leilasgeneralstore.com Anmeldelser

Under middel

TrustScore 2 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Fick fel vara

Fick fel vara. Har kontaktat kundtjänsten via 3 mejl och tom via instagram. Noll respons överhuvudtaget. Har försökt i en vecka nu. Ska absolut INTE beställa därifrån framöver.

16. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dålig kundservice och usel produktbeskrivning

Beställde en pajform med en specifik höjd, storlek och stil. Fick hem fel höjd, storlek och stil. Skrev och klagade, och fick då ett snabbt svar att rätt vara påväg, så det verkade positivt. Men sen fick jag hem ännu en pajform med fel höjd och storlek, och skrev och klagade igen. Väntade flera dagar på svar bara för att få ett kort "fel i produktbeskrvingen" och ingen hjälp om återbetalning eller hur jag ska bli av med fel pajform. Väldigt dåligt alltihopa.

13. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sen och ofullständig leverans. Dålig service.

Längst upp på hemsidan skyltas det med SNABBA LEVERANSER vilket var vad jag förväntade mig när jag beställde varor till ett kalas 4 vardagar innan kalaset. Läser man under avsnittet om leveranser står det att normal tid för leverans är 1-3 dagar. Men att de reserverar sig för upp till 7 dagar, och kontaktar kunden om försening skulle uppstå. Mitt paketet skickades inte ens förrän efter 8 dagar. Och det utan kontakt om försenad leverans. Samt att den viktigaste delen av beställningen inte skickades alls, pga att den inte fanns i lager. Detta trots att hemsidan uppgav att den fanns i lager. När jag mailar kundtjänst om detta får jag till svar att jag borde valt expressleverans om det var viktigt att få ordern i tid. Otroligt dålig service.

21. august 2021
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Inga varor

Jag beställde en julkalender i mitten av november, den skulle finnas i lager. Den hade inte dykt upp i mitten av december och jag hörde av mig med ett vänligt mail. Jag fick under den här tiden reklammail om precis den produkten. Det var ett par vändor med mail men fick till slut tillbaka pengarn, men tyvärr ingen ursäkt och ett mycket ocharmigt bemötande.

Har köpt från Leilas vid tidigare tillfälle och då fått varorna snabbt, men jag kommer inte beställa något därifrån igen.

29. juli 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Krångel från leverans till återbetalning

Leveransen av varan gick hyfsat fort, men när paketet sedan kom fanns det ingen retursedel med i paketet, vilket innebar att jag fick mejla dem och vänta innan jag kunde returnera. Kundservicen var uppå det mycket kort i tonen.
När returen sedan kommit fram till dem får jag tillbaka ett belopp som är på en mycket mindre summa än vad produkten egentligen kostade. När jag efterfrågar varför jag fått ett mindre belopp än vad jag ska ha så väntar jag ännu på svar.

22. december 2020

Nästan allt strulade

Beställde ett gäng varor som alla skulle finnas i lager. Fick efter några dagar ett mejl att varorna hade skickats, gick sedan ca två veckor utan att något paket kom. Skrev ett vänligt mejl och frågade om de visste något om paketet. Fick inget svar på mejlet, men någon dag senare fick jag meddelande från Postnord att de nu fått information om paketet. Så vet inte om paketet inte ens hade skickats på de två veckorna? När paketet sedan väl kom saknades två varor som jag betalat för. Den ena varan hade de skrivit en notis om att den inte fanns i lager (trots att det stod på hemsidan att den fanns i lager när jag beställde) och att det skulle dröja någon vecka innan den skickades. Efter någon vecka kom den i brevlådan, det var bra. Den andra varan som fattades i paketet har jag ännu inte sett skymten av trots att jag betalat. Tråkigt, för finns så mycket fint på hemsidan. Hade varit så kul om allt fungerat smidigt med leveransen, då hade jag gärna beställt igen därifrån!

26. november 2020

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.