Legal Solutions & Consultancy Anmeldelser

1. Juridisk rådgivning
  2. Afdeling for juridiske anliggender

Juridische dienstverlening op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, huurrecht en onderwijsrecht

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Uitstekende juridische hulp en communicatie: Betrouwbaar, betrokken en oplossingsgericht juridisch advies

Onze ervaring met Legal Solutions & Consultancy, en in het bijzonder met de heer M. Yildiz, is zonder meer zeer positief. Vanaf het eerste contact viel zijn snelle, duidelijke communicatie meteen op. Hij nam uitgebreid de tijd om onze situatie zorgvuldig te analyseren aan de hand van onze conceptdagvaarding en vroeg om aanvullende stukken om een goed onderbouwd advies te kunnen geven.

Wat deze ervaring zo bijzonder maakte, is de laagdrempelige en menselijke benadering. Via e-mail én WhatsApp bleef het contact persoonlijk, snel en to the point — ook buiten kantooruren. De heer Yildiz dacht niet alleen juridisch mee, maar ook praktisch en oplossingsgericht, en hield gedurende het traject duidelijk overzicht. Binnen korte tijd wist hij de wederpartij te bewegen tot een oplossing waar wij ons goed in konden vinden. Dat heeft ons veel tijd, frustratie en mogelijk verdere rechtsgang bespaard.

Zijn betrokkenheid ging verder dan alleen ‘het dossier’. Zelfs het aflevermoment van het nieuwe meubelstuk wilde hij namens ons blijven afstemmen met de tegenpartij, wat voor ons erg prettig was. Hij gaf ons echt het gevoel dat we er niet alleen voor stonden.

Kortom: transparant over kosten, snel, deskundig, eerlijk en met oprechte inzet voor de cliënt. Wij bevelen Legal Solutions & Consultancy dan ook van harte aan aan anderen die in een consumentenconflict terechtkomen en juridische ondersteuning zoeken.

Wat belangrijk is om te weten:
Bij dit kantoor krijg je geen afstandelijke juridische toon, maar persoonlijke betrokkenheid en praktische oplossingen, zonder poespas.
En qua kosten: het valt reuze mee. Als we dat van het begin hadden geweten, hadden we onszelf veel energie, tijd en vooral frustratie bespaard — zónder resultaat bij de tegenpartij. Net zoals velen dachten we dat een jurist inschakelen automatisch hoge kosten zou betekenen, maar dat bleek absoluut niet het geval. Sterker nog: onze ervaring met Legal Solutions & Consultancy steekt qua kosten en communicatie met kop en schouders boven andere juridische kantoren uit. Het verschil was echt enorm.

3. juli 2025

Ik ben heel goed geholpen door LS&C

Ik ben heel goed geholpen door LS&C was heel tevreden met het resultaat. Ze houden je continu op de hoogte van de ontwikkelingen. Professioneel, vriendelijk en goedkoop. Zeker een aanrader!

27. september 2024