Leesbril.nl Anmeldelser

4,1

3e keer bij jullie besteld, zijn nu 2 wkn verder en nog steeds mijn reeds betaalde bestelling niet ontvangen, ook geen response op eerdere gestuurde mails??

Wegens vervanging al een tijdje op zoek naar een kwalitatief goed leesbril, fijn in dragen, niet te dik, krasbestendig.. En... gevonden bij leesbril.nl van Montana. Bevalt perfect, dus ook een reser... Se mere

Top service! Per ongeluk verkeerde sterkte besteld, gelijk contactformulier ingevuld en gestuurd. Keurige mailtjes terug dat de goede sterkte opgestuurd werd. De volgende dag lagen de 2 leesbrillen al... Se mere

2x Leesbril "I Need You Zipper" besteld (degelijke Duitse leesbril) Direct dezelfede dag nog verzonden door leesbril.nl. ze werden goed verpakt en beschermd in een stevig kartonnen brievenbuspakje aan... Se mere

1. Optiker

Mooie leesbril kopen van hoge kwaliteit voor een Betaalbare prijs? Leesbril.nl. Is sinds 2001 om mooie en goedkope leesbrillen aan te bieden van de allerhoogste kwaliteit, van de beste en meest betrouwbare leesbril merken voor de beste prijzen. Wij willen dat je een goede kwalitatief hoogwaardige leesbril aanschaft die duurzaam is en een lange levensduur heeft waarmee je goed de kleine letters kunt lezen zonder kopzorgen.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

4,1

Goede bril maar helaas geen veerscharnieren

Goede bril maar helaas zijn de pootjes, in tegenstelling tot wat op de website staat, niet voorzien van veerscharnieren.

19. januar 2026

Besvarelse fra Leesbril.nl

Geachte heer, Dank u voor uw beoordeling. U heeft gelijk. Wij hebben dit direct aangepast en ik stuur u hier nog een mail over.

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw negatieve review. Ik vind deze review door overmacht onterecht maar verder prima.

1. U heeft een leesbril op maat besteld op 21-12
2. De levertijd is standaard 10 werkdagen omdat de glazen hiervoor op maat geslepen worden
3. Er zijn kerstdagen tussendoor gekomen, oudjaar en overige vertragingen bij vervoerders, leveranciers en weersomstandigheden, etc

Ik had gehoopt op enig begrip vanwege de omstandigheden.

Erg jammer.

Alsof het bij een merkenwinkel gekocht is

Wat betreft de geleverde bril ben ik zeer tevreden. De kwaliteit is goed, neusvleugeltjes (wat bij veel goedkope brillen er niet op zit) en goede kwaliteit-prijs verhouding.
Dat ik toch geen 5 sterren heb gegeven heeft te maken met de trage levering. Na er achteraan gemaild te hebben is het alsnog geleverd.

22. december 2025

Besvarelse fra Leesbril.nl

Beste Arjan. Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Op de levertijd wil ik graag een reactie geven in de hoop dat je begrip hebt voor de langere levertijd. Je hebt een bestelling geplaatst op 18-12 voor een leesbril die wij niet standaard op voorraad hebben. De levertijd is dan ongeveer 3-7 werkdagen. Door de aankomende feestdagen en de enorme vertragingen in de hele keten konden wij helaas - hoe graag we ook willen - niet sneller leveren dan onder normale omstandigheden.

Snelle service en goed en snel kontakt

Snelle service en goed en snel kontakt. Ik had fout bij bestelling gemaakt maar dit werd direct opgelost. Prijs en kwaliteit van de brillen zijn zeer goed.

5. december 2025

Besvarelse fra Leesbril.nl

Heel aardig van u. Dank u el voor deze mooie beoordeling.

Veel keuze in sterktes van de…

Veel keuze in sterktes van de leesbrillen.
De kwaliteit van de bril die ik had ontvangen beoordeel ik als matig, de pootjes lopen niet evenredig met elkaar. Zitten iets scheef. Lichte plastic bril. Wel mooi montuur.
Ik bestel er geen tweede.

1. december 2025

Besvarelse fra Leesbril.nl

Beste Christine. Dit leesbrillenmerk wordt over het algemeen gewaardeerd als een van de betere als het om kwaliteit gaat. Ik laat een nieuw exemplaar naar u opsturen.

Leesbril verkoopt brillen van Silac

Leesbril verkoopt brillen van Silac. Deze zijn van zeer slechte kwaliteit. De montuur breekt zeer snel. Zelfs als je de bril alleen gebruikt op een werkkamer en op bureau legt gaat de bril zeer snel kapot bij bijvoorbeeld het schoonmaken met een doekje.

21. december 2025

Duidelijke website om juiste bril te…

Duidelijke website om juiste bril te kiezen. Veel kleurrijke brillen. Snelle levering.

28. november 2025

Besvarelse fra Leesbril.nl

Wij zijn u zeer erkentelijk voor deze prachtige beoordeling. Hier doen we het voor!

Uitzonderlijke service en kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit Montana leesbrillen, zowel de blauwfilter uitvoering en (vooral) die met geslepen glazen. Bovenal een erg betrokken service bij een probleem met de bezorging, dat alleen al verdient een warme aanbeveling.

21. november 2025

Dank u wel mijnheer.

Heel tevreden

Heel tevreden, Mijn favoriete leesbril is ruim voorradig, snelle levering en fijne aanbieding!

24. november 2025

Besvarelse fra Leesbril.nl

Zeer bedankt voor je mooie beoordeling Annelies. Waarderen wij zeer.

Foutje gemaakt maar snel en goed opgelost.

Helaas zat de verkeerde sterkte bril in de verpakking maar dat is direct goed opgelost. Prima bril verder.

21. november 2025

Besvarelse fra Leesbril.nl

Dank voor de positieve beoordeling en namens de fabrikant excuses voor de verkeerde sterktestickers op de leesbrillen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Erg krap model.

24. oktober 2025

Besvarelse fra Leesbril.nl

Hartelijk dank voor je positieve review John. Als we iets kunnen betekenen voor je aangaande de te krappe leesbril kun je ons mailen op info@leesbril.nl om te kijken naar een passende oplossing.

Uitstekend product

Uitstekend product, goed verpakt en attente mail van de verkoper.

27. oktober 2025

Besvarelse fra Leesbril.nl

Hartelijk dank voor de fantastisch mooie review Johanna!