LegLove Danmark ApS Anmeldelser

4.860

4,3

Jeg bestilte nogle vare hos her d. 18/6 og de bliver ved med at stå som afsendt, men gls har ikke modtaget pakken fra jer. Jeg har kontaktet jer på mail flere gange men intet svar modtaget. Nu er det... Se mere

Jeg købte nogle strømper i 2021, og var imponeret over den hurtige levering (og det dejlige kort, der fulgte med), men ventede med at skrive en anmeldelse, indtil jeg har fået et bedre indtryk af strø... Se mere

Jeg skulle bruge nogle lårbånd og søgte nettet tyndt for dem, Leglove var den hjemmeside jeg kunne finde med bedste anmeldelser og derfor valgte jeg dem, hvilket var fornuftigt. Jeg havde en god oplev... Se mere

Der er RIGTIG mange derude som tilbyder varer som Leglove. I fagsprog kalder man det derfor for “red ocean”. Men i forhold til varenes kvalitet, servicen - herunder hurtig levering, så er Leglove de... Se mere

1. Dametøjsbutik
  2. Børnetøjsbutik
  3. Fodpleje
  4. Herretøjsbutik
  5. Tøjbutik med store størrelser
  6. Undertøjsbutik

LegLove har som ambition at være den foretrukne ON-line butik for alle strømpeelskende mennesker i Danmark. LegLove tilpasser løbende sit udbud af strømper. Dette betyder at vi kan holde priserne skarpe og vores udbud up-to-date. LegLove udbyder et bredt sortiment af strømpevarer, herunder strømpebukser, leggings, selvsiddende, stockings, hofteholdere, strømper i nylon, bambus, bomuld og uld, shape wear, plus size, strømpebukser til børn, leggings til børn, løbestrømper mm. Vi glæder os til at betjene dig via vores shop. De bedste hilsner Dörte & Tex www.leglove.dk

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(4.860)

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig levering og super service

Har bestilt superlækre strømper i 100 pct bomuld to gange på en uge. Og begge gange kom varerne med GLS dagen efter bestilling. Sådan.
Den ene gang var vi uheldige med et lille hul på en enkelt strømpe, men det blev der så sandelig kompenseret for øjeblikkeligt, da jeg gjorde opmærksom på det.
Kan kun anbefales på det varmeste.

30. januar 2023

Vær opmærksom på at man ikke kan bytte…

Vær opmærksom på at man ikke kan bytte ting, man har prøvet! Jeg fik et par strømpebukser i julegave i small, som jeg prøvede. De var desværre for små og jeg regnede med, at jeg kunne bytte dem til medium, men det ville de ikke, fordi jeg havde prøvet dem. Hvordan skal man ellers finde ud af om de passer? Virkelig dårlig service. Nu ligger min julegave hos Leglove, og de siger, at de ikke kan sælge dem, fordi de har været prøvet? Jeg kan betale 39 kr for, at de sender dem til mig igen. Ellers tak. Jeg har i forvejen betalt 42 kr for at returnere dem. Deres service kan ligge på et meget lille sted. Der var intet i vejen med de strømpebukser jeg returnerede udover at jeg havde haft dem på i 2 min. Jeg fik et flabet og arrogant svar, da jeg skrev til dem. Ikke et sted jeg vil handle.

20. januar 2023
LegLove Danmark ApS-logo

Besvarelse fra LegLove Danmark ApS

Kære Anne

Tak for din anmeldelse,

Den type af produkt du har købt, kræver for at vi vil bytte, at produkterne er uåbnede og i original emballage. Er det tilfældet bytter vi såmænd med et smil.

Du kan IKKE bytte strømpebukser der har været prøvet og returneres i en tilstand der gør at produktet ikke kan gensælges.

Vi gør dig tydeligt opmærksom på dette i en e-mail den 06-01-2023 hvor vi skriver til dig:

"Du kan altid returnere produkter der er uåbnede og i original emballage. Hvis du har prøvet produkterne, kan vi ikke gensælge dem, hvorfor det ikke giver mening at returnere produkterne".

Du vælger, dette til trods, at returnere produktet. Hvorfor?

Vi har sendt dig billederne af det returnerede produkt. Mener du virkelig vi skulle sende dette produkt til en ny kunde?

Du er af den opfattelse, at den næste kunde skulle vaske produktet for så herefter at kunne tage det i brug. Vi må sige, at det er her vores veje skilles i denne sag.
Vi kommer aldrig til at sælge åbnede eller ibrugtagne produkter som nye, så tager vi meget hellere en 1-stjernet anmeldelse som din.

Vi vælger at se denne anmeldelse som et bevis og garanti for, at ingen kunder hos LegLove modtager åbnede eller ibrugtagne strømpebukser. Det er nemlig hvad vi anser som god service.

Dörte & Tex