Troværdig handel og god service
Jeg købte for nylig en Porsche 930 Turbo hos LegendenWerk, og hele forløbet har været en meget positiv oplevelse.
Da jeg bor i Danmark, krævede handlen en stor portion tillid. Jan har gennem hele processen været hjælpsom, imødekommende og professionel. Han har løbende holdt mig opdateret med billeder, videoer og status på det arbejder, der blev udført på bilen, inden den blev leveret.
Der blev blandt andet udført lakarbejde, monteret nye dæk, lavet kosmetiske forbedringer og flere mindre detaljer blev udbedret. Jeg oplevede, at LegendenWerk var meget omhyggelige og havde fokus på kvalitet frem for hurtige løsninger.
Da bilen blev transporteret til Danmark, var al dokumentation samlet og klar, herunder nøgler, papirer og dokumentation for motorrenoveringen.
Jeg har især sat pris på den personlige kontakt, den gode kommunikation og den passion for klassiske Porsche, som hele teamet hos LegendenWerk tydeligt besidder.
Jeg kan derfor varmt anbefale LegendenWerk til andre, der overvejer at købe en klassisk Porsche.
Mange tak til Jan og teamet for en god oplevelse.