udenfor. Du slipper for at stå i en lang kø på et kontor eller snuppe en bus frem til vores kontor. Du får nøglerne i hånden så snart du er landet.

4,9

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Kanon service

Har lejet 3 biler ved lejbilmalaga her i efterårferien.
Og det gik overalt forventning, Blev mødt ved bilerne, papirerne var klar,skulle bare skrives under, også var vi ellers afsted efter 10 min.
Hvis flere skulle køre bilerne, kunne vi sende en SMS med info på den der skulle køre, 5 min efter var vi klar til at skifte kører.
Ingen ekstra regninger eller bondefangeri,som vi tit har oplevet i Lufthavnen ved de andre selskaber.
Kan klart anbefales

12. oktober 2022

Verdensklasse service!

Min famile og jeg har haft den bedste oplevelse med Lejbilmalaga. Perfekt service hele vejen rundt og fuld dækning uden uforudsigelig ekstra regninger. Kæmpe anbefaling herfra.

3. oktober 2022

Femstjernet anbefaling

Jeg vil give min uforbeholdne anbefaling af lejbilmalaga. Vi har lejet bil en uge i Benalmadena, og måtte anmelde en mindre skade - ekstraordinært god support og ingen ydeligere udgifter. David, som er personen vi har kommunikeret med, har været ubetinget hjælpsom, og gav sindsro i forhold til skaden. Jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre der skal til Malaga!

25. september 2022

ALT er forløbet gnidningsfrit og trygt

ALT er forløbet total gnidningsfrit fra den første kontakt med jer til ud- og aflevering af bil.
Vi har været trygge hele vejen igennem, og her adskiller I jer fuldstændig fra de store biludlejningsselskaber, hvor man har fornemmelsen af, at de prøver at få en i suppedasen.
Det, eneste jeg ville ønske, var, at I havde kontorer overalt i Europa.
Så i kan virkelig klappe jer selv og hinanden på skuldrene for et fantastisk koncept.
Jeg anbefaler jer til alle jeg kender.

23. juli 2022

Vi havde leje en bil i Malaga. Servicen var helt i top og der manglede intet. Vi var uheldige at få en skade på bilen, dette blev håndteret professionelt og helt uden meromkostninger.

2. august 2022

Nem og billig billeje.

Nem og billig billeje.
Vi betalte mindre end vi regnede med og fik en næsten ny bil, der var fuldstændig ren og levede fuldt ud op til forventning.
I lufthavnen stod medarbejder klar til at tage imod os (også selvom vi kom lidt før forventet) og udlevering af bil gik super nemt og hurtigt. Ikke noget med at prøve at lokke med ekstra forsikring eller lignende.
Aflevering af bilen var også meget nem.
Vi har absolut de bedste anbefalinger om billeje hos Lejbilmalaga :)

26. juli 2022

Fantastisk og personlig service hele…

Fantastisk og personlig service hele vejen igennem! Intet at sætte en finger på!
Vi fik endda 13 timer ekstra leje til rådighed da vi var usikre på om vi kunne aflevere bilen til aftalte tidspunkt om morgenen!!
Uden at vi skulle betale ekstra!
Vi lejer gerne bilen her næste gang!!☺️

3. juli 2022

Kan klart anbefale Lejbilmalaga.dk

Vi stod med et problem, da vi opdagede at vi ikke kunne bruge vores VISA Dankort, ved den biludlejer vi havde fundet, da det er et debit kort. Ved en hurtig søgning fandt vi Lejbilmalaga.dk.

I starten var vi lidt skeptiske, da de både tog imod vores VISA Dankort, samt havde selvrisiko med i prisen (hvilket ikke mange andre udlejere har). Derfor ringede vi for at få det bekræftet, og den var god nok, fik en god snak med dansk udlejer.

Da vi ankom i Malaga lufthavn stod der en mand med et skilt hvor mit navn stod på og vupti, i løbet af ingen tid var vi videre på vej.

Da vi skulle afsted igen afleverede vi bilen i parkeringshuset i lufthavnen og tog hjem igen.

