Ualmindelig dårlig kundeservice
Jeg skriver normalt aldrig trustpilot anmeldelser men denne kundebehandling var simpelthen for usympatisk og dårlig:
Max Legene ankommer på min adresse kl 7:39, han skulle først have været her kl. 8 og jeg er derfor lige midt i min morgenrutine og når kun lige at svare Dørtelefonen og siger han kommer tidligt men bipper ham så ind. - da jeg kommer ned i gården ca. 7:42 er Max der ikke. Jeg går derefter op og ringer til ham, og han siger han er kørt igen, da han han ikke blevet lukket ind. Jeg fortæller ham at der må være tale om en misforståelse da jeg lukkede ham ind men "dørtelefonens vindue" for hvor lang tid efter at gæsten har trykket på knappen til at jeg har mulighed for bippe ham ind må have været overskredet. Jeg foreslår så han kommer igen (der er trods alt stadig 10-12 min til han skulle have været her) men han svare ved at skælde mig ud på en på alle måde usympatisk facon og siger han allerede er kørt videre, og er på ingen måde indstillet på at finde en løsning.
Hvis Max Legene kan blive så agressiv og usympatisk over så lille en misforståelse tør jeg slet ikke tænke på hvordan han vil håndtere en tvist eller et problem i en byggesag.