Ikke godt
Det er alt for dyrt og for så lidt plads og morgenmad ja jeg har aldrig fået så dårlig mad 😩😩
Legoland - forstår ikke det skal have samme pris. Når det halve af parken, er lukket.
- Det er jo langt fra billigt.
Hotel personalet i receptionen, var søde og meget hjælpsom.
Hotellet / værelserne, er MEGET SLIDT, men det er rent og pænt.
Priserne på ALT ( park - hotel - mad ) hænger ikke sammen med hvad man får, desvære.
Jeg vil ikke anbefale det 😔
Vi havde startet dagen i Legoland, og så at der var adgang til hotellet inde fra parken af. Men, der stod ingen bemanding, så det var næsten umuligt at finde ud af hvordan vi kunne tjekke ind og stadig bruge parken. Der kunne de have haft meget bedre information.
Generelt var personalet søde og venlige, men receptionisten jeg mødte til start, han afbrød og lod mig ikke stille mine spørgsmål og var generelt provokerende afvisende.
Hotellet kunne have haft en ordning med, at man ikke skulle betale for parkering på Legolands parkerings plads, da det er forskelligt om man vil starte med Legoland og så tjekke ind - eller, om man vil tjekke ind, sove, og være i Legoland dagen efter.
Super fint at man kan tjekke ind og stadig bruge parken. Kl 15 for tidligst tjek ind (uden at skulle give 400kr ekstra for særlig tidlig indtjekning), synes jeg dog er alt for sent, enten skulle det være billigere med tidligere tjek ind, eller også skulle det f.eks være fra kl 12. Så man kan bruge sit værelse, mens man er i Legoland, da man netop betaler for at bo tæt på parken, og det ikke er et billigt hotel.
Fint nok værelse, dog var der ingen pære i skrivebordslampen, det var lidt kikset, når barnet vil sidde og samle Lego.
Gode faciliteter med lille el kedel, The osv. og vi fik et dejligt varmt karbad. Ungerne syntes, at det var hyggeligt med små legoposer, der lå til dem som gave, og generelt de fine Lego ting rundt omkring på hotellet.
God morgenmad, der var havregrød til den yngste og god kaffe med børneområde ved spiseområdet.
Generelt en dyr restaurant, men lækkert mad. Dog et minus var et råddent æble vi kom til at sætte tænderne i, der var blevet stødt og smagte muggent.
Mad oplevelsen lever ikke op til Lego brand. Mærkelig sammensætning, grøntsager ikke tilberedt, masse støj i lokalet og i det hele taget en dårlig madoplevelse ved alle måltider.
Der er 2 handicap p-pladser tæt på hotellet, de andre er placeret på andre steder kan parkere væk fra hotellet.
Meget dårlig service
Vi har været her for 3 år siden, hvor vi var meget imponerede over både indretning og serviceniveau og glædede os til at vende tilbage med børnene.
MEN serviceniveauet denne gang er frygtelig lav, sammenlignet med sidste gang. Vores værelse var ikke engang klar kl 15. Så vi måtte stå og vente på at rengøringen var færdig.
Servicen til både aftensmad og morgenmad, var nærmest ikke eksisterende. 5 piger render forvildede rundt og buffeten løb tør for diverse hele tiden og ingen borde blev ryddet, så nyankomne må stå og vente.
Sengenes metal stel knirker helt vild, når man bevæger sig eller vender sig.
Børnene glædede sig til at de skulle være med i byggekonkurrencen, men personalet har overset en hel reol med deltagene figurer, derfor indgår de slet ikke i konkurrencen og børnene er vildt skuffede, da man kun har een chance for deltagelse. 😔
Det er slet ikke pengene værd. Alt for dyrt ift service.
Vi er kæmpe LEGO fans, så det er vildt ærgerligt at se, at hotellet er begyndt at halte så meget efter i forhold til hvad lego står for.
Klam morgenmad!!!
Da vi dagen efter vores overnatning skal spise morgenmad i restauranten oplever vi at der bliver serveret ost hvor hjørnerne bøjer op af og det samme gjorde spegepølsen. Den kande kaffe som står på vores bord er halvt fyldt med lunkent kaffe og den kasse med div. Syltetøj og sukker er kun halvt fyldt hvilket fortæller os at man ikke havde ryddet bordet imellem gæsterne man havde blot sat rent service på. Det er jo helt i mod anbefalingerne fra sundhedstjenesten og vi sad med kun 20cm mellemrum til de andre gæsters bord.
Suveræn oplevelse fra vi træder ind på hotellet. Venligt personale som er meget imødegående.
Buffet på restaurant panorama er en hel oplevelse for sig selv. Maden på buffeten var virkelig lækker og var 5 stjerner værd. Vores lille pige på knap 7 mdr fik serveret pasta fra køkken hvor der ikke var kommet salt i dette til trods for at jeg sagde hun kun spiser 2 stk pasta.
Det er kundeservice på et højt niveau.
Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger hotellet.
Lever slet ikke op til LEGO navnet. Værelset virkede slidt og sengen var meget dårlig. Både receptionen og restauranten var underbemandede så servicen var derefter. Price/performance hænger slet ikke sammen.
Omgivelserne er fine, flotte og sjove, aller helst ville jeg give 5 stjerner men servicen er så ringe at jeg slet ingen stjerner vil give.
Vi startede med at blive vejledt forkert i bookingen, så gør de ikke noget ved det da vi ankommer. Den ene dag går fuldstændig i vasken og vi er stort set ikke i parken og nyder ikke hotellet, fordi vi ligger og sover. Vi havde nemlig stort set IKKE sovet den første nat - legolands fejl.
Vi betalte 9.200 for 2 nætter og 2 dage i legoland og på hotellet. Den ene dag og nat var fuldstændig smadret. Dvs en spildt værdi på 4.600 kr.
Jeg klager og tilbydes en pakke lego! En pakke lego??? Seriøst?
Jeg besverer den mail og hører derefter intet fra dem. Jeg skriver igen og de svarer stadig ikke... Nu er der gået en måned og jeg har stadig intet hørt.
Det kan da umuligt være det image Legoland vil efterlade? Jeg der ellers har været der 1 gang om året med mine børn!
Denne ene oplevelse er så ringe, at jeg nu i stedet for at rose stedet til skyerne, advarer folk mod at tage på hotellet. Flot.
Jeg har lige været til workshop i Finland, denne gang fortalte jeg vidt og bredt hvor dårlig en oplevelse vi havde, til dem der skulle til DK i sommerferien, og sidst havde jeg lige fortalt en anden gruppe hvor skønt det var, og at de SKULLE besøge hotellet, trods det er dyrt.
Hold op hvor er det ærgerligt, der skulle SÅ lidt til for at vende den oplevelse. Vi er i DK Legoland hotel, det kan i gøre bedre!