Alt var super nemt og en super service hele vejen igennem. Kan klart anbefale. Det bedste var faktisk at køre rundt i Spanien uden at skulle tænke på, at der lå en selvrisiko på X antal tusinde kroner og ventede hvis uheldet var ude. Det gav ro i sindet på vores tur.

God ferie til jer der læser dette :)

16. juni 2022

Super biludlejning i Malaga

Vi er netop vendt hjem fra ferie i Malaga, hvor vi lejede bil hos lejbilmalaga. Alt fungere fint, deres guide stod klar i lufthavn,bil var fin og ren, ingen problemer undervejs, og satte
bil tilbage i lufthavnens “generel parkering”, efter fin dansk kørsels vejledning med billeder.

Kan kun anbefale at bruge “lejbilmalaga”, det vil vi ihvertfald næste gang vi tager til Malaga på ferie

Jørn

8. juni 2022

Ærlig og reel

Ærlig og reel. Havde lejet tre biler. Da vi ankom svarede prisen ikke til det aftalte, men efter kort samtale og dokumentation for aftalt pris, kunne vi kommer videre.
De bedste anbefalinger herfra.

7. maj 2022

Hurtig ud- og aflevering

Da alle papire var udfyldt digitalt i forvejen, gik udlevering af bil hurtigt. Dog burde der ved aflevering være afsat tid til at skrammer blev tegnet ind på ark og underskrevet. Vi tog billeder inden vi kørte. Aflevering let, og vi har ikke hørt klager over den returnerede bil.

2. maj 2022

Super god oplevelse af lejebil.

Super god oplevelse af lejebil.
Hurtigt svar på forespørgsel, og hurtig og nem betjening i lufthavnen. Dejligt at der står en medarbejder i lufthavnen og tager imod en.
Så nemt at aflevere bilen igen, ingen ekspeditions tid.

2. maj 2022

Vi lejet med tryghed Lejbilmalaga

Vi lejet en stor bil da vi var 4 med golfbag og almindelig kuffert
Leje på deres hjemmeside og det var nemt.
Da vi kom til Malaga stod en med mit navn på et skilt
Hurtigt fik vi vores bil betalte den aftalte pris.
Aflever bilen I lufthavnen og sende en SMS hvor bil stod og nøgle
SUPER GOD SERVICE
KAN GODT ANBEFALE "LEJBILMALAGA"

13. april 2022

Super koncept

Super koncept, og virkelig nemt med udlevering i lufthavnen og med ekstra chauffør.
Eneste skønhedsplet, er at jeg savnede en bekræftelse efter bilen blev afleveret.
Den kom dog promte da det blev efterspurgt.
👍

13. april 2022

Billig, godt, troværdigt og super fin kundeservice

Vi skulle besøge familie i Estapona, mellem jul og nytår 2021, for første gang. Vi ville leje en bil, men det var ret hurtigt at gennemskue, man skulle være opmærksom, på ALT det som står med småt. Jeg troede at det ville være nemmest, at tage en af de store og kendte udlejningsfirmaer, men google viste at det var nogle af dem, som ofte var problemer med.
Så dukkede Lejbilmalaga.dk op. Jeg chattede med dem, de var meget tålmodige, og vi lejede en bil til 5 personer, og et barnesæde. Vi blev så fint modtaget i malaga d. 25.12, og kunne køre der fra mindre end 15 min efter. Imens vi var i Estapona opstod et mindre problem, som fint blev klaret over mail. Da vi skulle hjem d. 29.12, var vi så heldige at det personale, som skulle modtage bilen, kunne genkende os på motorvejen, så vi kørte bag dem, og så var det nemt at aflevere i lufthavnen.
Kan kun anbefale Lejbilmalaga.dk. Billig, godt, troværdig og super fin kundeservice, og uden nogen ubehagelige økonomiske overraskelser. Vil helt sikkert anbefale dem og selv bruge dem igen.

1. april 2022

God kommunikation og behandling

Det var en god oplevelse at leje bilen her. Ingen oplevede problemer og god kontakt. Vi fik afleveret bilen et helt forkert sted i P-huset. Det skabte lidt ekstra arbejde for personalet, men stadig med fin kommunikation til os.
mvh
Poul