Vær meget påpasselig!
Vær meget påpasselig!
Løvbjerg ejendomme er et skamfuldt firma, der arbejder med de mest urimelige vilkår.
Jeg har været trofast lejer gennem 4 år via deres lejemål i Ceresbyen 11A 1.01.
I den forbindelse skulle jeg fraflytte lejemålet pr. 01/02/2023, hertil skulle der laves en fraflytningsrapport. Denne gik meget fint, i hvert fald ud fra min opfattelse. Selvfølgelig ville der være dele, der skulle laves, dette kommer vi ikke udenom, men lejemålet blev overrakt i MEGET god stand.
Kort efter kom flytteopgørelsen, denne var direkte urimelig. Vi havde tilsammen smidt 30.000 DKK i depositum, og vi var indforstået med, at der formegentligt ikke ville komme meget retur. Til vores vildeste overraskelse, valgte Løvbjerg Ejendomme at komme med en ekstra opkrævning på hele 10.000 DKK, udover de oprindelige 30.000 DKK.
Det betyder kort sagt, at vi er blevet totalt snydt ved fraflytningen, eftersom der i fraflytningsrapporten blev dokumenteret mindre mangler, hvortil vi er blevet opkrævet noget helt andet.
Til eksempel har vi med tiden ødelagt et håndtag til en af fryserskufferne, som vi naturligvis skulle hæfte for. Løvbjerg Ejendomme har i den forbindelse valgt at lade os hæfte for udskiftning af hele fryseren, et beløb på hele 5.000 DKK. Beløbet for at skifte en fryser ligger nærmere 250 DKK.
Dette er blot en af de mange skamfulde ting Løvbjerg Ejendomme har valgt at opkræve os for.
På nuværende tidspunkt kører vi en sag i lejerforeningen, som forhåbentligt kan redde os fra denne byrde. I mellemtiden er udlejer stoppet med at svare, dette omhandler konkret Mads Gammelby. Vi mener, det skyldes, at han godt ved, at deres sag ikke står til at redde. Vi har efterspurgt dokumenter som fraflytningsrapport, som de ikke har været interesseret i at sende. Derfor går sagen nu til Huslejenævnet.
DETTE ER BLOT EN KÆMPE ADVARELSE TIL DE, DER LÆSER!
SIG ALDRIG JA TIL AT LEJE ET LEJEMÅL VED DETTE FIRMA, DA DE VIL SØRGE FOR, DU KOMMER TIL AT HÆFTE FOR EN KOMPLET ISTANDSÆTTELSE AF LEJEMÅLET.
Mvh.
En meget utilfreds udlejer.