prijs/kwaliteit plus de tijd die de verkoopmedewerker nam om aan al onze wensen te voldoen waren zeer bevredigend. Ook door te adviseren dat we onze keus beter een dag later konden boeken omdat op m... Se mere
Virksomheden har svaret
De klapstoelen waren precies wat we er van verwachten. Kritiekpunt: pakket kwam zwaar beschadigd aan. Gelukkig de inhoud niet. De 4 stoelen zijn opgestuurd in een dunne kartonnen doos waar er oorspron... Se mere
Virksomheden har svaret
Alles klopte zondag, ik vond wat ik zocht. Geholpen door een vriendelijke verkoopster, goed advies gekregen en alles in een rustig rempo zonder gehaast en gestress
Skrevet af virksomheden
De nieuwste trends voor een Leen Bakker prijs Bij Leen Bakker vind je altijd de nieuwste trends voor een Leen Bakker prijs. Zo maken we mooi wonen toegankelijk voor iedereen. En wat je smaak ook is, met ons uitgebreide assortiment wonen, slapen en tuin vind je bij Leen Bakker altijd wat je zoekt. Altijd dichtbij Met 170 winkels in Nederland en België vind je ons altijd bij je in de buurt. En bestel je via onze webshop dan krijg je jouw bestelling gemakkelijk thuisbezorgd. Vrijwel al onze producten zijn uit voorraad leverbaar, en met maar liefst 100 dagen bedenktijd kun je zorgeloos genieten van jouw bestelling. Laat je inspireren Ontdek op leenbakker.nl al onze aanbiedingen en inspiratie om van jouw huis een thuis te maken. Volg ons op social voor de laatste trends en de leukste tips en maak het thuis gezellig.
Karperweg 3, 4941SH, Raamsdonksveer, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 99 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Altijd vriendelijk geholpen, mooie spullen van goede kwaliteit
vriendelijk personeel en leuke koopjes kom er graag
Hele goede service en leuke producten
Alles klopte zondag, ik vond wat ik zocht.

Besvarelse fra Leen Bakker
Het was gemakkelijk om een bestelling te plaatsen

Besvarelse fra Leen Bakker
Als je je spullen snel in huis wilt hebben, moet je hier zeker niet bestellen. Mijn bestelling is inmiddels al meerdere keren vertraagd en nog steeds niet binnen. De klantenservice biedt geen enkele compensatie of oplossing.

Besvarelse fra Leen Bakker
Dressoir gekocht. Deurtjes sluiten niet goed. Klacht ingediend en 4 maanden gewacht op bevestiging van ontvangst. En nu zou ik binnen 5 werkdagen moeten reageren. Hoe dan???

Besvarelse fra Leen Bakker
Ook door te adviseren dat we onze keus beter een dag later konden boeken omdat op maandag een kortingsactie zou starten. Dat scheelde een paar honderd euro...

Besvarelse fra Leen Bakker
In eerste instantie alles oke.
Totdat er iets niet oke is.
31/07 werd er een verkeerd gordijn opgehangen, 1 vd gordijnen was verkeerd ingemeten, kan gebeuren Na een maand maar eens gebeld waar het nieuwe gordijn bleef.
Nieuw systeem, van alles fout gegaan enz.
Kreeg wel een bon, blij mee
Oke afspraak gemaakt, wanneer wel een nieuw gordijn?
Deze afspraak is vanmorgen voor de tweede keer verzet.
Ben er wel een beetje klaar mee.

Besvarelse fra Leen Bakker
Makkelijke site en eenvoudig te bestellen. En niet te vergeten een goede prijs

Besvarelse fra Leen Bakker
Leuke aanbiedingen, vriendelijk personeel en een gezellige winkel in Bergen op Zoom.

Besvarelse fra Leen Bakker
Op ons gemak een nieuw bed uitgezocht. Geen opdringerigheid van winkelpersoneel en direct fijne service bij het bestellen.

Besvarelse fra Leen Bakker
We hebben in de winkel kussens uitgezocht en online besteld omdat we dan nog 10%extra korting kregen.
Helaas was 1 soort sierkussen niet online te bestellen. Dus weer terug naar de winkel om het daar te kopen.
Dat was jammer.

Besvarelse fra Leen Bakker
Fijn dat we na een jaar dezelfde stoel kunnen kopen.

Besvarelse fra Leen Bakker
Goed geholpen door een medewerken. Gaf de zelfde acties als op de site aangegeven stond.

Besvarelse fra Leen Bakker
Zeer aardige mannen in de winkel, alles op en top in orde dus daar lig het niet aan.
Tot dat je je bankstel binnenkrijg met een probleem en op het einde moet je nog 10weken wachten voor je een nieuwe krijg terwijl ze zelf ook een reparateur kunnen sturen maar dat kost natuurlijk extra geld.
Laatste keer dat ik daar ben geweest

Besvarelse fra Leen Bakker
Omdat ik prettig en accuraat geholpen werd.